perjantai 22. maaliskuuta 2013

Herkkupäivä!

SIINÄ! Irtokarkkeja Filmtownista. :) Karkit on kylläkin jo tuhottu siihen pisteeseen asti, jonka verran jaksoin niitä syödä ennen kuin luovutin loput ystävälleni Tiinalle roskiksen sijaan. Tarkka ostettu määrä oli 280g, mutta arvioisin syöneeni ~200 gramman edestä ennen tympiintymistä. Oli kyllä hyvää!

Eikä se jäänytkään sitten siihen... Tuntui jotenkin tyhmältä tuhlata dieettiruokia tähän päivään, joten järkeilimme Tiinan kanssa näppärästi oikeutuksen McDonalds -ruokaan tälle päivälle. Omalle ruokalistalleni päätyi kuitenkin 'vain' pienet ranskalaiset (vrt. esimerkiksi aterioissa tulevat normaalikokoiset ranskalaiset), El Maco Jr. -hampurilainen ja McFeast-dippi. Pienempi eväs kuin vaikkapa Big Mac -ateria ja silti todella täyttävä. Olen siis tyytyväinen tähänkin valintaani, sillä kaloripitoisuudestaan huolimatta osasin tehdä edes vähän paremman valinnan. :)
Aamupala koululla: banaani ja vettä :) Oikealla myös Tiinan aamupala kuvattuna, heh!
Ja siinäpä ne tämän päivän ruuat nyt sitten olivat. Koska kalorit ovat vielä vasta 1500 paikkeilla, saatan syödä iltapalaksi vielä jotain kevyttä, mutta siinä se. Proteiinin määrä pyörii huippualhaisissa, hehhehee... Mutta kerrankos sitä! Joka tapauksessa herkkupäivä accomplished AND finished! :)

1 kommentti:

  1. Tulin ihasteleen sun roskaruokapäivää ja haaveileen. Oma dieetti ei vielä salli moista mutta aina voi kieli pitkällä seurata vierestä.

    VastaaPoista