keskiviikko 20. maaliskuuta 2013

Perjantaina on...

... herkkupäivä! On, aivan varmasti on. Pakottava tilanne. PAKKO OLLA! Himoitsin jo eilisiltana Filmtownin irtokarkkitarjontaa ja tiedän perjantaista tulevan aivan helvettiä opinnäytetyön viimeistelyn suhteen, joten palkintona siitä tulee olemaan pieni pussillinen irtokarkkia sekä leffailta.


Se siitä, synninpäästö suoritettu! Nyt ei muuta kuin perjantaita kuola valuen odottamaan. :D Olen koira ja palkitsen itseni ruualla, tiedetään... Mutta kun tällä hetkellä ei satu olemaan budjettia palkitsemaan itseään millään muullakaan. Ja positiivistahan tässä on se, etten lähtenyt sillä sekunnilla hakemaan niitä karkkeja (kiitti vaan estelyistä Tiina :D) kun mieli teki, vaan järkeistin herkkuhetken perjantaille ja maltan odottaa kiltisti sinne asti. Se on jo pientä kehitystä se. :)

2 kommenttia:

  1. Voi että ku haluaisin kans että karkkipäiväsysteemi toimis munkin kohdalla, mutta ei se vaan toimi :D Mulla ei toimi ku totaalikieltäytyminen tai vastaavasti lähes joka päivä mussuttaminen :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se kyllä mullakin yleensä menee, valitettavasti. :/ Mutta siksi juuri onkin tärkeä harjoitella, kunhan ei vaan liian usein. :) Toivon todella, että tää herkkupäivä pysyy kontrollissa niin määrällisesti kuin ajallisestikin, raporttia kuuluu sitten toki perästä!

      Poista