tiistai 19. maaliskuuta 2013

Lunch & Dinner

Eilisen lounas ja illallinen näyttivät tältä. Lounaana siis (taas...) broilerin sisäfilettä, kanamunanvalkuaista ja tällä kertaa kirsikkatomaatteja ja illallisella puolestaan samaista broileria ruusukaalien ja perunoiden kera. Viimeiset broiskut meneekin sitten tänään lounaalla, jonka jälkeen on kehiteltävä jotain muuta syömistä joko jauhelihasta, seitistä tai tonnikalasta. Saa nähdä, mihin päädyn. :)

Mitään lihaskuntoa en muuten eilen muistanut tehdä, heh. Olen täysin unohtanut liikunnan kotiin palattuani, enkä rehellisesti sanottuna näe itseäni aamulenkkeilemässä tuolla vapaaehtoisesti ihan lähitulevaisuudessakaan. On täysin eri asia lähteä aamulenkille koiran kanssa (ja vieläpä vapaapäivänä) kuin tarpoa ylhäisessä yksinäisyydessä pitkin poikin. Olenkin päättänyt jo, että kunhan nämä opintoni tästä päätökseen saan, niin sitä vaan on yksinkertaisesti pak-ko hankkia se ikioma koira ilahduttamaan tätä arkea ja samalla pakottamaan ulos joka ikinen päivä. Pystyyköhän kukaan muu samaistumaan tämänasteiseen lähtemisen vaikeuteen? :/ Niin ärsyttävää, toivoisin olevani himoliikkuja ja energiapakkaus jo luontaisesti, mutta kun ei niin ei.

Saatoitte muuten huomata lounaslautasella jotain erikoista. Jep, siinä on sinappia ja Santa Marian BBQ-kastiketta. :D Huijari... Mutta tarkistelin kaloripitoisuuksia ja totesin, ettei pienestä määrästä noiden sekoitusta ole suurta haittaa dieetille. Siispä olen silloin tällöin tunkenut lautaselle itseasiassa kuvassa näkyvää määrää pienemmän annoksen, sillä tuokin määrä jäi eilen puoliksi syömättä. Toimii kuitenkin mukavana 'mausteena/kastikkeena' vaihtelun vuoksi, jos tykkää sinapista ja/tai BBQ-kastikkeesta. :)

2 kommenttia:

  1. Haaveilen itsekin koirasta lenkkiseuraksi :) Kaiken lisäksi rivitalo-asunnostani löytyy jo takapiha aitauksineen, vain suloinen pentu puuttuu :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. VOIH, täydelliset puitteet! Mulla ei varmaan enää tossa vaiheessa mikään itsehillintä riittäisi, vaan pentu olisi jo tulossa. :)

      Poista