sunnuntai 19. huhtikuuta 2015

Viikonloppu kuvina


Vaikka viikonloppua on vielä sunnuntain verran jäljellä, on siihen mahtunut jo tähän mennessä mm. Puren salaattilounasta, ystäviä, Dome the dog, itsetehtyä raakasuklaata ja salsaa nachoilla, mansikoita ja punaviiniä. Tänään siihen lisätään vielä äänestys ja lisää laatuaikaa hyvässä seurassa.

Olen myös tykittänyt näitä biisejä nyt niin antaumuksella, että ne ansaitsevat myös noston blogissakin, heh. Musiikki, parasta terapiaa elämän pyörteissä ja Haloo Helsinki siinä yksi parhaimmistoa. <3 Onko muita, jotka ovat kanssani samaa mieltä? :-)

2 kommenttia:

  1. Samaa mieltä musiikin tärkeydestä ja terapiakyvystä (that is a word) o/ Itse Haloo Helsinkiä en oo juurikaan kuunnellu, mut mielelläni nostaisin esille kappaleet Vapaus käteen jää, jossa on mun mielestä ihan supernerokkaat sanat, ja toisaalta se joku Maailman toisella puolen, siinä on ihana fiilis! Ainakin niihin hetkiin kun Suomessa on talvi ja tahtois muuttaa jonnekin hevonkuuseen siitä pimeydestä :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ne oli mullakin klassikoita kunnes aloin kuunnella tätä uutta levyä. Huippu, kannattaa kokeilla jos vaikka kolahtaisi tääkin! =)

      Poista