torstai 12. kesäkuuta 2014

Blogiarvonta :)

Olen jo pitkään halunnut toteuttaa ensimmäisen blogiarvontani ja nyt päätin vihdoin, että täältä pesee! Jakoon lähtee siis näin alkuun tuotepaketti, jossa on mukana omia suosikkituotteitani aina proteiinipatukoista palkkarijuomiin asti. Tarkemmin sanottuna voittajalle tupsahtaa postissa (ainakin) seuraavat:

~ 3 kpl Quest Bareja, maut: Cookies & Cream, Chocolate Chip Cookie Dough ja Double Chocolate Chunk
~ 3 kpl Goodlife-proteiinipatukoita, maut: Caramel Coco, Blueberry Delight ja Nutty Peanut
~ One Serving -testipakkaus Whey-80 mansikan makuisena (Star Nutrition)
~ One Serving -testipakkaus BCAA vesimelonin makuisena (Star Nutrition)
~ One Serving -testipakkaus Gainer Pro banaanin makuisena (Star Nutrition)
~ Ripped Liquid -energiajuoma persikka-mangon makuisena (Chained Nutrition)
~ 800ml pinkki Fitnesstukku-shaker

Arvonnan osallistumisaika on ke 12.6 - ti 24.6 eli apauttiarallaa tasan kaksi viikkoa ja voittajan lupaan arpoa ja julkistaa sitten ke 25.6. Voittaja arvotaan tietysti täysin sattumanvaraisesti ja osallistuminen tapahtuu kirjoittamalla tämän postauksen kommenttiboksiin vastaus seuraavaan kysymykseen:

Mitä liikuntalajia (esim. sali, juoksu, ryhmäliikunta, jokin muu) harrastat mieluiten ja miksi?

Muistathan jättää kommentin yhteyteen sähköpostiosoitteesi, jotta mahdollisen voiton yhteydessä saan sinuun yhteyden. :)

Ja saa mieluusti tarinoida enemmänkin, jos mieli tekee! Täällä ainakin kiinnostaisi kuulla muiden liikuntatottumuksista ja erityisesti, jos teilläkin on olemassa joitain sellaisia haaveita harrastusten suhteen, jotka vielä mahdollisesti tulevaisuudessa odottavat toteuttamista. Itseäni on ainakin aina kiinnostaneet erilaiset itsepuolustuslajit, mutta tarkemmin en ole niihin vielä päässyt tutustumaan tai ehtinyt tehdä taustatutkimusta. Ehkä jonain päivänä vielä repäisen! :)

Kuvituksena tämä nappisilmä, koska en tähän hätään löytänyt muutakaan :)

124 kommenttia:

 1. Tykkään kuntoilla itekseni ja omien aikataulujen mukaan. En pystyisi menemään ryhmäliikuntatunneille, koska sinne pitää aina tiettyyn aikaan. Siispä kuntosali ja lenkkeily on mun lajit. Saa mennä viipottaa ihan oman mielensä mukaan :D bombeus@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Salilla käyn, se on sellainen opittu rutiini aina yleensä töiden jälkeen. noin 3kertaa viikossa. Myös juoksemassa tykkään käydä varsinkin syksyllä tulee harrastettua. :)

  mariestrange(a)hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Rakastan kunnon salitreenejä! Käyn hiljaisella miesten salilla aikaisin aamulla ja on niin ihanaa treenata yksin hien virratessa ja musiikin huutaessa!! Pidän myös pitkistä kävely/juoksulenkeistä yksin tai seurassa :P

  Pauliina.K
  Pauliina.kaario@gmail.com

  VastaaPoista
 4. Triathlon tuli mun liikuntakuvioihin mukaan miehen kautta. Kolmen lajin harrastus on vaativa, mutta samalla treenaaminen on äärettömän monipuolista. Kestävyysurheilu on paljolti itsensä voittamista ja kärsivällisyyttä, mikä koulii tällasta kaikki-nyt-ja-heti-luonnetta aika hyvin :D Kisoihin en oo vielä uskaltautunut, mutta tavoitteena tälle kesälle on ainakin sprinttimatka (750m uintia, 20km pyöräilyä & 5k juoksua)!! Ääks, sitä kohti mennään! :D (miiminen(at)hotmail.com)

  VastaaPoista
 5. Kyllä se taitaa olla taas tällä hetkellä juoksu mikä on kivointa, tai sali tai kahvakuula tai tai tai..ihan liikaa kaikkee kivaa urheilua voi harrastaa ni en pysty valita :D parkour ym missä sais kehitettyä täydellisen kehonhallinan houkuttelee tosi paljon (:

  www.millonsiitatuli.blogspot.fi
  katariina132@gmail.com (;

  VastaaPoista
 6. Rakastan kuntosalia,ja se oli rakkautta ensi kerrasta lähtien ! Siinä vaan on sitä jotain. :) Hyvänä kakkosena tulee hölkkä,jota tulee harrastettua näin kesäsin enemmänkin. Joskus olisi toki kiva kokeilla jotain uutta !

  hitaastimuttatodellavarmasti.blogspot.com
  hitaastimuttavarmasti@hotmail.fi

  VastaaPoista
 7. Ratsastus on ykkösenä, kun se nyt on arkipäiväistä oman hevosen kanssa :) hyvänä kakkosena tulee ehdottomasti lenkkeily, se on oma tapani irtautua arjesta ja nauttia omasta ajasta ympärivuoden!

  www.livingwithfinnhorse.blogspot.fi
  henmat@luukku.com

  VastaaPoista
 8. Tykkään käydä paljon ryhmäliikunnoissa esim. muokkauksessa ja kiinteytyksessä. Kamppailu on myös uusi suosikkini. Lenkkeilen myös paljon, kävellen sekä juosten. Jos mulla olisi personal trainer niin kävisin varmaan myös salilla, koska sinne tarvisin jonkun piiskarin joka neuvoo ja huutaa mulle. Haluaisin jossain vaiheeessa juosta puolimaratonin, tavoitteena ensi kesänä. :)

  lauraa-93@hotmail.com

  VastaaPoista
 9. Olisipa kivaa voittaa tuollainen paketti!:) Quest Bareja olen kauan mielinyt maistaa!

  Harrastan liikuntaa monipuolisesti ja mielestäni jokaisessa harrastamassani liikuntamuodossa on se oma juttunsa, miksi se on niin huippua. Tanssiminen on ollut aina minulle tärkeää ja olenkin harrastanut liki kymmenen vuotta itämaista tanssia, tällä hetkellä koreografiaryhmässä. Itämainen tanssi on kovin haastavaa ja aina löytyy tahkottavaa! Sen lisäksi nautin käydä esim. zumba- ja shabam- tunneilla, joissa saa tanssia aivan miten tykkää eikä kukaan ole katsomassa että tekniikka olisi juuri oikea. Tanssiminen on niin hyvänmielen juttu!<3 Ja se musiikki.<3<3
  Tanssin lisäksi olen aina lenkkeillyt juosten, kävellen tai sauvakävellen. Viimeaikoina etupäässä juosten. Myös pyöräilemässä käyn välillä.
  Salilla treenaan pääsääntöisesti 3 kertaa viikossa, siitä saa upeasti energiaa (ja toiv. myös niitä lihasmuotoja :D ). Tällä hetkellä painotan lähinnä koko kehon liikkeisiin kuten kyykkyyn, maastavetoon, penkkipunnerrukseen, leuanvetoon...mutta teen siinä lisänä jonkin verran "pikkuliikkeitäkin". Olen pyrkinyt vaihtelemaan välillä tapaa treenata.

