lauantai 25. huhtikuuta 2015

Viikon viimeiseen treeniin


Tällä viikolla olen ollut todella kiltti – olen noudattanut treenirytmiä ja ruokavaliota lähes pilkulleen ja koska huomiselle on merkitty lepo, tulee tämän päivän treeni päättämään ensimmäisen viikon uusilla ohjelmilla.

Tämä viikko on siis mennyt kahden kierroksen tahdilla, uusia liikkeitä ja laitteita tutkaillen ja ylipäätään touchia hakiessa, mutta ensi viikolla mennään kolmella ja sitä seuraavalla neljällä kierroksella painoja nostellen. Salitreenejä mahtuu viikkoon neljä, joiden kaverina yksi palauttava 40min kevyt aerobinen sekä yksi HIIT haluamallani tyylillä. Ei tunnu kyllä yhtään liian paljolta, vaan päinvastoin olisin tässä elämäntilanteessani valmis menemään salille vaikka kaksi kertaa joka ikinen päivä. Ai mikä rauhaton sielu? =)

Viikon ainoat poikkeukset:
~ pt-treeni korvasi tiistain yläkroppa-treenin ohjelmien läpikäymisellä
~ perjantain HIIT siirtyy tämän päivän rasvanpoltto-treenin päätteeksi ripsihuollon vuoksi
~ perjantain syömiset menivät täysin sekaisin; päivästä tuli lähinnä osa-aikapaaston mukainen, kun kello 19 tajusin olleeni käytännössä syömättä koko päivän muutamaa haukkua ja aamupalaa lukuunottamatta. Äärimmäinen poikkeuspäivä, ei tapahdu toiste.

Kun ei tee yhtään mieli syödä ja syöt silti #fitnessproblems

Vaikka postailenkin paljon ruokakuvia, niin vähän väliä tulee pyyntöjä avata ruokavaliotani hieman tarkemmin ja mikäpä parempi hetki kuin nyt, kun kaikki menee taas automaattivaihteella eteenpäin. Siispä:

~ syön 5-6 ateriaa päivässä riippuen treenistä
~ kokonaiskalorimäärä 1800 per päivä
~ vettä vähintään 3 litraa päivässä (helppo!)
~ aamupala ja ennen treeniä -ateria ovat aina proteiini-rasva, hiilihydraatit vasta treenin jälkeen ja illalla
~ en juo kahvia, vaan vihreää teetä (oma valinta, vireystaso pysyy paremmin tasaisesti yllä)
~ pääosaksi vain puhtaita lähteitä, hyviä rasvoja ja kuitupitoisia tuotteita
~ ... joiden kaverina erilaisia lisäravinteita, tarkempi update-postaus tuleepi huomenna
~ noudatan makrosuunnitelmaa, en ruoka-ainesuunnitelmaa; saan siis itse päättää, mistä lähteestä otan proteiinit, rasvat ja hiilihydraatit
~ tällä hetkellä 150g proteiinia per päivä

Toivottavasti avasi vähän ja jos on vielä lisää kysyttävää, niin tiedätte mitä tehdä! :) Tällä hetkellä istun edelleen tässä sohvan nurkassa ja juon kookosrasvalla terästettyä vihreää teetä – kuulostaa ällöltä, tiedän! Se on kuitenkin ainoa, mihin keksin tunkea rasvan lähteeni tällä hetkellä, kun jääkaappi huutaa tyhjyyttään ja aamupalaksi upposi proteiinisheikki.

Kunhan energiat tästä saadaan uppoamaan alas ja hieman tasoittumaan, suuntaan kiltisti salille ja teen sen, mitä tehdä täytyy, lääh. Siitä taas sheikkiä naamaan, suihkuun, kauppaan, kotiin, syömään ja takaisin sohvalle, kunnes täytyy syödä taas. Mieluiten viettäisin kaiken aikani tällä hetkellä Elixialla, joten huomista lepopäivää surkeudella odottaen, sniif. No ei, keksin sinne kyllä jotain puuhaa vaikkapa joogailun merkeissä, josta lisää teillekin ensi viikolla. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti