keskiviikko 6. toukokuuta 2015

Vlogday: HIIT, protskuleivontaa ja treeniä

Tässäpä tupsahtaa eilispäivän vloggausmateriaalit my day -muodossa! Mitään kovin jännää ei taaskaan tullut tehtyä, mutta porras-HIIT:in lähtemisen nihkeyteen ja protskuleipomisen jännään maailmaan pääsette ainakin kurkistamaan. Motto HIIT:in suhteen on muotoa "if you don't fear your workout, you're doing it wrong", hehe.Muistuttelen vielä; teillä on edelleen mahdollisuus voittaa 350 euron arvoinen Arabian kesäkattaus, joka odottelee omaa, rakastavaa kotiaan. Osallistuminen tapahtuu äänestämällä Blogiringin järjestämässä Kesän kuumin blogi -kisassa suosikkiaan – minkä tietysti täällä toivon olevan tämä minun pieni silmäteräni. =)

Jos siis haluat osallistua ja äänestää, toimi seuraavasti:
~> Klikkaa osoitteeseen www.blogirinki.fi/kesankuuminblogi
~> Valitse Lifestyle-kategoriasta Go Eve Go ja klikkaa "Vote for this blog"
~> Täytä yhteystietosi ja paina "Submit"

Lisäinfoa täällä, Eve kiittää ja kuittaa. <3

13 kommenttia:

 1. Minä ainakin katsoin! :D mun mielestä nää on kivoja. olis kiva jos joskus pääsis kurkkaan kun teet salilla reeniä. ihan ymmärrettävää kyllä jos se ei onnistu, melkein pitäis olla joku muu kuvamassa :D mut joo, seuraavaa vlogdaytä ootelles!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustakin olisi kiva kuvata salilta treenivideota, mutta tosiaan yksin on vähän hankala kuvailla (yritetty on siellä porukoiden autotallisalissa :D) ja toisaalta Elixialla taitaa olla sääntökin, ettei salilla kuvailla muiden treenaajien yksityisyyssuojan vuoksi, näin ainakin muistelisin. Lisäksi jos eksyn pt:n kanssa yksityiselle salille, niin treeni vedetään niin sata lasissa, ettei siinä kyllä ehdi hirveästi kumpikaan olemaan kameran edessä taikka takana :/ Ideana siis hyvä, toteutus hakee vain vielä paikkaansa :D Tarvitsen hovikuvaajan.

   Poista
 2. Nää videot päivästä on just parhaita =)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi kiitos, mua jo vähän huolestutti tää kyseinen video ja sen vastaanotto, oli niin hömppähömppä-materiaalia taas... :D Ja hei jee sun blogi on taas auki!

   Poista
 3. Katottu! Lisää tällasia vaan :P voisin muuten joskus tulla sun kanssa portaille juoksemaan, jos vaan seura kelpaa!

  VastaaPoista
 4. Oon varmaan erilainen "nuori" :D , mutta mä taas nykyään en jaksa lukea vähänkään pidempiä postauksia ja nautin vloggauksesta. Monesti palaan katsomaan sunkin vanhoja videoita youtubessa :) Eli lisää tälläisiä! Kiitos :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jihuu, lohduttavaa kuulla! Oon itse vähän samanlainen paitsi että tota tekstiä välillä vain tulee ja tulee näin kirjoittajan lähtökohdista, mutta muiden blogeissa en jaksaisi samanlaisia romaaneja yleensä lukea, hehehe. :D

   Poista
 5. Video vielä kesken, mutta piti tulla kommentoimaan väliaikakommentti xD "mä pudotin tän kameran mun naaman päälle" :D :D Iiiiihana Eve! ♥ Tekevälle sattuu :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nää sun videot on niiiin hauskoja, nauroin itsekseni ääneen vaikka kuinka monessa kohtaa :D Älä siis todellakaan lopeta vaikka keräiskin vähemmän katsojia :) Itsepähän menettävät kun eivät katso!

   Poista
  2. :D Tekevälle sattuu ja tekevää sattuu – kirjaimellisesti, heheh. Joo otetaan toi tollanen kypsä suhtautuminen "YOUR LOSS", siinähän sitten tosiaan menettävät meikäläisen laadukkaita (köh) filmausmateriaaleja. :--D Tosin tajusin hetki sitten, ettei youtube taida ottaa katselukerta-tilastoihin mukaan näitä "on app"-katseluja, mihin bloggerikin lukeutuu. Voin olla väärässäkin, mutta ainakin päivittyvät viiveellä jos näin on eliiiii ehkä noille videoille mahdollisesti tuleekin edes pari hassua katsojaa enemmän kuin arvelen.

   Tai sitten ne katsojat ovat about tässä kommenttiosiossa. :D

   Poista
 6. Vaikutat oikein herttaiselta ihmiseltä ja mukava oli katsoa videota :) Laita vaan lisää tällasia ja myöskin erilaisia reseptejä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ääh ihana kuulla, jos tuollainen kuva välittyy! :) Eiköhän me sitten jatketa tällä videolinjallakin suht säännöllisesti, näitä kun on niin hauska tehdäkin niin win-win situation vain kaikille, hehee. :D Reseptejä en voisi ollakaan laittamatta, kun koko ajan sormet syyhyää tehdä jotain uutta ja jännää! =)

   Poista