  Uusimpana juttuna olen innostunut leuanvedosta ja minulla on loistava kannustusjoukko sillä mieheni, isäni ja veljeni harrastavat ja kilpailevatkin kyseisessä lajissa. Iskä on luvannut maksaa mulle aina pientä tsemppirahaa kun uusi ennätys tulee.;D Alkutaipaleella tässä vielä ollaan, mutta toivottavasti kehitystä tapahtuu.

  Toinen uusi innostus on tuo HIIT-treeni.:) Niin tappavaa mutta niin antoisaa!:) Olen käynyt noilla HIIT-tunneilla muutaman kerran kesän aikana ja tänään taas.:) Olen myös toisinaan lenkkipolulla ja kotona tehnyt omatoimista HIIT-treeniä.

  Isäni aina jaksaa toitottaa tätä lausetta: "Muista, että levossa kehittyy". Pyrin muistamaan tuonkin puolen.:)

  Kaikki liikunta on kivaa!!=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja se sähköposti: karkkimarianne@hotmail.com

   Poista
 10. Kuntosali ja lenkkeily kävellen on mun ehdottomia lemppareita. Sillon saa tehdä asiat ihan omaan tahtiin, "omassa rauhassa". Joillekkin se vois olla ongelma, mut mulle ei, koska tykkään tehdä varsinkin salilla täysillä kaikki treenit :D Tietty ois viel kivempi, jos ois joku siinä komentamassa tekemään viel kovempaa, mut tällä hetkellä riittää oma piiskaus :D

  http://janikasjourney.blogspot.fi/
  janikalehtonen@gmail.com

  VastaaPoista
 11. Kuntosali ja kävely koiran kanssa metsässä on lempparit. Kuntosalilla mieluiten silloin, kun ei ole kova ryysis =). Metsässä kävely on jotain niin mieltä rauhoittavaa ja mun kohta parivuotias espanjanvesikoira on ihan onnesta soikeena aina metsälenkeillä. Saa vapaasti mennä ja temmeltää.
  sanzu79@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Tykkään kaikista eniten kävelystä ja lihaskunnosta kotona. Ne on helppo toteuttaa heti, kun tekee mieli liikkua, ja se on ilmaista, ainoastaan kotona olevista käsipainoista oon maksanu :) Kävely on mulle tie juoksuun. Kun kunto on alkanu kehittyä, niin voin tehdä juoksu spurtteja välillä. Ehkä vielä joskus kun pääsen kiinteytyyn ja näytän itteni mielestä hyvältä, uskallan mennä kokeileen tankotanssia josta oon jo pitkään haaveillu :)
  punk.kid.91@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Mieluiten käyn ryhmäliikunnoissa, koska ns. paineen alla tulee tsempattua paremmin.. Viime aikoina olen myös oppinu nauttimaan juoksemisesta! lenssurastas@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Kuntosali!
  Kaikennäköstä on tullut nuorempana kokeiltua, mm. Ratsastusta, tennistä, sulkapalloa, jalkapalloa, golfausta, keilausta... Mutta heti kun kuntosalilla koulun liikuntatunnilla kävimme niin rakastuin ja siitä asti, eli nyt reilu pari vuotta on tullut säännöllisesti käytyä. Nykyään kiinnostaa jo fitness ja kilpaileminen. Saa nähdä, näkyykö muo joskus siellä lavoilla ;)

  Jennynkk@gmail.com

  VastaaPoista
 15. Kaikennäköisiä urheilulajeja on tullut kokeiltua, mutta nyt luulen että olen löytänyt sen oikean lajin. Lajin, mistä nautin, saan valtavasti energiaa ja joka kerta olen yhtä innoissani sinne menosta. KUNTOSALI. Yllätys yllätys :D Rakastan sitä, kun hiki alkaa virtaamaan. Sitä, kun nään liikkeen aikana lihaksen tekevän töitä. Sitä, kun huomaan kehittyväni ja saan lisätä painoja. Sitä, kun annan itsestäni kaikkeni. Lisäksi kuntosali tuo henkistä energiaa myös todella paljon. Siellä saa kuunnella juuri itselleen mieluista musiikkia, uppoutua omiin ajatuksiinsa ja tyhjentää mielen kaikesta muusta paitsi treenistä. Sielu lepää!! :D Salin jälkeen endorfiinien täyttämä Tuuli onkin kuin eri ihminen. :)

  Huh, tuo tuotepaketti vaikuttaa MAHTAVALTA! Quest bareja haluaisin niiin kovasti testailla.

  Ja täytyy vielä sanoa, että blogisi on inspiroinut minua aivan valtvasti treenaamaan! Luin sen melkein yhdessä illassa läpi kun siihen ensimmäisen kerran törmäsin! :D

  tuuli.hynninen@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Sali ehdoton ykkönen, viis kertaa tulee käytyä per vko +yks HIIT selkäreenin yhteydessä. Salillakäynti on ihan elämäntapa, aina innoissani oon menossa joka kerta. :) salin lisäksi lenkkeily (kävellen, juosten, rullaluistimilla) ym. Nyt oon kauheen innostunu kaikista käsilläseisonnoista, silloista ym, loikka- ja noupeusreeneistä.... joten niitä pitäis alkaa vääntää enemmän. Haluan kehittää kaikkea itsessäni ja harrastaa monipuolisesti.
  karjalainenac@gmail.com

  VastaaPoista
 17. Tykkään eniten ihan vaan kävely- ja juoksulenkeistä kivoissa maastoissa koiran kanssa. Monipuolinen maasto ja vaihteleva tempo, uudet reitit jne. tekevät lenkistä aina pienen retken/seikkailun. :-) Salilla en niinkään tykkää huhkia, mutta haaveena olisi saada oma salirutiini, jota jaksaisi noudattaa. Kotona nostelen kuitenkin painoja ja teen liikkeitä + kuntopyöräilen. Erilaiset pelit kuten tennis, sulkkis jne on kans kivoja, niissä tulee liikuttua "vahingossa" hauskanpidon ohella. :D

  ghosst_@hotmail.com

  VastaaPoista
 18. Kesällä lenkkeily koiran kanssa on mieluisin liikuntamuoto. Saa koiranulkoilutuksen sekä aerobisen samaan syssyyn hoidettua, ja parhaassa tapauksessa myös vähän aurinkoa kaupan päälle :)
  looduannica@gmail.com

