lauantai 16. maaliskuuta 2013

Ei mitään uutta auringon alla

Heh, kuten alla olevista kuvista näkyy, täällä ei tapahdu mitään merkittävää tai hohdokasta. Dieettiä vaan ja eilistä tonnikala-spaghettia lukuunottamatta samoilla ruuilla on menty muutama päivä. Pakasteessa käyttöä odottanut ruusukaali on hyvää ja maustamaton broileri oli tarjouksessa, minkäs sille mahtaa. :D

Pääasia kuitenkin, että dieetti jatkuu vahvana yksitoikkoisuudestaan huolimatta. Mihinkään jumppiin en ole opinnäytetyön ja koulun vuoksi ehtinyt, enkä taida suosiolla yrittääkään ehtiä ennen huhtikuun alkua ja opinnäytetyön palautusta – sen verran tiukilla vapaa-aika nimittäin on. Eli nautitaan siis näistä ruuista nyt hetken aikaa vielä ja mahdollisesti joistain kotona tehtävistä lihaskuntoliikkeistä, mikäli sellaisia satun jossain välissä tekemään. :)
Lounas: ruusukaalia ja broileria. Kanamunanvalkuainen puuttuu kuvasta. :)
Illallinen: ruusukaalia, broileria ja proteiini-pastaa... :D

Välipaloina syömistäni proteiinipatukoista voisin vielä tähän väliin todeta, että ehdottomaksi suosikiksi nousi kyllä Allevon mustikka(-jogurtti)! Toinen suosikki on sitten Tehon banaani-suklaa, joka on edelleen omasta mielestäni kyllä herkkua, nams. :p Valkosuklaa-marja ja Gainomaxin toffee olivat aavistuksen verran pettymyksiä, joskin molemmat olivat parempia kuin muutamat muut protskupatukat, joita on tullut kokeiltua. Kyllähän näitäkin toki syö paremman puutteessa, mutta aion ehdottomasti ensi kerralla hamstrata mieluummin Allevoa ja sitä Tehon banaani-suklaata. :)
Gainomax Toffee & Teho valkosuklaa-marja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti