lauantai 21. helmikuuta 2015

Beauty Tips ♡ feelunique.com

Olen jo pitkään halunnut raapustella teille infopläjäystä suosikkikaupastani, josta ostan kaikki – siis ihan kaikki – kosmetiikka- ja hiustuotteeni, mikäli vain suinkin mahdollista. Tämä tulee nyt niin suoraan sydämestä kuin voi tulla ja olen tuhansia kertoja yrittänyt kertoa tästä kaikille ystävillenikin, mutta taitaa olla kaikkein selkeintä kirjoittaa koko juttu auki oikein linkkien kera tänne blogin puolelle.

Kyseessä on siis iso, tunnettu ja luotettava Iso-Britannia -pohjainen feelunique.com, missä uskallan sanoa 95% tuotteista olevan huomattavasti edullisempia kuin missään muussa nettikaupassa tai varsinkaan kivijalkamyymälässä.

Yksi erittäin hyvä esimerkki on luotto-meikkivoiteeni BareMinerals, joka oli pitkään Turun Sokos Wiklundilla 50 euron kieppeillä ja viime tarkistuksellakin pari viikkoa sitten vielä näemmä päälle 40 euroa. Feeluniquella täysin saman tuotteen lähtöhinta on 30 euroa ja tästä saa vielä usein lisäalennusta – vähän väliä tulee aikasidonnainen etukoodi, jolla esimerkiksi BareMineralseja saa -15% ja itse tilaan tällöin aina kaksi kappaletta, jolloin yhden hinta jää 25 euron kieppeille.


Eikä tässä vielä kaikki. :D Voi luoja, miten ostetulta mainokselta tämä postaus kuulostaa... Feeluniquella on vielä special-tarjouksena jokaiselle rekisteröityneelle asiakkaalle yksi valitsemansa tuotemerkki koko loppuelämän -10% ja itsehän olen valinnut siihen juurikin tuon BareMineralsin, mutta valinta on vapaa yli 500 merkin joukosta (Tigi, Redken, BareMinerals, Dior, Redken, ghd, Urban Decay, YSL, Stila, Lancome, OPI, Essie, Clarisonic...).

Tuotteet tulevat EU-alueen ulkopuolelta ja saattavat tästä syystä jäädä tulliin (ei aina), mutta mikäli näin käy, niin Feeluniquelta palauttavat aina tullausmaksut alkuperäistä maksusuoritusta käytettävälle välineelle – itselleni on nimittäin käynyt näin pariinkin otteeseen ja sekä itse tullausprosessi että Feeluniquen asiakaspalvelu toimivat salamannopeasti. :) Viimeksi tällä viikolla sain vastauksen kolmessa minuutissa sanoen, että rahapalautus on laitettu menemään luottokortilleni. Käyyyy. Kerran mulla myös ikävä kyllä katosi paketti matkalla, kun ei kuulunut kuukauteen mitään. Yksi kysyvä viesti asiakaspalveluun ja koko summa hyvitetty pahoitteluiden kera.


Yhteenvetona:
~ huomattavasti edullisemmat hinnat
~ todella laaja tarjonta, yli 500 merkkiä
~ ilmainen toimitus (yli 15e tilauksiin) n. 2 viikossa kotiovelle asti
~ mahdollinen tullausmaksu hyvitetään asiakkaalle
~ lisäale -10% valitsemastasi tuotteesta
~ kassalla tilaussummasta riippuen ilmaisnäytteitä mukaan :D
~ paljon, paaaljon lisätarjouksia ja etuseteleitä jo valmiiksi edullisten hintojen päälle
~ maksutapoina luottokortit, Visa Electron, PayPal ja
~ nopsa (englanninkielinen) ja ystävällinen asiakaspalvelu myös chat-ominaisuudella
~ täysi palautusoikeus 28 päivää lähetyksestä

Tykkään. ♡

Ja jos tulee jotain ongelmia, niin multa voi ainakin kysellä aivan vapaasti, autan parhaani mukaan. :)

Ps. Saa sieltä miehillekin kaikenlaista. =)

12 kommenttia:

  1. Kiva postaus, oon monesti itekkin miettiny tuolta tilaamista! :) Olisi kiva jos tekisit postauksen lempikosmetiikkatuotteistasi :P

    Pauliina.K

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on kyllä niin kätsy paikka että! :) oi en oo ajatellut edes, että tällaiset asiat niin hirveesti kiinnostais, mutta nyt tolla verukkeella taidan tehdäkin! :D "yleisön pyynnöstä" hehhe :D

      Poista
  2. Vastaukset
    1. On kyllä melkein liian hyvää ollakseen totta, mutta totta se on! :))

      Poista
  3. Hei miten toi takaisinmaksu niistä tulleista käytännössä hoituu, mulla on kahdesti mennyt se tullimaksu mutten ole pyytänyt niitä takaisin kun en ymmärtänyt miten ne pyydetään takaisin :D Pitääkö siihen olla joku kuitti tms. tosite suoritetusta maksusta?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo se on ihan helppo juttu! Kuvakaappaus tullikuitista ja vapaamuotoinen viesti feeluniquen asiakaspalveluun kyseinen kuva liitteenä ja palauttavat rahat. :) muakin vähän huvittaa, kun tullikuitti on suomeksi, mutta mitään ongelmia ei ole ainakaan tähän mennessä tullut siitäkään!

      Poista
    2. Vielä kysäisen, siis elikkä siitä verkkopankin maksusuorituksestako riittää kuvakaappaus vai tullin nettisivuilta kaappaus vai miten? :) Kiitos kun jaksat vastata ja vääntää rautalangasta :D Ja ihanaa naistenpäivää!!!

      Poista
    3. Eli siitä Tullin kuitista, mikä näyttää siis ihan "laskulta" jonka alareunassa se tullin perimä maksu. :) se on riittänyt omalla kohdalla! Ja eipä mitään, samoin myös sinne! =)

      Poista
  4. Vähän harhaanjohtava kuva postauksessa, en ainakaan itse löytänyt mitään Too Faced'in tuotteita tuolta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sitä ei tosiaan valitettavasti löydy tällä hetkellä, kuten ei myöskään chanelia. :/ mutta reilu 500 muuta merkkiä kyllä! :)

      Poista
  5. Moi! Tästä blogipostauksesta on jo pitkä aika, joten en tiedä lueskeletko näitä kommentteja enää, mutta missä se ns. "tullikuitti" näkyy, jonka voi sitten liittää siihen s-postiin, kun peruuttelee niitä tullimaksuja? Täällä on nyt varmaan kans yks todella piiloblondi, kun en tajua, mutta olisin ekaa kertaa tekemässä Feeluniquelta tilausta, joka menee pakosti yli 22€, eikä tosiaan huvittaisi maksaa älyttömiä tullimaksuja :D Kiitos etukäteen jo vastauksesta, jos vielä näet tämän ja jaksat vastata :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luen tottakai! Se kuitti syntyy sitten kun ne verot on maksettu, on suomeksi muttei vaikuta mitenkään vaan sen vain sitten kopioi ja lähettää eteenpäin FeelUniquelle. :)

      Poista