keskiviikko 14. tammikuuta 2015

SuperTreenit + arvonta!

Heippa kaikki!

Nyt lähtisi arvontaan kaksin kappalein lippuja (arvo 43e/kipale) maaliskuussa järjestettäviin SuperTreeneihin, jonne myös allekirjoittanut tulee suuntaamaan pt:nsä kera. Edit: tapahtumanjärjestäjät halusivat voittolipukkeet eri osoitteisiin eli voittajia tulee arvonnassa kaksi kappaletta aiemman kaksi-lippua-yhdelle sijaan. Voittomahdollisuudet tuplaantuivat siis! Jos siis haluat osallistua arvontaan, niin rustailepa tämän postauksen alle vapaamuotoista kommenttia (muista liittää mukaan sähköpostisi) ja olet mukana arvonnassa! Laitetaan arvonnalle aikarajaksi vaikkapa 13.2, niin saan voittajat valittua ja ilmoitettua heti seuraavana päivänä eli ystävänpäivänä. :) <3

Ja hetkinen, mistäs tässä sitten puhutaankaan?

 
Kuva lainattu SuperTreenien verkkosivuilta

Mitä?

SuperTreenit on siis yhden päivän mittainen "super-liikuntatapahtuma", jossa on tarjolla yli 80 ohjattua tuntia, uutuuslajeja, ajankohtaisia luentoja ja messuosastoja. Tapahtuman järjestää Turun Urheiluliitto ja sen tuotto käytetään lasten ja nuorten liikunnan hyväksi.

Koko ohjelman löydät ensinnäkin tästä ja kaikki treenilajit vielä erikseen listattuina ja selitettyinä tästä ja kuten näkyy, niin tarjontaa riittää: joogaa, tanssia, LesMills -tunteja (BodyAttack, BodyCombat, ShBam), pyöräilyä, CrossFitiä, zumbaa, rumbitaa, burlesqueta, HIIT:iä, venytyksiä, pilatesta, vesijumppia ja apua, en edes tunnista mitä kaikkea muuta.

Lajeja löytyy laidasta laitaan ja niin paljon, että valinnanvaikeus iskee jo nyt, iiks! Yhdellä palluralla merkityt ohjelmat ovat tasoltaan helppoja, kahdella palluralla merkityt keskitasoa ja kolmella sitten edistyneimmille tarkoitetut. Lisäksi mukana on myös erilaisia luentoja terveydestä, ravinnosta, painonhallinnasta, kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista jne.

Missä?

Naantalissa! Tarkemmin sanottuna Naantalin kylpylässä ja Maijamäen liikuntahallissa, jotka sijaitsevat lähes vierekkäin. Lisätietoa sijainnista ja paikallepääsystä löydät nettisivuilta (suora linkki tässä) ja rautalangasta väännettynä Turun lähistöllä liikutaan siis. :) Turun Kauppatorilta paikalle vievät bussilinjat 11 ja 110.

Tänne voi hyvällä omatunnolla reissata vaikka vähän kauempaakin, sillä Naantalin Kylpylässä voi olla vaikka yötä ja nauttia paitsi liikunnallisesta ja hyvinvoinnillisesta päivästä, niin samalla myös rentouttavasta kylpyläviikonlopusta. Turunkin puolelle kannattaa tietysti eksyä, historiallinen kulttuurikaupunki tarjoaa parastaan joka ikinen päivä. (nimim. turkulover-89 hehhe)

Milloin?

Itse SuperTreenit ovat sunnuntaina 15. maaliskuuta 2015 klo 8:30 alkaen, mutta oheistoimintaa riittää myös ennen varsinaista tapahtumaakin, mistä puheenollen...

Bonus!

Nyt heti tiistaina (20. tammikuuta) olisi tarjolla kaikille täysin ilmainen tanssillinen ilta kuubalaisten rytmien tahtiin, josta voit lukaista lisää näppärästi täältä. Paikkana Raision Auto-Center (Allastie 2, Raisio), järkkääjinä SuperTreenit ja Toyota Auto-Center Raisio ja 18:30 alkaa, ilmoittautumisohje em. linkissä.

Mikäli yhtään innostuit, niin tule ihmeessä kurkkimaan paikan päälle jo nyt tiistaina salsaa, merengeä, reggaetonia ja muita kuubalaisia tansseja testaten, sillä allekirjoittanut aikoo suunnata sinne myös ja saa todellakin tulla nykäisemään hihasta, jos haluatte tulla juttelemaan - olisi kiva treffata teitä! :)

Liikkumisen ilo on mitä mahtavin voima etenkin, kun se tapahtuu näin suuressa mittakaavassa - kukaan ei voi olla inspiroitumatta suuren, suuuuren ihmislauman keskellä, kun vieruskaveri hihkuu ja heiluu into piukassa, taustalla soi vauhdikasta musiikkia ja energiset ohjaajat tsemppaavat kuin viimeistä päivää. Hyvä fiilis tarttuu, tule vaikka ja testaa itse jos et usko! Alkaa ihan energia ja innostus tarttua jo näin pari kuukautta etukäteen. Can't wait!

