torstai 16. huhtikuuta 2015

#gymhumour part 2


8 kommenttia:

 1. Haha, mahtavia! :D

  Lotta

  VastaaPoista
 2. Hahaha, loistavaa :D
  Nää on niin hyviä.

  Kyselin muuten sulta joskus siitä ruokavaliosta, kun multa ei paino meinannut pudota ollenkaan. Tänään _kuukauden_ jumin jälkeen on viimein alkanut taas lähtemään painoa! En vaivautunut seuraamaan mitään dieettirunkoa vaan odottelin rauhassa, kyllä se kroppa siitä lopulta lähti hommaan mukaan. Ja senttejä toki lähtenyt vyötäröltä koko ajan. Mietin, että onkohan mahdollista, että tuon jumikuukauden aikana olisin saanut lihasta läskien tilalle? Käyn 4-5 krt/vko salilla, mutta lähinnä ryhmätunneilla (astangajooga, pump, vatsapeppureisi, kahvakuula) ja juoksumatolla. En siis pahemmin käy salilla nostamassa mitään painoja. Voiko noilla ryhmätunneillakin kasvattaa lihasta näin aloittelijana? Ainakin musta fyysisesti tuntuu paljon vahvemmalta kuin aloittaessani saliharrastusta.

  Tulipas sekava kommentti, mutta kiitos ja hauskaa päivää sinne! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo nää on aina ihan parhaita piristysruiskeita :D eikä kannata siitä vaa'an lukemasta murehtia etenkään, kun mittaat vielä senttejäkin - meidän paino kiloissa kun ei ole pelkkää rasvaa, vaan luita, sisäelimiä, nestettä ihan tajuton määrä, lihaksia ja sitten myös sitä rasvaa jne. Paino on siis monen tekijän kokonaisuus ja voi kyllä antaa laihdutuksessa suuntaa, muttei ole absoluuttinen totuus. Parempi vain, ettet esim "pudota painoa" vaa'asta karsimalla todellisuudessa lihaksista :)) en ole ihan ammattilainen, mutta mun käsittääkseni lihaksiin kohdistuva treeni sitoo vähän nesteitä sinne lihaksiin eli sekin saattaisi lisätä vaa'an lukemia verrattuna siihen jos makaisit vain paikoillasi. Mutta tosiaan unohda se vaaka, turha stressata moisesta! :)

   Poista
 3. Heippa Eve! Löysin blogisi parisen viikkoa sitten ja olen ihan koukussa. :) Ihana lukea kirjoituksiasi ne ovat niin positiviisia ja inspiroivia. Ja muutenkin ajattelumaailmasi tuntuu olevan kunnossa. :D Ja nuo reseptit, namskis ihan vesi tulee kielelle. Elämäsi kuulostaa hyvinkin samalta kuin omani ja arvostamasi asiat, siksi tykkäänkin lukea blogiasi, vähän kuin omia kirjoituksia lukisi. :)

  Oli mulla kyllä ihan asiaakin. :D Olitko ollut mukana fitfarmin lite valmennuksessa? Minkälaisena koit sen? En löytänyt tagia liteen niin ajattelin kysellä. Itselläni pitäisi saada keskivartaloa kiinteämmäksi ja tänään tuli mieleen että pitäisikö alkaa johonkin tuollaiseen. En kyllä tiedä löytyykö riittävästi kurinalaisuutta. Pyrin kuitenkin normaaliarjessakin elämään terveellisesti. :)

  - Nina

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. <3 Ihana kommentti jälleen kerran, mua on kyllä palkittu todella kivoilla lukijoilla ja tervetuloa säkin tänne joukkoon! Ja iso kiitos, kun jätit kommenttia, nää merkkaa mulle todella paljon. :)

   En ollut muussa valmennuksessa kuin siinä Superdieetissä, liteen liittyminen ei käynyt koskaan mielessä vaan ajattelin jatkavani samoilla Superdieetin ohjeilla kuin siihenkin asti ja niin teinkin, monen monen kuukauden ajan. Välillä oli vähän on-offia ja rennompaa elämää, mutta pääosin noudatin Superdieetin runkoa koko ajan ja se tuntui toimivan tosi hyvin myös. :) Mulle toisaalta Superdieetin runko oli helppo ja mieluinen valinta, joten siksikin tuntui luontevalta jatkaa sillä. Toivottavasti tämä vastaus auttaisi edes vähän!

   Poista
 4. Hei eve! Löysin sun ihanan blogin vasta nyt kun alotin gofatgo dieetin ja googlettelin niin tää tuli sieltä hausta!oon lukenu kaikkia vanhoja postauksia ja kattonu videoita ja pakko sanoa että oot kyllä suuri inspiraatio! Kiitos siitä <3
  Tossa mydayssä vilahti toi sun keittiönpöytä ja tuolit "tosi kiva ruokaliluryhmä" niinkun sanoitkin siinä :D muistatko mistä ne on ostettu? Oot paras!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi miten kiva kuulla, oikeasti! :) Kiitos paljon kauniista sanoista. <3 Ruokailuryhmä on Askosta! :D

   Poista