sunnuntai 22. helmikuuta 2015

Slurps ja nam

Kanakeittoa parsakaalilla ja kukkakaalilla

Tähän viikkoon on mahtunut taas kaikenlaista ruokaa, joista vain osasta olen muistanut räpsiä kuvia (ja leivonnaisista sitten senkin edestä). Oma ruokailu menee vähän sinnepäin, sillä ohi ohjeidenkin on tullut naposteltua ja makroja siirreltyä aterialta toiselle enemmän kuin mututuntumalla. Inhimillistä? Kyllä. Sallittua? EI. :D Kävinpä nimittäin tässä pitkästä piiitkästä aikaa vaa'alla ja siitä lisää myöhemmin, huhhei.

Ruokavalio olisi niin helppo hioa kuntoon ja sen ei pitäisi vaatia sen suurempia (fyysisiä) ponnisteluja, joten niskasta kiinni neiti ja matkaan kohti kesää. Sen kunniaksi ajattelin nyt yrittää tehdä niin, että postaan jokaisen päivän ruokani joko blogiin tai instagramiin, suositeltavasti ensin mainittuun. Ihan kaikkia ruokia en taida jaksaa tai viitsiä kuvata, sillä toistoa olisi muuten luvassa kyllästymiseen asti, mutta jos nyt ainakin yhden päivän "pääruuista" saisin ikuistettua, niin hyvä olisi. Ja miksei toisaalta kaikkiakin, jos vain maltan ottaa niitä kuvia ennen mussuttamista, heh.

Ps. Laahaan kommenteihin vastaamisessa tällä hetkellä todella perässä, sillä tämä vanha pöytäkone ei ole varsinaisesti ystäväni oman läppärin majaillessa turvallisesti kotona Turussa. Luen kaikki kuitenkin hymyssäsuin ja yritän päästä takaisin vastausrytmiin asap. :)

'
Pekoni-papuja eli isoon satsiin 140g pekonikuutioita + 3 x 300g vihreitä papuja, nams! Kaverina tällä kertaa broilerin sisäfilettä.

The making-of vadelma-protskumuffinssit. :)) Hirmuinen leipuri hiiva kuoriutunut täällä lomaillessa, tänään lähtisi nimittäin taas muffinsseja uuniin uudenlaisen kokeilun kera!

Välillä ne ruuat on tällaista supertylsää sorttia, joista ei tavallisesti tulisi edes otettua kuvaa - kurkkua, tomaattia ja broilerin koipireisi.

Tuopillinen jäävettä, baarikärpäsen paras ystävä :D Taisin hieman kärkkäin sanoin kuvailla instan puolella fiiliksiä siitä, kun eksyy baariin humalaisten keskelle ja havannoi hetken sitä menoa, hupsan. Mutta minkäs teet, eksistentiaalinen kriisi ilmeisesti taas menossa, heh.

4 kommenttia:

 1. No nyt alkoi tekemään muffinseja mieli, mutta tyydyn vain riisipuuroon :D Herkkupäivä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahha :D joo noi on kyllä niin hyviä ja ihanaa, että saa vetää hyvällä omatunnolla! Ite tein just uuden satsin ja oi nams mitä herkkua, omnomnom.

   Poista
 2. Koostuuko yksi ateriasi yhdestä broilerin koipireidestä ja pienestä määrästä kurkkua ja tomaattia? :O Miten tuosta voi lähteä nälkä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, kyllä koostui. :) jos on kova nälkä, niin kylkeen voi vetää kyllä kasviksia vaikka kuinka, mutta kun syö monta pientä ateriaa päivässä, niin ei tarvitse kerralla santsata niin hurjia määriä.

   Poista