perjantai 29. maaliskuuta 2013

Pieniä muutoksia: ylävartalo

Tämä kyseinen paita menee nyt hieman paremmin kiinni kuin ennen (muttei tietenkään vieläkään täydellisesti), joten ilmeisesti joitakin senttejä on lähtenyt myös ylävartalosta. :) Lohduttavaa huomata, sillä näitä pieniä muutoksia ei vain yksinkertaisesti nää silmillä yhtään. Eikä tuossa nyt niin suurta muutosta olekaan tapahtunut, että sen noin vain huomaisi kukaan läheisistäkään, vaan nimenomaan kuvien ottaminen on tässäkin asiassa toiminut näppäränä vertailupohjana.

Aikaa noiden kahden kuvan välillä on noin kolme kuukautta, mutta siitä ajasta yli kuukauden pidin puolivahingossa 'taukoa' dieetistä enkä laihtunut kyllä gramman grammaa, eli hidasta on, tiedetään. :D Kunpa tämä vauhti kiihtyisi viimeistään sen kuuden viikon Superdieetti-jakson aikana... Mistä muuten puheenollen – ruokavaliot, liikuntaohjeet ym näkyvät jo sivustolla, joten mikäli olet harkinnut Superdieetille ryhtymistä, niin etukäteen paketin tilaamalla voi vaikka aloittaa jakson jo nyt! :)

14 kommenttia:

 1. Onhan tossa jo huikee ero! Go eve! \o/ -ruttu

  VastaaPoista
 2. en nyt sanois tuota miksikään pieneksi muutokseksi! :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkä vika on täällä omien korvien välissä siinä, että odotin jo suurempia muutoksia noin pitkässä ajassa (vaikka pitäähän se tauko ottaa huomioon)... Mutta piristää kyllä mieltä, jos joku muu näkee muutoksen suurempana kuin itse näen. :) Ja kotiin päinhän nuo kaikki sentit on silti, jee!

   Poista
 3. Olen myös sitä mieltä, että ero on jo huomattava. Tsemppiä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tosi paljon tsempeistä! :) En haluaisi missään nimessä turhaan vähätellä näitä pudotustuloksia, mutta kun matkaa on vielä niin paljon, niin välillä koko homma tuntuu niin hitaalta ja turhauttavalta. Täytyy kai vaan opetella nauttimaan pienistä välietapeista, niin ei ole niin ylitsepääsemätön projekti! :)

   Poista
 4. Vau,on hieno muutos parempaan. Ihan sama se sille kuin kauan aikaa se vei! Mitkä on sun mitat niinku ennen ja nyt?

  -kisulit3-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä ihan totta, että on ihan sama ajallisesti, miten kauan tähän projektiin menee! Välillä sen kyllä tuntuu unohtavan, mutta onneksi on te järjen äänet täällä kommenttiboksissa, jotka muistuttelette positiivisista puolista. :)

   Vitsit, mitoista en osaa sanoa kyllä yhtään mitään muuta kuin että tuo paita on kokoa 42, heh. En ole oikeastaan koskaan mitannut mittanauhalla, koska olen erittäin lahjakas mittaamaan mittani vaikka viisi kertaa peräkkäin eri tuloksin – otan siis aina ilmeisesti eri kohdasta mitat, huoh... Vaakaakaan en omista, joten kuvat ja vaatteet toimivat tällä hetkellä ainoana mittarinani. Jossain vaiheessa saatan julkaista jotain paino-/bmi-käyrää, jos saan vain enemmän painotuloksia mitattua. :)

   Poista
  2. Noi kuvat kyllä sit hämää todella paljon ku mä tässä itsekseni ajattelin et mistähän tuoki nyt pudottaa :-D ootko ajatellu hiihtämistä pudotuksen tueksi? Se on varmaan yks parhaista läskin tuhoajista... suosittelen lämpimästi vaikkei osais tai tykkäiskään siitä.. en minäkään osaa tai kamalasti edes pidä mut aurinko ja meri tuo sitä potkua hiihtoon.. täällä on ladut merelläni uskomatonta nautiskelua ihan omaan tahtiin.

   -kisulit3-

   Poista
  3. Heh joo, kyllä tässä tosiaan on mistä pudottaa. :D Mulla ei ole suksia! Eikä kyllä latujakaan ihan tässä lähimaastossa, keskustassa kun asustelen tällä hetkellä. Hitsit, varmasti olisi kyllä tosi tehokasta treeniä ja siinä mielessä harmittaakin, että mulla on liikunta jäänyt viime aikoina muutenkin vähiin. Enköhän kuitenkin ilmojen lämmetessä ja opparin valmistuessa saa vähän enemmän vuorokausia viikkoihin, jotta pystyn ainakin nauttimaan lenkkipoluista vähintään kävelemisen muodossa – ja ehkä orastavan juoksuharrastuksenkin merkeissä... :)

   Poista
  4. Sauvakävely,uinti,osta kahvakuula kotiin... mulla tää painonpudotus/kiinteytys taitaa olla ikuisuusprojekti.. treenaan kotona monipuolisesti ja nyt sen lisäksi tullu tää hiihto.. intervalliharjoitus tehokasta kiireiselle.. mä teen sitä kerra viikossa ja aen lisäksk kerran viikossa punttitreeni. Ja pitkäkestoista sit mahdollisuuksien mukaan. Ostin vieläkuivakuppaus kupit tehostamaan kiinteytystä ja aineenvaihduntaa sekä tuhoamaan selluliittiä. Saa nähdä kuinka käy.

   Poista
 5. Tosi hieno muutos tossa ajassa! Kannattaa olla ylpeä ;) tsemppiä jatkoon!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos!! :) Oikeasti odotan kuin kuuta nousevaa sitä päivää, kun joku vanhoista vaatteistani olisi jäänyt liian isoksi... Ja joku päivä vielä niin tapahtuukin, ihan varmasti!

   Poista
 6. Sulle ois haaste mun blogissa jos et oo sattunu vielä tekemään! :)

  http://actuallyican-iina.blogspot.fi/2013/03/haastettu.html

  VastaaPoista