  VastaaPoista
 19. Tämän hetken liikuntavalikoimaan kuuluvat lähinnä kävely, juokseminen ja pyöräily. Ja kaikki nämä koiran kanssa sekä ilman. Koiraharrastukset vie aikaa ja rahaa, mutta mieleni tekisi aloittaa crossfit tai uudestaan kuntonyrkkeily. Tuota kuntonyrkkeilyä tuli yläasteen jälkeen harrastettua melkein viisi vuotta ja ihan paras laji (ainakin meidän seurassa, jossa treenit oli ihan todellista rääkkiä ja kaverin perseellepotkimista). <3 Crossfitista oon kuullut parilta kaverilta, ja se vois olla mun uus rääkkilaji :D

  mirkku.huhtala@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Harrastan mieluiten ihan perus kävelylenkkejä ja pyöräilyä. En tykkää sellaisesta "rehkimisestä" jossa tuntuu vahvasti että nyt minä muuten urheilen, enemmänkin rennosta tekemisestä ja kauniista maisemista nauttimisesta. En voisi kuvitellakaan hölkkääväni juoksumatolla kuntosalilla, ulkoilma on enemmän minun juttu. :)
  sopeutuja(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 21. Lenkkeilyä! Rakastan sitä kun saa aamun viileydessä lähteä rauhassa lenkille eikä ihmisiä tule vastaan montakaan. Napit korviin, musiikit soimaan ja liikkumaan sykemittarin treeniohjelman mukaan kävellen reippaasti tai hölkäten. Saa vähän selkiytettyä ajatuksiakin ja lenkkireitin voi valita vapaasti mielen mukaan. Parasta. :) rettemew[ät]hotmail[piste]com

  VastaaPoista
 22. Käyn mieluiten salilla, koska siinä todella näkee tulokset kehossa nopeasti! Sali on myös sen takia kiva, että kun itselläni ei ole kunto mikään paras, niin esim ryhmäliikunnoissa tulee usein semmonen alemmuuden tunne kun ei meinaa jaksaa, mutta salilla ei tule semmoista oloa. Liikkeet kun tekee itsekseen ja omilla painoilla. Haluaisin myös kokeilla tanssia harrastuksena, koska se on hauskaa ja se ei ole perinteistä puurtamista. Tähän asti olen kuitenkin vaan zumbaillut tosi epäsäännöllisesti ryhmäliikuntatunneilla. :) ewa_1992@hotmail.com

  VastaaPoista
 23. uuena laji-innostuksena täytyy sanoa, että nyrkkeily! on ollut niin raskas elämäntilanne, että siellä on saanut vähän edes purkaa paineita :D heli-02@suomi24.fi

  VastaaPoista
 24. Mun ehdottomaksi lemppariksi on tässä painonpudotuksen myötä noussut kuntosali! Se on vaan niin kivaa ja palkitsevaa, kun huomaa oman kunnon kehittyvän ja saa laittaa pikkuhiljaa aina suurempaa ja suurempaa painoa tankoon/laitteeseen. :) Se on myös sellanen hetki omaa aikaa, kun pääsee hetkeksi hengähtämään tästä pikkulapsiarjesta. :)

  Myös ratsastus on entinen lemppari, sitä harrastin 7 vuotta ja mulla on ihan ikävä takaisin ratsaille. Täytyykin kesän aikana toteuttaa tää suunnitelma. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. S-posti näköjään unohtu. :D ncninan@gmail.com

   Poista
 25. Tykkään käydä salilla ja kahvakuulata ulkona, samoin juoksulenkit on kivoja kun vaan ei tulis jatkuvasti jotain vaivoja. Pyöräily (20km päivässä) on työmatkapyöräilyä, mutta kyllä sekin liikunnasta käy. aina oon tykännyt liikkua "liikunnan vuoksi" eli siis siitä itsestään, mutta nyt viime vuosina tullut enemmän semmosta ajattelua että nauttis vaikkapa patikoimisesta.

  VastaaPoista
 26. Kuntosalista on tullut mulle puolen vuoden aikana rakas elämäntapa, tuntuu kuin olisin vihdoin löytänyt sen oman juttuni missä haluan vain päivä päivältä kehittyä! Parasta lihaskuntotreeneissä on itsensä ylittäminen, henkisestikin, ja se onnistumisen fiilis kun huomaat kehittyneesi. :) Ja koska haluan tehdä kaiken oikeaoppisesti ja saada kaikki tehot irti treenatessa, aloitan Marko Savoilaisen valmennuksen kuun vaihteessa, positiivisella jännityksellä oottelen ekoja treenejä! :D

  Kuntosalin lisäksi käyn n.2 kertaa viikossa spinning-tunneilla, mitä rankempi tunti sitä parempi! Yleensä menenkin ihan eturiviin keskelle ohjaajan silmätikuksi niin on ''pakko'' vetää täysillä. :D se fiilis kunnon hikitreenin jälkeen on jotain niin mahtavaa!

  Tänään kävin ekaa kertaa body balance tunnilla, josta innostuin ihan hulluna!! (eli joogan,taijiin ja pilatekseen pohjautuva tunti) Oon tosi laiska tekemään kaikenlaista kehonhuoltoa,venytyksiä ja muuta sellaista, nyt päätinkin skarpata tämän suhteen ja pyrin käymään ainakin kerran kahdessa viikossa tuolla tunnilla. En olis uskonut että saan oikeesti lihaksiin tuntumaa ja jopa poltetta niillä liikkeillä! ihanaaa<3

  Vielä yksi lemppari hehee! :D juokseminen, sekä ihan vaan power walkit aamulla aikaisin kauniissa ympäristössä. Mun kodin lähellä on aivan ihana metsäreitti minkä keskellä on lampi, jossa on aina sorsia. :) Joskus on ihanaa jäädä vaan hetkeksi istuskelemaan ja ihailemaan luonnon kauneutta. :)

  Ps. huippu arvontapaketti, kaikki tulis kyllä tarpeeseen! Quest bareja oon jo jonkin aikaa halunnut päästä testailemaan, kun niissä on ravintosisältö kohdillaan ja noinki herkulliset maut! :p

  jennipee4@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Ykkösharrastuksena (tai no, kai sitä voi jo kutsua elämäntavaksi) on kuntosali. Punttaan 4 kertaa viikossa.
  Lisäksi käyn 1-2 kertaa viikossa Body Balancessa tai joogassa huoltamassa kehoa. Lisäksi ohjelmaan kuuluu juoksua kerran tai pari viikossa, ihan vaan ensi syksyn juoksukisaa ajatellen :)

  Ja tietty kuntosalin yhteydessä teen 1-3 kertaa viikossa liikkuvuustreenin (tavoitteena päästä spagaatiin) ja kuntoutan polvea loikkimalla ja tasapainoilemalla laudan päällä :)

  huudot10@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Nyt pakko osallistua ekaa kertaa tällaseen arvontaan, kerrankin mielenkiintoinen paketti. :)
  Joskin pakko sanoa, että maistoin yhtä Questin patukkaa (en muista enään että mikä niistä) ja oli niin kamalan makuista, että mielenkiinto niihin meni kertaheitolla.. Kaikki tuntuu niitä hehkuttavan, kun minusta ne ovat aivan hirveitä, leadersin patukatkin parempia. :P Mutta jos voittaisin, rakas ystäväni (joka myös taitaa olla lukijasi) saisi ne Questin patukat sillä hänkin niitä fanittaa kuten teikäläinen. :)

  Tulee sellanen ulkopuolinen olo, kun minulle ei iskenyt salilla harjoitteleminen eikä mitkään spinning tunnit sun muut. :/ Kokeiltu on, mutta en tiedä, niistä vaan puuttui "sitä jotakin". Ystäväni, jota en ollut nähnyt pitkään aikaan, kävi tänään kylässä ja hän kertoi, että kävi salilla, mutta tuumasi että siellä oli niin tylsää ja robottimaista, että ei uponnu se. Ollaan hänen kanssaan varmaan outoja immeisiä muitten silmis, kun sali ei uppoo meihin. :D

  Ainut laji, josta ensimmäistä kertaa nautin oli thainyrkkeily. Mutta aikaa ei sille ole, joten jouduin jättämään sen kesken.

