keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

Vastauksia kysymyksiin

... jälleen videomuodossa. :) Ajattelin tämän olevan vaihtelun vuoksi hauskempi tapa vastata muutamaan aika mielenkiintoiseen kommenttiin! En tosin ymmärrä, miksi ääni ja kuva menevät eri tahtiin enkä osaa myöskään korjata sitä, joten pahoitteluni siitä. :/


Vastaukset alla oleviin kysymyksiin:

Mites tuliko noi valkasuliuskat ilman tulleja sulle? Ja millanen oli lopputulos huomasko mitään eroa:)

kyselinkin jo erikseen niistä hampaidenvalkaisuliuskoista mutta voit vaikka tähän mieluummin vastailla että toimiko! Samoin mietin että oletko kokeillut tai harkinnut detox kuureja? 

Hienoa, että jaksat tsempata, vaikka kaverisi on kiinteytysprojektin tainnut lopettaa (tai ainakin blogin päivittämisen). Mikä on tavoitteesi vartalon suhteen? Mikä on lempi liikuntamuotosi ja nautitko liikkumisesta? Mikä on lempiherkkusi ja minkä koet olevan syynä siihen, että et ole tyytyväinen vartaloosi sellaisena kuin se nyt on? 

Ja kiitos muutenkin ihan hirveästi kaikista muistakin kommenteistanne ja tsemppauksistanne! Luen jokaista ihan innolla ja saan lisäboostia niistä sekä dieettiin että blogiin, eli tulevat todellakin tarpeeseen. :) Ja jättäkää myös ihmeessä linkkejä kommentteihin, mikäli pidätte itse blogia esimerkiksi laihduttamisesta, niin saan omalle lukulistalleni uutta luettavaa. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti