maanantai 11. maaliskuuta 2013

Make it happen!

Itselleni motivaatiota, ole hyvä minä. <3 t. minä

4 kommenttia:

 1. Hola!

  Hienoa, että jaksat tsempata, vaikka kaverisi on kiinteytysprojektin tainnut lopettaa (tai ainakin blogin päivittämisen). Mikä on tavoitteesi vartalon suhteen? Mikä on lempi liikuntamuotosi ja nautitko liikkumisesta? Mikä on lempiherkkusi ja minkä koet olevan syynä siihen, että et ole tyytyväinen vartaloosi sellaisena kuin se nyt on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kiitos tsempeistä, inspiroiduin näistä kysymyskommenteista sen verran, että huomenna tulossa vastauspostaus näihin liittyen! :)

   Poista
 2. Moi!
  Löysin blogisi eilen ja lukaisin postaukset läpi kertaistumalta:) kyselinkin jo erikseen niistä hampaidenvalkaisuliuskoista mutta voit vaikka tähän mieluummin vastailla että toimiko! Samoin mietin että oletko kokeillut tai harkinnut detox kuureja? Innoittamanasi aloitin tänää gofatgo dieetin ja samalla diet&detox 10 päivän kuurin:) hienoja tuloksia olet saanut jo aikaseksi ja hurjasti tsemppiä jatkoponnisteluihin!
  -Henna

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihailtava suoritus, en varmaan itsekään kykenisi samaan. :D Ja vastailen tosiaan huomisessa postauksessa kysymyksiisi, mutta hampaidenvalkaisusta voin sanoa jo suoraan että kyllä mun mielestä toimii! :) Eli ei muuta kuin tilailemaan vaan jos mieli tekee. :p

   Poista