  Itse treenaan kotona dvd-ohjelmien parissa, juuri menossa viimeinen viikko Focus T25:sen Gammasta. Uusi treeniohjelma on tulossa postissa, sitä nyt odottelen, jotta pääsen sen kimppuun. ^^

  Tuota Focus T25:sta olen treenannut ohjelman mukaisesti eli 5 kertaa viikossa, maanantaista perjantaihin. En enään voisi luopua noista treeneistä. Olen koukussa. Se tunne, kun paiskit töitä niin kauan, kunnes et enään jaksa - se tunne sen jälkeen kun teet parhaasi ja teet sen treenin loppuun kunnialla - on aivan uskomaton! :) Olen jäänyt koukkuun siihen tunteeseen, se on jotain aivan mieletöntä! Aina hiessä treenin jälkeen ja sitten pääsee herkuttelemaan palautusjuomalla ja suihkulla, ahhh it feels good.<3

  Tuloksetkin kertovat paljon -> alle puolessa vuodessa -17kg. Ei hullummin! :)

  Tämä sohvaperuna, entinen laiskiainen, on muuttunut aktiiviseksi liikkujaksi, joka ei enään malta olla liikkumatta kovinkaan kauaa - aina menossa! Melkein päivittäin treenaamassa and I'm loving it! 8)

  En vaihtaisi elämääni siihen vanhaan, siihen väsymykseen, poikkioloon, kun jo yhden kerroksen portaitten nousemisen jälkeen olin hengästynyt! Ei koskaan enään!

  Vielä on töitä, sillä haluan saada timmin vartalon, lihaksikkaan sellaisen, jossa näkyy sixpack. Ja aion sen myös saada! Kovalla työllä ja suomalaisella sisulla, vielä minä sen saan! :)

  http://ryuichis.blogspot.com/

  ryuichisx@gmail.com

  VastaaPoista
 29. Ryhmäliikunnoissa yleensä spinning, Tykkään käydä ryhmäliikuntatunneilla, koska kun sinne itsensä saa raahattua, on pakko tehdä täysillä ja olla siellä koko tunti vaikka ei aina jaksaisi. Salilla tykkään käydä myös kun sinne voi mennä mihin aikaan tahansa, ja saa olla omassa rauhassa tunnin musiikkia kuunnellen.
  xxhanna@hotmail.com

  VastaaPoista
 30. Kyl se taitaa tuo salilla käynti olla lemppareinta. Nyt oon kyllä innostunut juoksemisesta jota kovasti ihmettelen tämmösenä entisenä juoksunvihaajana.

  aino_ruohola@hotmail.com

  VastaaPoista
 31. Salitreeni on ihan lemppari ja sitä tuleekin harrastettua säännöllisesti 4-5 kertaa viikkoon :)
  tiuku88@gmail.com

  VastaaPoista
 32. Mun lempparit on lesmills-tunnit ja niistä varsinkin Bodycombat ja Bodybalance. Combatissa on ihanaa kun saa (täytyy) antaa ittestään kaikki ja ohajaaja auttaa tässä tsemppaamisellaan. Myös se, että liikkuu muiden kanssa on mukava. Balance taas on mieleeni aika vastakohtana combatille sen rauhallisuuden vuoksi. Siinä saa tunnin ajan keskittyä itseensä ja rauhottua. Myös sen haastavuus on mukavaa ja kehityksen huomaa.

  mersku90@hotmail.com

  VastaaPoista
 33. Minä harrastan pilatesta kotonani youtube-videoiden avulla. Ihanan rentoa ja hauskaa kehonhuoltoa. Plussaa on myös se, että harjoittelu on täysin ilmaista ja voin tehdä sitä milloin haluan. Käyn lisäksi silloin tällöin kuntosalilla sekä lenkillä, mutta pilates on ehdottomasti lempparini, koska se on niin monipuolista :)

  ira.kaipainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 34. Onpas täällä jo paljon osallistujia :)
  Mun ehdoton suosikkilaji on kuntosali. Tosin sen kanssa on jonkinlainen viha-rakkaussuhde, sillä treenit on aina ihanan kamalia, mutta eipä sieltä salilta malta poiskaan olla. Ryhmäliikunnasta en ole koskaan oikein välittänyt, vaan joko salitreenistä tai lenkkeilystä. Tällä hetkellä on tavoitteena juoksukunnon kohotus, ennätys on 20min yhtäjaksoista hölkkää eli siinä riittää vielä paljon parannettavaa...

  VastaaPoista
 35. Sali! Joka päivä, oli ihan miten nuutunut ennen salille menoa, niin sieltä tullessa on taas pirteä ja elämänsä kunnossa :-)
  aiylitalo@gmail.com

  VastaaPoista
 36. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 37. Ryhmäliikunta. Syke pysyy korkealla ja ohjaajan sekä muiden kannustaessa tulee tehtyä kunnolla! :)
  sohvi94@hotmail.com

  VastaaPoista
 38. Juoksen,kävelen,pelaan,jumppaan....omaksi iloksi,ei stressaten,vaan hyvällä rennolla otteella. Sofia chipmunk@hotmail.com

  VastaaPoista
 39. Minä liikun mielelläni itsekseen. Kävelen,pyöräilen, jumppailen... Tärkeintä minusta on,että pysyy liikkeellä. Anne annelaukkanen09@hotmail.com

  VastaaPoista
 40. Kolmen kärjessä mieluisimmissa liikuntamuodoissa on tanssitunnit (reggaeton ja lattarit), salitreenit ja perus kävelylenkit. Monipuolisuus on itelleni se tärkein juttu ja se, että liikkuu itestä mukavalla tavalla :)

  katrii_@hotmail.com

  VastaaPoista
 41. Silloin kun haluan liikkua lähinnä omien ajatusteni kanssa, niin kävelylenkit (pikkuhiljaa myös juoksulenkit) tai pyöräily on ihan ykkösjuttuja aerobisella puolella. Salilla pään saa tyhjäksi myös todella hyvin! Sit kun haluu liikkuu porukassa, niin tykkään pelaa esim. sulkapalloo tai jalkapalloo. Myös kahvakuulan kans tykkään enemmän heilua ryhmässä kuin yksin :) Ensi talvena aion opetella taas kunnolla hiihtämään! Viimesimmästä kerrasta onkin kulunut jokunen vuosi.. Pienempänä olin yli-innokas hiihtäjä, jonka vanhemmat sai kaivaa hiihtokaluston esiin heti kun suunnilleen ensimmäistä kertaa syksyllä maa oli kuuran peitossa :D

  fat-to-fit-project.blogspot.com
  anukallio5@gmail.com

  VastaaPoista
 42. Lenkkeily on minun juttu, saa mennä omia reittejään milloin tahtoo ja "miten" haluaa :)
  liisa2802@gmail.com

  VastaaPoista
 43. juoksua ja pyöräilyä, sillä ovat opiskelijabudjetille ainoat vaihtoehdot :)
  emmi.saali a luukku.com

