perjantai 1. maaliskuuta 2013

Kylmä kuuma kylmä kuuma


Kuumemittari, särkylääkkeet, paljon nestettä ja kurkkupastilleja – näissä tunnelmissa ollaan menty nyt pari päivää. Huoh, olisin niin paljon mieluummin terve, etenkin kun viimeiset lomapäivät ovat käsillä. :/ Tänään oli myös ensimmäinen päivä, kun jätin suosiolla aamulenkin välistä, vaikka eilisen kaksituntinen aamukävely ei varmastikaan tehnyt tälle flunssalle palvelusta. Onneksi tein alkuviikosta aina pari pitkää lenkkiä per päivä, niin voin ajatella tehneeni varastoon lenkkejä näiden sairastelupäivien edestä, heh.

Dieettikin kärsii sairastelusta, sillä olen nyt syönyt ihan normaalia kotiruokaa ja maistellut jopa hieman suklaatakin... Mitä tahansa, jotta kroppa parantuisi! :D Pahimmilta ruokaövereiltä on tosin vältytty, sillä ruoka ei tunnu näin kipeänä hirveän hyvin uppoavan muutenkaan.

Sain kuitenkin tällä viikolla Sportamoren paketin vihdoin noukittua Matkahuollosta, joten niistä tulossa postausta heti kun suinkin jaksan. :) Ihania tuotekuvia luvassa, varoittelen!

2 kommenttia:

  1. Sitä tässä vain mietin, että pystyykö sun blogia seuraamaan ns. Bloggerin kautta? En löydä sitä nappia, että liity lukijaksi? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ahaa, lisäilen sen tonne sivupalkkiin, kiitos kun huomautit! :) Ei ollut tullut edes mieleen kun käytän itse Bloglovin'ia :)

      Poista