sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Amerikkalainen pannukakku (proteiinityyliin)

Mitä muut edellä, sitä minä perässä! Hyvin paljon perässä... :D Tein proteiinilettujen ohjeella yhden paksun amerikkalaisen pannarin suklaa-banaani –makuisena ja oh my lorrrrd. Niin hyvää! Tosin samalla myös todella täyttävää – yksi annos on ehdottomasti maksimi, mitä jaksaa syödä kerralla.
Resepti, jota käytin:

- 1 kanamuna
- 1 kanamunanvalkuainen
- 1/2 desilitraa proteiinijauhetta (itse käytin suklaan makuista)
- 1 banaani

Ja ei tosiaan sen vaikeampaa kuin banaanin muussaus, ainesten sekoittaminen kulhossa ja paistaminen (pienellä) pannulla hitaasti mutta varmasti, kunnes näyttää valmiilta. :)

5 kommenttia:

 1. Blogissani on sinulle haaste! :)

  http://projectss13.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, nyt tulee valinnan vaikeus kun olen saanut vastaavan haasteen jo aiemmin. :D Mutta täytyypä tehdä yhdistelmävastaus sitten!

   Poista
 2. Näyttää hyvältä. Mää tein joskus semmosta proteiinipannukakkua mihin tuli raejuustosta se taikina. Pitäiskin kaivaa se jostain. Oli nimittäin myös hyvää ja täyttävää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uuu, jos päädyt tekemään sitä niin laita ehdottomasti reseptiä jakoon blogissasi. :) Mun olisi eilen tehnyt mieli iltapalaksi toista pannaria, mutta banaania ei ollut enää jäljellä. Olisinpa tiennyt, että raejuustostakin olisi saanut väännettyä jotain. :D

   Poista
 3. Moi! Soveltuuko tää tohon superdiettiin? :) Yritän etsiä jostain proteiinipannarin reseptiä, olisi joskus kiva syödä tuon ainaisen rahkan sijasta. Sielä foorumillakin suositellaan vissiin vain ja ainoastaan niitä valmiita pancake mix -pusseja, mut en viitsis turhaan ostaa, jos en tykkääkään :/

  VastaaPoista