  VastaaPoista
 44. Kiva arvonta!:) Itse harrastan lenkkeilyä(osa kävellen,osa juosten),kuntopyöräilyä iha kotona ja sit jumppailen. Niina_93_2@hotmail.com

  VastaaPoista
 45. mukana ollaan!=) lenkkeilyä ja pyöräilyä ,se on ilmaista ja mukávaa!
  t.Arja
  arja.katariina@hotmail.com

  VastaaPoista
 46. liikunta muodot vaihtelee!!!välillä juostaan,hoidetaan lihas kuntoa,milloin mitenkin vaihdellen!
  t.jutska
  pilkku10@hotmail.fi

  VastaaPoista
 47. puntin lisäks oon täysin hurahtanu Satsin Bodyjamiin ja Bodycombatiin! ihan huikeita lajeja ja hiki lentää varmasti. Haaveissa olis mennä tankotanssitunneille (kunhan nää kintut tästä vähä kiinteytyy :D) ja vatsatanssitunneille! :--)

  - Aino

  VastaaPoista
 48. kuntosali ehdottomasti ja satunnainen lenkkeily yms :)

  jaana_palvanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 49. Kahvakuulaa olen muutamia kertoja itsenäisesti kokeillut sekä kotona että salilla ja sen verran olen siitä ehtinyt innostua, että on kyllä pakko päästä ihan ohjatulle tunnitte kuulailemaan joku kerta. :) Hyvä laji, koska treenin tehokkuutta pystyy säätämään kuulan painon mukaan ja liikkeitä pystyy tekemään monipuolisesti ihan omassa olohuoneessakin. Juoksulenkkiä on sitten tullut vähän enemmän tehtyä ja se on myös hyväksi havaittu laji. Välillä otan koirankin mukaan ja tavoitteena mulla olisikin saada se juoksemaan hihnassa nätisti ilman turhaa kiskomista ja hössöttämistä.

  krista.vihtonen@hotmail.com

  VastaaPoista
 50. Kyllä lempparilajiksi on muodostonut jälleen kuntosali. Harrastin sitä ennen säännöllisen epäsäännöllisesti. Nyt keväällä otin itseäni niskasta kiinni ja aloitin tavoitteellisen treenaamisen yhdessä personal trainerini kanssa ja olen päivä päivältä alkanut nauttimaan salitreenistä enemmän.
  Tämänkin päivän treenien jälkeen olen kuin uudesti syntynyt! :)

  unelmiajahaaveita@gmail.com

  VastaaPoista
 51. Vuoristokiipeilyä olis ihan mahtava kokeilla. Toivottavasti vielä joskus! :) Vapaa-ajalla tykkään lenkkeillän, koska sitä saa tehhä yksin ja siitä tulee niin hyvä fiilis! linnuton.puu@hotmail.com

  VastaaPoista
 52. Kuntosali treeni on parasta! Salille kun lähtee mieliallapäin tai vähän väsyneenä. Niin aina tulee lähettyä pois ilosena ja energisenä. :) salilla käymiseen jää oikeen koukkuun kun huomaa tulosta. Käyn myös säännöllisesti lenkillä. Sekin saa olon virkeemmäksi. Olen paljon onnellisempi kun urheilen joten en haluiaisi koskaan siitä luopua. Eve-96-@hotmail.com

  VastaaPoista
 53. Tykkään eniten käydä vaihdellen ryhmäliikuntatunneilla. Ennen olin ehdottomasti aina menossa salille, mutta näin kesällä on kiva käydä porukalla liikkumassa. Toisena päivänä zumbaa ja toisena CrossCorea, jne.. Pitää mielen ja kropan virkeänä, kun saa vähän vaihtelua. paula.k.saarinen@student.jyu.fi

  VastaaPoista
 54. Kalorilaskurin mukaan puutarhanhoito on liikuntalaji joten sanon sen. Keväällä, kesällä ja syksyllä olen puutarhatöissä noin viitisen tuntia päivässä, kevätaikaan olenkin aina hoikimmillani koska nuo ulkotyöt ovat niin raskaita että kaloreita palaa!

  valoisina@yahoo.com

  VastaaPoista
 55. Rakkain harrastukseni on juokseminen, se on lähes ilmaista ja sitä voi harjoittaa säästä riippumatta. Siinä voi myös kehittyä ja haastaa itsensä. Ja ahh, se onnistunut ja hyvä olo lenkin jälkeen! :)

  jennuli_n@hotmail.com

  VastaaPoista
 56. Ratsastus on ykköslajina tuon oman hevosen takia, siinä sitä joutuukin omaa kroppaa paljon hallitsemaan sekä tietysti koirienkaa lenkkeily. Ehdottamasti kakkosena tulee kesäisin rullaluistelu! Aivan ihana laji ja hirmu monipuolista kun ottaa sauvat mukaan. Kolmosena juoksu ja nyt tänää tuli ekaa kertaa kotona kokeiltua kahvakuulaa, toimii sekin kun laittaa hyvän biisin soimaan. Salimotivaatio haeskelin tänään, ei löytynyt =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja minna.vaike@icloud.com ja serputin.blogspot.fi

   Poista
 57. Itse käyn 4-5 kertaa viikossa aamulenkillä (30-60min.) ja sen lisäksi käyn kolme kertaa viikossa kuntosalilla. Tykkään kovasti nykyisestä kolmijakoisesta saliohjelmastani, joten salilla käynti on nykyään ehdottomasti lempparihommaa! :)

  annika.hokkanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 58. Ihan ykkönen on ehdottomasti SALI! Toki käyn lenkilläkin jne, mutta kyllä kuntosalitreenejä kohtaan on syntyny rakkaus eikä mikään voita kunnon treenejä ja aina ihan huippua huomata kun kehittyy :)! voisin vaikka kuinka hehkuttaa, mutta eiköhän tuossa tullut selvästi esille mikä on se numero ykkönen :)) ja sähköpostini on sonwa93@gmail.com

  VastaaPoista
 59. Täällä lenkkeily on muodostunut ehdottomaks ykköseks kahvakuulan jälkeen. Kyllä mieli lepää kun iltaisin pääsee ajokoiran ja serra de airesinpaimenkoiran kanssa kävelemään/hölkkäämään metsään :) ajokoiran juoksutuksen ansiosta 5kk 18kiloa pudonnut ;) joanna@luukku.com

  VastaaPoista
 60. Ei mitään ehdotonta ykköstä, lajeja vaihdellen vuodenajan mukaan ja mikä millonkin sattuu tuntumaan hyvältä. kimahasa@gmail.com

  VastaaPoista
 61. Juoksu on ykkönen etenkin näin kesällä. Siinä saa ajatukset pois arjen kiireestä ja ehtii haaveilla yhtä ja toista :) Toiset ykköslajit ovat bodypump, bodystep ja bodyattack, joissa pääkoppa virkistyy musiikin ja hyvän ohjaajan ansiosta. Ja kaikissa näissä parasta on kropan virkistyminen!! essip@student.uef.fi

  VastaaPoista
 62. tykkään treenata kamppailulajeja. Ne on tosi tehokkaita treenejä ja siellä on aina kivaa koska treeni porukka on mahtava! hennimuuli_@msn.com

