keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Superdieetille!

Woohoo! Nyt on iloinen ja innostunut fiilis, nimittäin: ystäväporukalla päätimme, että osallistumme seuraavalle Fitfarmin Superdieetti-jaksolle yhdessä! Meitä on tällä hetkellä ainakin kolme varmaa osallistujaa ja mukaan tulee mahdollisesti vielä kaksi muuta, joten toistensa tsemppaamista ja yhdessä dieettaamista sekä liikkumista on tiedossa runsain lukemin. JEE! On ihan hirmukivaa, että saa lähipiiristäkin vertaistukea jatkossa. :)

Luvassa on siis käsittääkseni kuusi ruokavaliota, joista jokaista noudatetaan viikon ajan orjallisesti. Lisäksi mukana tulee myös kolme liikuntaohjelmaa, joista kaksi vaatii saliympäristön, mutta yhden voi tehdä myös kotona (ja tätä viimeisintä odotankin oikein erityisellä innolla :D). Koko juttu kestää siis yhteensä sen 6 viikkoa ja maksaa 49e, jonka jälkeen toivottavasti toukokuun puolivälissä olisi sitten taas vähän enemmän saavutettuja tuloksia kuin mitä tähän asti!
weheartit.com

Superdieettihän alkaa seuraavan kerran tiistaina 2.4.2013, mutta olen jo ottanut vakavaan harkintaan omalla kohdallani aloituksen siirtämisen parilla päivällä poikkeuksellisesta syystä. Opinnäytetyön palautus on nimittäin juuri tuona päivänä ja sitä seuraavalle päivälle olemme jo pitkään suunnitelleet juhlimista piinan loppumisen kunniaksi itsetehdyn sushin, mutakakun ja baarikierroksen merkeissä. Itsehän en ole esimerkiksi juonut tippaakaan alkoholia koko vuoden 2013 aikana, joten siinäkin mielessä odotan tätä päivää oikein vesi kielellä, heh. :p

Siispä ajattelinkin aloittavani itse Superdieetin joko torstaina 4.3 mikäli vain pystyn aamusta asti lusikoimaan urheasti dieettiruokaa naamaan tai sitten ihan ehdottomasti viimeistään perjantaina 5.3. :) Onko muita, jotka ovat aikoneet hypätä kelkkaan mukaan ja alkaa superdieettailemaan seuraavassa jaksossa?

8 kommenttia:

 1. En oo alkamassa superille mutta tosi kiva seurata miten sun projektis tulee menemään. Onnea matkaan!

  VastaaPoista
 2. Superdieetissä on naisille kolme eri ruokavaliota, josta sit valitaan se mitä noudatetaan ja se ohje sit muuttuu vähäsen viikkojen kuluessa :) olin meinaan itse alkuvuodesta sd:llä ja nyt sd extrassa :) tsemii! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin vähän mutustelinkin ohjeista. Ihanaa saada vihdoin vähän eri ruokia dieetille kun on noudattanut koko ajan samaa runkoa! Ja kiitos tsempistä, jos tulee jotain vinkkejä mieleen niin saa ilomielin jakaa kun sulla onkin jo kokemusta Superista :)

   Poista
 3. Mun blogissa on sulle haaste =)

  VastaaPoista
 4. Kannattaa vaan noudattaa ohjeita 100% vaikka ruokamäärät tuntuis isoilta ja muuta, toimii kyllä varmasti :) kiva päästä seuraamaan sun edistymistä. Ja sieltä foorumilta on ainkin ollut mulle suuri apu ja sulla kun on vielä kavereitakin mukana niin saat paljon tukea :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo täytyy nyt kyllä panostaa täysillä tähän! :) Toivon pystyväni pysymään 100% ruokavaliolla, GoFatGo:ta aloittaessani pudotin nimittäin aika nopeasti vehnäleseet pois ja puolitin kaurahiutaleidenkin määrän jossain vaiheessa, aijai sentään... :D

   Poista