perjantai 10. huhtikuuta 2015

Blogeja blogeja blogeja


Minä katson Emmerdaleja joka arki-ilta klo 18:00 - 19:00 ja olen ylpeä siitä! :D Muita tv-ohjelmia en sitten juurikaan seuraa.

Sama linjaus säilyy myös blogimaailman puolella – lueskelen satunnaisesti ihan vain muutamia hassuja blogeja, aihepiireiltään joko tähän omaani osuvia tai sitten jotain ihan muuta. Aiemmin otinkin esille muutamia kestosuosikkejani, mutta totta puhuen suosikkini vaihtelevat suurestikin ja tällä hetkellä ainoana number one favouritena, joka on ja pysyy eikä petä koskaan, on Linda Manuella – muita sitten vähän fiiliksen mukaan sen puitteissa, miten aikaa vain riittää.

Nyt ajattelinkin sitten linkkailla muutamia muita blogeja ilman mitään sen suurempaa agendaa, vähän kuin shout-outin muodossa. Klikkailkaa ihmeessä ja kurkistelkaa, sillä saattaapa olla, että joku teistäkin koukuttuu näihin samalla tavalla kuin itselleni kävi!

http://janikasjourney.blogspot.fi
http://myeverydaymomentsbysv.blogspot.fi
http://its-goodday.blogspot.fi
http://www.kaksiyhdenhinnalla.com
http://vauvakilotveks.blogspot.fi
http://minttuvirtanen.com/blogi/
http://uino.indiedays.com
http://vilmap.com

PLUS tietysti Blogiringin hyvinvointi-bloggaajakollegani, joita suosittelen ihan ehdottomasti selailemaan läpi. :) En viitsi nostaa ketään tiettyä heistä tähän, sillä lista olisi työläs tehdä ja varmaankin loputon eli laitan suoraan linkit blogeihin kategorioittain:

~ HYVINVOINTI <3
~ RUOKA
~ LEIVONTA
~ PERHE

Siitä sitten viikonlopun ratoksi vähän lukemista, mikäli vain suinkin maistuu. :)

10 kommenttia:

 1. Kiitos ihana Eve linkkaamisesta <3
  Sulla on pirtsakka postailutahti, tykkään :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt taidetaan joutua puhumaan imperfektissä tosta postaustahdista, heh. Kiitos Riikka, likewise ;) <3

   Poista
 2. Oho! Minä siellä! :O Piti oikein kolmeen kertaan lukea ja tarkistaa :D Vähänkö hienoa, kiitos! ♡ Sitähän vois tuon kunniaks joku päivä vaikka vähän päivitellä.. kröhöm.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon näköjään alkanut jättää kommenttejani kahdesti.. Ihan saleen ei ole musta itsestäni riippuvainen juttu ;)

   Poista
  2. Hahha :D Sinähän se siellä, tietty <3 mä oon jo ihan tottunut tohon tuplaan, anna tulla vaan :D

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Kirjoittelen myös liikunta-aiheista blogia osoitteessa www.sokerihiirentreenipaivakirja.blogspot.com, jos sulla on jossain välissä aikaa ja kiinnostusta vilkaista :-)

  VastaaPoista
 5. Aloin miettimään äsken et mitäs ihmettä kuin on kävijöitä yhtäkkiä ollut niin paljon mut katos perhana, sää oot maininnu mun blogin täällä! Kiitos ja kumarrus tuhannesti tästä kunniasta :P!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oho, jipii! :D Hyvä, että on tullut lukijoita, toivottavasti myös jäädäkseen. Mun niin hirmusti teki mieli jo aiemmin linkkailla, mutta jäin oottelemaan että ensin tulee postauksia ja sitte BOOM :D

   Poista