  VastaaPoista
 63. Tykkään lenkkeillä, koska se on ainut laji mitä pystyn lapseni kanssa harrastamaan sillä minulla ei ole lapselleni ketään hoitajaa. Kovasti haluaisin salilla käynnin aloittaa :)

  VastaaPoista
 64. Itse käyn salilla säännöllisesti, harrastan myös lenkkeilyä, mutta sitä lähinnä 'sunnuntailenkkeilynä' eli silloin kun mieli sitä vaatii, sillä liika aerobinen liikunta hidastaa lihasten keitystä. Juoksu on silti todella lähellä mun sydäntä!

  lauralinnalampi@gmail.com

  VastaaPoista
 65. Salillakäynti on ihanaa, mutta suuri rakkaus on pilates. Harmi että sitä järjestetään salillani niin harvoin. Kotitreeni ei toimi samalla tavalla rentouttavasti. Syvät lihakset vahvistuu, ryhti paranee ja mieli rentoutuu.

  alteregoni@luukku.com

  VastaaPoista
 66. Apua tää on vaikee kysymys, koska mä tykkään niin monesta! rakastan juoksemista, koska mun kunto on kehittynyt niin paljon, että jaksan juosta jo 15kilometriäkin :) Ryhmäliikuntatunnit on myös ihan huippuja, hyvä musiikki ja loistava tunnelma. Kaikki tekee iloisina ja täysillä ja ohjaajista saa lisäenergiaa kummasti! Etenkin bodypump on loistava! Voiton taitaa kuitenkin viedä ihan salitreenit. Aloitin pitkän tauon jälkeen helmikuussa käymään salilla, tein vain puolen vuoden sopimuksen, koska pelkäsin etten jaksakkaan käydä siellä ja että innostus loppuu yhtä nopeasti kuin alkoikin. Niin se on aina ennen mennyt. Innostuin salilla käymisestä koko ajan vaan enemmän, otin itselleni personal trainerin joka teki mulle sali ja ruokavalio -ohjelmat. Nyt olen käynyt salilla pian puoli vuotta, saaden ihan huikeita tuloksia ja rakastaen treenaamista päivä päivältä vain enemmän. En voisi edes kuvitella, ettenkö jatkaisi elokuussa päättyvää sopimustani. Salitreenaamisesta on tullut suorastaan henkireikä, kaikkein tärkein asia. Jokaisen pitäisi maailmassa tuntea se tunne, kun on tehnyt kovan treenin! Se fiilis on niin hyvä :) Itseasiassa kahden viikon päästä mulla alkaa 6kk valmennus, jossa pt treenaa mun kanssa koko ajan ja kehitystä seurataan, saan myös uudet ruokavalio ja treeniohjeet. En malta odottaa!!

  hennavalback@gmail.com

  VastaaPoista
 67. Juoksu! Harrastukseni, intohimoni ja elämäntapani <3 Juoksussa on ihanaa se, että sitä voi harrastaa ulkona, erilaisissa maastoissa, maisemissa ja olosuhteissa. Juoksuharjoituksia voi varioida lukemattomilla eri tavoilla, ja lihastreenikin onnistuu kätevästi lenkin jälkeen. Tavoitteitakin juoksussa voi asettaa loputtomasti; maaliviivaa ei tule koskaan näkemään.

  saltsu892@luukku.com

  VastaaPoista
 68. Rakastan kuntosalilla käyntiä. Mikään ei voita sitä fiilistä kun saa tehtyä kunnon treenin tai kun huomaa tuloksia tulleen. Ja rakastan sitä kun seuraavina päivinä lihakset on kipeänä<3 Harmi ettei sitä enään kovin usein tule. Lenkkeilyäkin harrastan, on ihanaa kuunnella hyvää musiikkia ja lähteä lenkille jonnekkin luontoon. Haluaisin harrastaa juoksua, mutta polvi on vähän reistaillut etten ole päässyt kokeilemaan kunnolla.
  saana12@hotmail.com

  VastaaPoista
 69. Spinning-tunneista tykkään kaikkein eniten, tuntien jälkeen tuntee aina antaneensa kaikkensa =).
  ninuska76@luukku.com

  VastaaPoista
 70. Käyn kuntosalilla aktiivisesti ja lisäksi pelaan mm. tennistä ja lenkkeilen.
  sinilintu_(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 71. Pyöräily on parasta! Töihin tulee pyöräiltyä päivittäin n. 22 km :)
  veerarautiainen1@gmail.com

  VastaaPoista
 72. sali ja juoksu on lempparit! :) as90370 @ uta.fi

  VastaaPoista
 73. Ihan vaan perus lenkkeily sekä näin kesäisin pyöräileminen on parasta! :) rousku.98@hotmail.com

  VastaaPoista
 74. Lempi urheilumuotoni on lenkkeily kesäisin luonnossa, koska minusta se on suoraan rinnastettavissa terapiaan. Juostessa ajattelen ja pohdin asioita ja jotenkin yhdistettynä fyysiseen ponnisteluun ajatustyö toimii huomattavasti skarpimmin! Tuntuu, että lenkin lopussa kaikkensa antaneena ratkaisu ongelmaan ikäänkuin tupsahtaa mieleen!

  Ihanaa kesää!:)
  nni-na@hotmail.com

  VastaaPoista
 75. juokseminen on niiin parasta! siinä pääsee kunnolla purkautumaan kaikki paineet! :)
  mukana!
  elina_myllykoski (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 76. Oon nyt joitain viikkoja seurannut blogiasi ja selannut myös vanhoja kirjotuksia :)

  Tällä hetkellä intohimoni on salitreeni. Vaikka salijäsenyyksiä on takana useita, vasta nyt päälle 3-kymppisenä tuntuu et oon tajunnu sen jujun. Ryhmäliikuntatunneista oisin kiinnostunut, mut sanon aina kun lihaville huonokuntosille on omat tunnit ;)
  Mulla on edessä valtava projekti. Kolmen lapsen jälkeen ylipainoa on huimasti ja kroppa retuperällä. Tavoitteeseen matkaa (enää) 28,5 kiloa, aikaa oon antanu itelleni siihen kun täytän 35.
  Mikään ei voita sitä tunnetta kun tekis mieli kontata smithin alta ;)
  nicsie82@gmail.com

  VastaaPoista
 77. Juokseminen on parasta. Vaikka vuosikausia oon samoja lenkkipolkuja ravaillut saa siitä yhä edelleen huippu fiiliksen. Lenkille on niin helppo lähtä. Samalla saa raitista ilmaa ja voi vaan pönttö pöhönä hölökytellä menemään. Salikärpänenkin on mua puraissut, mutta suhde juoksuun on pidempi, joten vastaan uskollisesti sen! t. Kati (täällä seurailee sun blogia edelleen) :) katimarttinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 78. Pyöräily varmaan! Usein se on sitten samalla hyöytyliikunta. On kiva mennä paikasta toiseen ja nähdä vähän kaikenlaista matkalla.. tai sitten vain olla "omassa maailmassa" ja miettiä :)

  voilooa@gmail.com

  VastaaPoista
 79. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 80. Haah, mahtavuutta! Ite tykkään spinningistä, koska siinä pääsee täysillä vauhtiin. Ryhmäpaine ei annata luovuttaa tai höllätä kesken ja ohjaajatkin on yleensä motivoivia. Ajallisesti tunti vie kuitenkin vaan vähän, joten sen jaksaa kuka vain mutta siinä ajassa pääsee silti jo hyvään treeniin :) biricella@luukku.com

  VastaaPoista
 81. Maastojuoksu koiran kanssa! Tehokasta treeniä, voi valita meneekö reippaasti vai rennosti. :)
  resuella @ gmail.com (poista välit)

  VastaaPoista
 82. En tiedä voiko venyttelyä laskea tähän, mutta se on asia jota tykkään eniten tehdä. Sen jälkeen oma suosikki on jalkatreenin teko salilla.

  starry_106@hotmail.com

  VastaaPoista
 83. Oi mikä palkinto!!

