torstai 14. maaliskuuta 2013

Proteiinipatukoita

Tällaiset yksilöt lähti tänään kaupasta parempaan kotiin! Tai ei se varmaan kovin paljon parempi koti ole, jos ne joutuvat järjestyksessä syödyksi seuraavien päivien aikana... :D
Ne näyttää kaikki niin hyviltä!! Om nom nom... Heti kuvaamisen jälkeen aukesikin ensimmäinen eli Allevon mustikkapatukka, jossa on ravintoarvojen osalta 200 kcal ja 13g proteiinia. Kuorrutus oli jogurttia ja sisällä sitten sitä mustikkamaista mössöä – ja hyvää oli, joskin aika makeaa. Ostan kyllä ehdottomasti toistekin tätä. :)

7 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Voi kiitos! Eilen pääsin pitkästä aikaa vääntämään itelleni ja tollaset tosiaan tuli :)

      Poista
  2. Tuo Allevo on yks mun suosikeista. Tai oli ku vielä niitä söin :D Ja puoliska yleensä meni kerrallaan vaan, koska on just tosi makeeta pupellettavaa.
    Noita kyseisiä Tehoja en oo maistanu, mutta ne pari makua mitä joskus maistelin oli ihan kamalia ):

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi höh, nyt mua pelottaa noi Tehot. Tai siis se valkosuklaa-marja, banaani-suklaahan mulle on jo tuttu tuttavuus ja se maistui ihan hyvälle mun suussa. Se Allevon nousi tosin nyt ihan ykköseksi, sen verran oli herrrkkua... Nomnom. :p

      Poista
  3. Noissa gainomaxeissa on aika paljon sokeria verrattuna moniin muihin patukoihin, jos haluaa mahdollisimman terveellistä versiota siis! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aivan, täytyy vähän alkaa katselemaan noiden kalorimääriä muutenkin... Oon nyt syönyt vain puolikkaita, jottei niin kauheita määriä kaloreita (ja sokeria) tulisi mässäiltyä. :)

      Poista
  4. Kiitos näistä vinkeistä. Aloittelen ensiviikolla Superdieettiä itse.

    VastaaPoista