29 kommenttia:

 1. Mä nyt kommentoin mutta en osallistu arvontaan, sillä (NYYH!) juhlitaan juuri tuona päivänä esikoisen synttäreitä :(
  Olen jo monena vuonna halunnut osallistua, ja joka vuosi taitavat järjestää samaan aikaan eli just lapsen synttäreiden aikana...

  VastaaPoista
 2. mukana! :)

  jaana_palvanen@hotmail.com

  VastaaPoista
 3. Oioioi, toi ois ihan mahtava juttu!!!! Joten mukana ollaan! :D Nuorempana tuli pari kertaa käytyä ja tykkäsin kovasti. Nyt on opiskelukiireet muka aina estäneet, maailman huonoin tekosyy. Hahaa. Toivottavasti nyt pääsisi taas mukaan. Oikein ihanaa alkanutta vuotta 2015! :)

  reetta_87@luukku.com

  VastaaPoista
 4. Vautsi! Kuulostaa hauskalta :) uudet liikunta muodot tuo aina lisäpontta harjoitteluun. Lähtisin vähän kauempaakin.

  Tia.lehtonen@luukku.com

  VastaaPoista
 5. Tiedän jo treenikaverinkin:D mukana arvonnassa!

  luumunkukka(at)luukku.com

  VastaaPoista
 6. Mukana arvonnassa! Onneksi tästä olis sitten lyhyt matka Naantaliin... :-)
  noraemilia.seppala (at) hotmail.com

  VastaaPoista
 7. Mukana arvonnassa!
  miss.elisabetes@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Mukana kuin peräpukama! :)
  Karbin.jasmin@gmail.com on osote, jos onni osuu kohdalle :)

  VastaaPoista
 9. Jooooo, täytän 13.2 maagiset 30vuotta, eli synttärilahjaksi liput mulle kiiiiitos :D

  VastaaPoista
 10. mukana! :)

  hennaluttinen@hotmail.com

  VastaaPoista
 11. Mukana ollaan myös!😊
  noorakamu@hotmail.fi

  VastaaPoista
 12. Oi, kuulostaa aivan loistavalta! Mukana ehdottomasti! :)

  katrii_@hotmail.com

  VastaaPoista
 13. mukana!!
  jennynkk@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Oispa ihanaa kun täällä pohjoisessa ei järjestetä tuollaisia tapahtumia. anne.kauppi1@luukku.com

  VastaaPoista
 15. Minäkin mukana arvonnassa! :) karoarra@gmail.com

  VastaaPoista
 16. Viime vuonna piti jo tulla, mutta treenikaveri jänisti... plaah. Tänä vuonna mulla on todennäköisesti jotakuinkin 7 päivän ikäinen vauva kainalossa tuona päivänä joten ens vuonna sitten:) Eli en osallistu arvontaan, kunhan kommentoin ja kateellisena sitten katselen ja lueskelen juttuja:)

  VastaaPoista
 17. Osallistun! Siinä pääsis samalla viikonloppulomalle kun kauempaa olisin tulossa. :)

  saltsu892@luukku.com

  VastaaPoista
 18. Osallistun olis ihana päästä pienelle lomalle. :)
  pixhu_net@hotmail.com

  VastaaPoista
 19. Aivan ihana arvonta! :)
  Osallistun!! :)
  voilooa@gmail.com

  VastaaPoista
 20. Peukut pystyyn, osallistun.
  sellusauli@gmail.com

  VastaaPoista
 21. Olis hauska mennä vaikka vähän kauempaa olenkin, tekis kuitenkin ihan hyvää päästä ihmisten ilmoille opiskelujen välissä!
  alteregoni@luukku.com

  VastaaPoista
 22. Mukana ollaan! :)
  annapauliina94@hotmail.com

  VastaaPoista
 23. Mukana arvonnassa :) jasmin.utt@gmail.com

  VastaaPoista
 24. Osallistun :) annasdegbey@gmail.com

  VastaaPoista
 25. Kaikki kiva kiinnostaa ,mukana arvonnassa.terv.Anna

  VastaaPoista
 26. Superhauskaa ja hikistä! Salsa de Cuba on paras :D

  Mukana,

  aghaka@gmail.com

  VastaaPoista
 27. Mukana, vitsit ois kiva päästä kokeileen uusia lajeja ja vanhojakin lemppareita! ^_^

  Pauliina.K
  Pauliina.kaario@gmail.com

  VastaaPoista
 28. Osallistun uudestaan koska en löydä kommenttiani ( tai sit olen vaan sokea) ja haluan päästä treenaamaan superisti. T. Hanna hanna.m@wippies.fi

  VastaaPoista