maanantai 25. maaliskuuta 2013

Vaatteiden sovittelua

Satuinpa sitten kokeilemaan vaatteita taas pitkästä aikaa. Toisaalta en odottanut mitään suuria muutoksia, sillä palasin dieetille vasta kaksi viikkoa sitten, mutta silti jälleen kerran harmitti, että niin pitkän aikavälin jälkeen on tapahtunut niin vähän muutosta. Olen vihainen itselleni, että annoin ajan kulua hukkaan oikeastaan reilun kuukauden verran helmi-maaliskuussa, grrrr.

Onneksi siihen kesään on vielä aikaa ja toisaalta, mihinkäs tässä on kiirekään. (Mutta kyllä se silti ärsyttää, kun alkuperäisiä tavoitepäivämääriä joutuu lykkäämään eteenpäin... :D) Tässä nyt kuitenkin tavoitehousujen nro 2 kehitystä tähän päivään asti:
Oikeassa alareunassa siis ekoja kokeilukertoja päällä, oikeassa yläreunassa viime kokeilukerralla (nappi kiinni, vetoketju auki) ja isoimmassa kuvassa tänään (nappi ja vetoketju molemmat kiinni).

Edistystä taas pienessä määrin – housut menevät jo suht helpostikin kiinni (vrt. viime kertaan, kun jouduin kiskomaan väkisin saadakseni housuista edes napin kiinni :D) ja ympärille tulevat jenkkakahvatkin ovat jo pienemmät. Vaikkei näitä vielä voikaan käyttää, niin ehkä ne ovat kesään mennessä jo sopivat. :) Toivoa sopii! Oikeasti näiden housujen tavoite on päätyä jonnekin muualle kuin omaan vaatekaappiini – nimittäin siitä syystä, että ne ovat joku kaunis päivä liian isot. :)

4 kommenttia:

 1. Oon silti ylpee susta vaikka nyt onki tempo hidastunut <3 ja ens kuun puolel sit taas uudella motivaatiolla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. JEP, alatko mun kaa Superille? :)):)::):) Ala nyt vaa... Ala... Ala nyt... ALAT!! Siis mulle ois hirveen tärkeetä et sä alkasit.

   Poista
 2. itse koitan kans vähän laihtua ja kiinteytyä, mut tuntuu ettei mitään tapahdu ainakaan vaa'an mukaan. onks noi ns. tavoitehousut hyvät, tai motivoiko ne ? ja koska toi ihan eka kuva on otettu ? sun on syytä olla ylpee ittestäs, noi tulokset on tähänmennessä tosi hyvät !! jaksat vaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sullahan voi olla vaikka lihakset vaan kasvussa, jolloin rasvan palaminen ei näy vaa'assa koska tilalle tulee saman painon verran (mutta tilavuudeltaan pienempää) lihasta! :) Ja no, noi tavoitehousut on sinänsä ihan näppärät, että ne muistuttaa niin hyvässä kuin pahassa projektin jatkuvuudesta. En ole tyytyväinen niihin ennen kuin ne on liian löysät. Ja eka kuva on otettu 22.1.2013. :)

   Poista