tiistai 26. maaliskuuta 2013

Viime päivien GoFatGo -menu

Viimeiset kaksi päivää "fisudieettiä" ennen kuin voin antaa itselleni luvan laittaa jotain muutakin ruokaa! Kävin jo tänään ostamassa kaupasta maustamatonta broileria sekä lisää fisua kylmäsavulohen merkeissä. :p Huomisia ruokailuja siis uudella innolla odotellen.

Tässä neljän päivän soveltamiskokeilujen aikana olen kyllä huomannut yhden erittäin herkullisen asian – seiti on parhaimmillaan uunista tulleena! Maustoin kalapalan cayennepippurilla, suolalla, pippurilla, paprikajauheella ja pienellä määrällä oliiviöljyä, jonka jälkeen annoin sen olla uunissa 15-20min. Nam nam, todella paljon maukkaampaa kuin esimerkiksi lauantaina ja sunnuntaina syömässäni kalakeitossa. :)

Lounas: seitiä, ruusukaalia ja kokonainen kanamuna (jotta saisin tarpeeksi kaloreita)
Illallinen: kyseenalainen tonnikala-sipuli-peruna"salaatti"

Tästä illallisesta en sitten sanokaan mitään... Kyllähän sen nyt söi, mutta käytän kyllä jatkossa tonnikalani ihan vaan siihen oikeasti herkulliseen tonnikala-tomaattikastikkeeseen. :D

2 kommenttia:

  1. :) Mulla on ollut kans tällä viikolla erikoisia yhdistelmiä ihan vaan sen takia että saisin proteiini-hiilari-rasvatasapainon kuntoon. Saas nähdä mitä sitä loppuviikosta joutuu syömään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heh, joo siihen suuntaan se tuppaa menemään täälläkin aina välillä (kuten kuvista huomaa).

      Poista