sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Fitfarm kotitreeni, vol 1.

Tämä aamu lähti käyntiin Fitfarmin Superdieetti-jakson kotitreeniä ensimmäistä kertaa testaillessa. :) Superdieettihän alkaa virallisesti vasta 2.4, mutta ruokavaliot ja treeniohjelmat video-opastuksineen ovat sivustolla jo näkyvillä, mikäli jakson on ehtinyt jo tilata itselleen ennakkoon.

Ensivaikutelmat treenistä olivat kutakuinkin seuraavat:

"APUA, mä kuolen tähän!"

Treeni oli omalle tasolleni (nollataso? :D) todella rankka, mutta toisaalta sehän on vain synonyymi sanalle 'tehokas'. Kaikki lihaskuntoliikkeet tehdään 20 kertaa, jonka jälkeen pidetään 2-3 minuutin tauko ja sen jälkeen koko kierros uudelleen yhteensä kolmen kierroksen verran.

Lääh, suoraan sanottuna teki mieli luovuttaa jo ensimmäisen kierroksen aikana. Toivottavasti edes joku pystyy samaistumaan siihen epätoivon tunteeseen, joka iskee, kun tajuaa näitä armottomia kierroksia olevan vielä kaksi lisää... Tsemppasin itseäni lähinnä ajatuksella 'tätä sä pyysit ja tätä sä toivot tulevaisuudelta, anna mennä!' ja kyllä vain, liikkeet menivät loppuun asti puhtaasti.

Nyt on sitten mitä suurin voittajafiilis! :) Ensimmäinen kerta on aina rankin, joten seuraavalla kerralla tiedän jo mitä odottaa – ja odotankin sitä jopa varovaisella innolla.

Loppujen lopuksi treenistä jäi käteen seuraavat asiat:
~ pystyn siihen!
~ mun olohuoneen matto haisee...
~ syö se puolikas banaani ennen treeniä (oli nimittäin ihan kivat heikotukset ja huonot olot tyhjään vatsaan tehdyn treenin jälkeen)

Sellainen sunnuntaiaamu täällä suunnassa, mitenkäs siellä ruudun toisella puolella sujuu? :) 

9 kommenttia:

 1. Itekin päätin jo tänään startata ton superdieetin.. Aamulla sai kyllä väkisin kammeta ittensä ulos lenkille, mutta lenkin jälkeen oli super pirtee olo. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hienoa!! :) Mulla se alkaa virallisesti vasta perjantaina, mutta harjoittelen jumppia jo etukäteen ja syön parhaillaan vielä GoFatGo:n mukaisesti. Aamulenkkejä itsekin kauhulla odotellessa, mutta jälkitunne on varmasti sen arvoista! :)

   Poista
 2. Hehhee, pystyn kyllä niin samaistumaan tohon "ai-tätä-vielä-kaks-kierrosta"- fiilikseen x) Nyt on kyllä ittellä jääny pääsiäisen aikana hävettävän vähälle treenit... jaaaa eikä siinä ruuassakaan oo ollu kehuttavaa. Kalorit on jääny ihan ok tasolle, mutta se laatu, se laatu! No mutta nyt taas uuteen nousuun. Heti ku tää kurkkukipu haluaa lähteä pois :D Tais eilinen ulkoilma koiranäyttely jättää jälkensä... :/

  Inhoon myös sitä pientä ääntä sisälläni joka sanoo "että hei, oot jo näin pitkällä, ota ihan rennosti vaan..." Ei ja ei ja ei, kaikki tietää mihinkä se johtais! :D

  VastaaPoista
 3. Mitä kaikkea siihen kotireeniin kuuluu ? Saatko itse päättää liikkeitä mitä teet?

  VastaaPoista