  Oma lemppariliikunta on tanssiminen, jotenkin siinä unohtaa sen liikkumisen ja voi vaan nauttia siitä liikkeestä, käyttää kroppaansa luovuuden takia eikä minkään rasvanpolton takia. :D

  anninsafari@gmail.com

  VastaaPoista
 84. Harrastan mieluiten juoksua, koska se tunne joka tulee kun juoksee kuulokkeet korvissa ja musiikki täysillä :) Vapauttaa kaikki murheet taivaan tuuliin :D Harmi vaan että juoksua en rasitusvamman takia voi tällä hetkellä edes harrastaa :(

  lagexd@hotmail.com

  VastaaPoista
 85. Juoksu on se kaikkein mieluisin, hyvänä kakkosena tulee joukkueurheilulajit. Vasta kolmannnelle sijalle yltää kuntosali, koska olen useita vuosia käynyt salilla ystävän kanssa ja nyt yksin treenaaminen ei tuota samaa mielihyvää.

  kiltsi(at)hotmail.com

  VastaaPoista
 86. Sali on lemppari, joskin nyt ollut vähän taukoa. Sitäkin isommalla nälällä nyt salille uudelleen, ja tällä kertaa tavoitteet mielessä. :)
  catinthehat101@gmail.com

  VastaaPoista
 87. Moi! Itse olen kilpatanssija ja lajin mukana muuttanut ulkomaille tanssimaan, joten kyllä se kilpatanssi ihan ykköslempparilajini on! ;) Mutta tanssin ohella käyn päivittäin salilla juoksemassa, puntilla tai ryhmissä. Ja vaikka pitkään tykkäsin ihan uoksemisesta niin kyllä ryhmäliikunnat on lemppari! Oli se sitten bodypump tai jooga! Pienoinen porukka motivoi aina ottamaan hieman suuremmat painot ja pitämään myös tahtia yllä! Kun kaikki yhdessä hikihatussa tekee kyykkyjä niin on se vain jotenkin tosi tsemppaavaa! :)
  dance@wippies.fi

  Kiitos mahtavista postauksista! -Riikka

  VastaaPoista
 88. Juoksu on lemppari. Sen avulla kyllä pääsee hyvin irti kiireisestä arjesta ja kunto kohoaa. Oli se vaan aika hyvä fiilis kun jaksaa juosta alkuun vaan 1km, ja sitten jo harjoittelun tuloksena 10km!
  Pitää sanoa kiitos hyvästä blogista, se on tsempannut jo pitkään omassa kunnonkohotus-projektissa :) nibsu@luukku.com

  VastaaPoista
 89. Mulla on lempparina sali ja siinä sivussa lenkit erityisesti aamuisin! :)

  nanne.m@hotmail.com

  VastaaPoista
 90. Yksin hölkkäily on ihan parasta aivojen nollausta. Yritän parantaa vauhtia juoksun puolelle pikkuhiljaa. Nyt kesällä gympark puistossa on hyvä juttu, saa olla senkin ajan raittiissa ilmassa.
  postin.tuomaa@gmail.com

  VastaaPoista
 91. Tykkään eniten hölkkäillä, rullaluistella, käydä salilla ja ryhmäliikunnoista combat on lemppari!

  sini.ala-passari@hotmail.com

  VastaaPoista
 92. Eniten tykkään yksin liikkumisesta, salilla käynnistä ja lenkkeilystä. Sali on kiva, kun sinne voi mennä vaikka millä myrskysäälläkin :D kun jos sataa, se voi olla tekosyy ettei mene lenkille...
  Noorraa@windowslive.com

  VastaaPoista
 93. Lenkkeily ja kesällä pihalla uusi ihastukseni kahvakuulailu!

  rauhala.jonna@gmail.com

  VastaaPoista
 94. Juoksu kesäaamuina ja -iltoina, kun ilma on viileämpi. Juoksu on mieltä ja kehoa puhdistavaa.

  elinakamarainen@hotmail.com

  VastaaPoista
 95. Olen aina vihannut juoksua, mutta tänä keväänä päätin sen kuitenkin aloittaa. Alku oli täyttä tuskaa, mutta nyt olen alkanut pitää siitä. Tulee uskomaton fiilis kun jaksaa juosta sellaisia matkoja, mistä ennen on vain voinut haaveilla. Nyt tavoitteena puolimaraton! :)

  sonja_honkanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 96. Juoksu, melko uusi juttu itselle mutta tullut nopeasti mieleiseksi :)
  ilokseni@gmail.com

  VastaaPoista
 97. Olen ihastunut kuntosaliin, jota tosin selkäni takia en pahemmin pysty kaikkia tekemään, mutta ne mitä saan ja pystyn tekemään, niin se on palkitsevaa =)
  heli@lailanet.fi

  VastaaPoista
 98. Vaunulenkit! Hyöty ja huvi samassa. Itse saan rauhoittua hälinältä ja rentouttaa mieltä sekä nauttia luonnosta urheillen. Koira saa liikuntaa ja kahden keskeistä huomiota kun tyttö nukkuu tyytyväisenä vaunuissa. sese_@suomi24.fi

  VastaaPoista
 99. Kaikenlaista on tullut kokeiltua ja uusien lajien kokeilu on aina innostavaa. Rullaluistelu on se mikä on ja pysyy, vuodesta toiseen. Tosin siinähän on aina nämä talvet taukoa, joten ehkä sekin pitää innostusta yllä tähän lajiin.

  VastaaPoista
 100. Rullaluistelu tällä hetkellä ihan ykkösjuttu. Lisäksi salilla tulee jonkun verran hikoiltua. pixhu_net@hotmail.com

  VastaaPoista
 101. Rullaluistelu tällä hetkellä ihan ykkösjuttu. Lisäksi salilla tulee jonkun verran hikoiltua. pixhu_net@hotmail.com

  VastaaPoista
 102. Salitreeni ja bopypump-tunnit on parhaita! Pidän siitä olosta,kun on antanut ja kaikkensa ja siitä energiasta mikä salilta/tunnilta jää päälle. Toisaalta pidän paljon myös BodyBalancesta ja Pilateksesta,ovat oikein hyvää kehonhuoltoa ja kuitenkin myös voimaa kehittäviä lajeja, Juoksua olisi tarkoitus alkaa treenaamaan,kun juoksu ei multa tule millään lailla luonnostaan.. niina.pietila@hotmail.com

  VastaaPoista
 103. Ratsastus on mun ehdoton ykkösliikuntalaji! Se on ainoa laji, josta nautin aidosti ja aina jo tehdessäni, ei tarvi odotella sitä hyvää oloa, joka tulee treenin jälkeen.

