torstai 28. maaliskuuta 2013

Uusia proteiinituotteita :)

Onko kenelläkään muulla vähän hölmö olo kaupan kassalla, kun ostokset noudattaa ylläolevaa kaavaa? :D Etenkin, kun ulkoinen olemus ei ihan heti huuda kuntoilua ja palautusjuomia. No mutta, eipä se silti estä ostamasta läjäpäin proteiineja yhtään sen enempää – näillä mennään. :)

Kaupasta tarttui siis mukaan 2 x 10 kpl kanamunia, Fast Hera 80 -heraproteiinijauhetta ja Gainomaxin kehuttu palautusjuoma Vanilla-maussa. Monipuolista ja ravintorikasta purtavaa siis, heh. Aiemman proteiinijuoman (Fast Dietmix, suklaa) tilalla ajattelin nyt kokeilla tätä hieman kaloripitoisempaa ja samalla myös proteiinirikkaampaa Hera 80 -heraproteiinijauhetta, suklaan makuisena tietysti tässäkin.

Gainomax Vanillaa ensimmäistä kertaa maistaneena saatan edustaa pientä vähemmistöä sanoessani seuraavan lauseen: en osta toiste. Tämä ei vaan uponnut, mutta se johtuu todennäköisesti sen maitopohjaisuudesta, sillä en vain tykkää sellaisista. :( Maku oli kyllä muuten ihanan vaniljainen ja vesipohjaisena olisin varmaan pitänyt sitä vuosisadan herkkuna, mutta nyt kävi näin. Voisinkin suositella tätä kaikille niille, joiden mielestä Valion vastaavat proteiinijuomat maistuvat hyvälle, sillä itse en pidä niistäkään juuri sen maitopohjaisuutensa takia.

4 kommenttia:

 1. Moikka! :)

  Haastoin sinut, käypäs tsekkaamassa:

  http://fireforfit.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lisää haasteita pukkaa, jaiks. :D Kai se on pian toteutettava tuo haaste, kiitos vaan kysymyksistä! :)

   Poista
 2. Heisan!

  Löysin juuri tämän blogisi ja hieman jo kerkesin lukea. Ihanan hauskaa, rentoa ja rehellistä tekstiä :D Olen ihan samassa tilanteessa kuin sinä, joten vähän kuin olisi omaa elämäänsä lukenut. Olen tosiaan myös 23v amk-opiskelija ja painonpudotus ja kunnonkohotus meneillään. Hyviä tuloksia tähän asti ilmennyt, kuin myös sinulla. Tsemppiä! Varmasti jatkan blogisi seuraamista; omissa piireissä kun ei ketään samassa "jamassa" olevaa löydy :/ Vähän on siis välillä juttukaverit asian tiimoilta hukassa...

  Go Eve Go! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa! Kiva kuulla, että olet löytänyt blogistani jotain johon samaistua. :) Aloitin pitämällä blogia yksityisenä, mutta tämä kommenttiboksin vuoropuheluhan on nimenomaan se blogin suola ja tsemppaa kyllä mahtavasti! Jos vain jaksat, niin höpöttele ilman muuta kuulumisiasi ja edistymisiäsi tännekin jatkossa, itse ainakin olisin kiinnostunut. :)

   Poista