  Lisäksi tykkään kyllä lenkkeillä koirien kanssa metsässä, salillakin tykkään oikean fiiliksen saadessani pumpata. Ohjatuista tunneista pidän eritoten BodyBalancesta ja Pilateksasta, kun niiden hyödyn ratsastukseen tuntee niin selvästi :) anneveliina@gmail.com

  VastaaPoista
 104. Lempparilaji olis ratsastus, mutta sitä en valitettavasti pääse tarpeeksi usein harrastamaan, joten sali tulee hyvänä kakkosena. Lisäksi oon alkanut nyt kesän tullen pitään myös aamuisista powerwalkeista ja erilaisista hiit-treeneistä! Hiit-treenit on kivoja siitä syystä, että vaikka ne on yleensä yhtä tuskaa, niin ne on melko nopeesti ohi ja sen jälkeen on voittajafiilis :D taijjja@gmail.com

  VastaaPoista
 105. Lenkkeily ja kävely, olen yksinäinen susi ja en pidä juurikaan joukkuelajeista
  pauleceb(AT)gmail.com

  VastaaPoista
 106. Lenkkeily, omassa rauhassa, musiikkia kuunnellen, samalla hermolepoa ja hetki omaa aikaa
  nellakos(AT)gmail.com

  VastaaPoista
 107. Mieluiten lenkkeilyä, mutta kyllä salilla käyminenkin on ihan palkitsevaa. Tykkään liikkua omassa rauhassa kuunnellen omia ajatuksia.
  sampsapie(AT)gmail.com

  VastaaPoista
 108. Mun suosikkini on Sh'Bam. Tehokasta ja tulee hyvälle tuulelle
  kristapasm(AT)gmail.com

  VastaaPoista
 109. Juoksu, ei vaadi mitän isoja rahallisia panostuksia, hyvä peruskunnon kohottaja ja rauhoittavaa, meditaatiota lähentelevää touhua
  arskari(AT)gmail.com

  VastaaPoista
 110. Mun suosikki on ehdottomasti juoksu!
  Noin neljä vuotta sitten aloitin ensin kävelylenkit ja sitten juoksemisen. Alussa innostuin vähän liikaakin juoksemisesta, ja niinpä mulle tulikin muutaman kuukauden päästä jalkaan paha rasitusvamma. Siihen jäi juokseminen, ja alkoi kuntoutus. Vaivuin kokonaan epätoivoon, koska halu lenkkipoluille oli tosi kova. Pakko oli kuitenkin hetkeksi rauhoittua. Kuitenkin heti, kun vamma parani, niin aloitin juoksemisen taas pikkuhiljaa uudelleen, tällä kertaa tosin rauhallisemmin. Alussa silloin neljä vuotta sitten, en jaksanut juosta edes 5 metriä, mutta nyt menee 10km ihan kevyesti.

  Juokseminen on mulle jotenki sellanen rentoutuskeino. Kuulokkeet korviin, sykevyö päälle, lenkkarit jalkaan ja menoksi. Siitä on ihan kehittyny mulle sellanen voimavara, jonka avulla jaksaa. Se on mulle sitä omaa aikaa, ja vieläpä ilmaista sellaista! Vaikka kaikkia ongelmia alussa olikin, en antanut niiden lannistaa. Menin vaan sitkeesti eteenpäin ja jatkoin harjoittelua. :)

  elenaa-a@hotmail.fi

  VastaaPoista
 111. Juoksun lisäksi penkkiurheilu on suuri suosikkini :) ossi_l@hotmail.com

  VastaaPoista
 112. Olen viime aikoina rakastunut käymään salilla, vaikka ennen se on ollut minulle melkoista pakkopullaa! :D Nyt olen onneksi löytänyt innostuksen! Ikuinen suosikkini ryhmäliikuntatunneista on ehdottomasti Xycling! Jos ei siellä saa kunnolla hikeä päälle niin ei sitten missään :D
  H0440(at)student.jamk.fi

  VastaaPoista
 113. Tykkään käydä bodypump tunneilla sekä ulkoilla koiran kanssa eli juostaan ja kävellään :) rullaluistelu on kans yksi mieli lajeista :) mill__a@hotmail.com

  VastaaPoista
 114. Kuntosalitreenit antavat minulle todella paljon. Niiden ohella myös lenkkeily on kestosuosikkini - on ihana huomata, kun kunto kasvaa kerta toisensa jälkeen ja samalla rasvsain palaa. Ryhmäliikuntatunneistakin pidän, mutta valitettavasti aika ei riitä kaikkeen.
  candydustfairy@gmail.com

  VastaaPoista
 115. Oon lukenut tätä blogia jo jonkin aikaa, mutta nyt on jo pakko kommentoida ! (: Mun mieleen on salitreenit, pää saa huilata ja turhat murheet unohtuu kun keskittyy kunnolla tekemiseen. Tykkään myös käydä kävelyllä ja harvakseltaan juoksemassa, samasta syystä. tiina.t.tee@gmail.com

  VastaaPoista
 116. Rakkain liikuntamuoto on ratsastus, hevosen selässä ei voi ajatella mitään tallin ulkopuolisia asioita ja samalla tulee treenattua niin että hiki lentää! :) hyvänä kakkosena sitten salitouhut, erityisesti spinning ja PT:n kanssa vedetyt kuolematreenit on ihan parhaita <3
  moomio@gmail.com

  VastaaPoista
 117. Juokseminen, pyöräily, kävely ja ryhmäliikuntatunnit! Liikunta tekee niin hyvää ;) irmasimola@suomi24.fi

  VastaaPoista
 118. Juokseminen on ykkönen tällä hetkellä, halvinta ja helpointa tosin sää vaikuttanee jonkin verran. Salilla kävisin jos se olisi taloudellisesti järkevää (lapsivapaata treeniaikaa on suht vähän joten kallista kuukausikorttia ei kannata hankkia), yksittäisiä kertoja siis salillakin.

  Normaalisti liputan metallimusiikin puolesta mutta treenatessa lähes kaikki tekno pesee metallin lähes 6-0.

  Jos toi kesä tosta tulis niin auringonotto olis kyllä listan kärjessä lempiliikunnassa; siinä tulee hiki vaikkei mitään ees tartte tehdä :D

  jessica (at) kaunis piste net

  VastaaPoista
 119. Jee vielä ehtii mukaan! Mun mielestä parasta liikuntaa on kuntosali, saa laatia just semmosen tykitys ohjelman kun ite haluu ja laittaa sinne niitä inhottavia tappoliikkeitä, mutta myös muistaa omat suosikit. Kehitys painojen ja kehonkoostumuksen suhteen on nähtävissä melko nopeesti ja tuntuu älyttömän palkitsevalta. Kesäsin tykkään kuitenkin enemmän hyötyliikunnasta, rantalenttiksestä, pyöräilystä ja lenkkeilystä. Sitäpaitsi oma sali on puolet kesästä kiinni, joten pakko keksiä muita hikoilumuotoja. Jos kuntosalille ei aina pääse, se ei haittaa. Syksyllä taas suuremmalla motivaatiolla.
  nenne_94@windowslive.com

  VastaaPoista