sunnuntai 3. toukokuuta 2015

Asento... Lepo!

Sunnuntai on itselläni merkitty treenien suhteen lepopäiväksi ja vaikka tällä viikolla treenit ovatkin menneet vähän hassussa järjestyksessä, niin päätin siitä huolimatta pitää kiinni sunnuntain akkujenlatauspäivästä.

Saattaa kuulostaa hassulta, että pidän erillisen lepopäivän sunnuntaina, vaikka olen juuri viettänyt koko perjantaipäivän tekemättä mitään (kiitos Vappuhulinan) ja lauantainakin tehnyt vain kevyttä aerobista, mutta kun tuntee sisällään, että tarvitsee yhden päivän rauhoittumis- ja kehonhuoltopäivän, niin sitä tunnetta kannattaa myös kuunnella ja kunnioittaa. Kroppa kertoo kyllä kuin hiljaa kuiskaten, mitä se kaipaa – tulkinta ja kuuleminen on sitten itsestä kiinni.


Joka tapauksessa tästä sunnuntaista on kehittynyt todellakin melkoinen akkujenlatauspäivä – vähän on rullailtu Yoogaian putkirullaus-videon avulla (koodilla GOEVEGO2015 edelleen maksutta 14vrk kokeilujakso), tehty blogijuttuja, siivoiltu, tehty ruokaa, nukuttu päiväunet, instailtu viimeiset räpsyt Blogiringin puolelle ja seuraavaksi odottelee vielä rentouttava saunailu kunnon kuorinnan, kosteutuksen ja kauneudenhoidon kera.

Kaikki tämä sunnuntairutiini kulminoituu jollain ihanalla tavalla siihen, että maanantaihin lähdetään precis tiptop hyvällä fiiliksellä ilman, että mikään aiemman viikon asia olisi jäänyt kesken. Arjen rytmeihin paluu tuntuu todella hyvältä silloin, kun siitä arjesta on ihan omin kätösin tehnyt itselleen mukavaa – ja siitähän elämässä onkin kyse, pienistä hetkistä ja nimenomaan arjesta nauttimisesta.

Itse ajattelin aloittaa viikon ensimmäisen päiväni kerrankin aamutreenillä ja sen jälkeen askartelemalla teille tänne vähän jännempää postausta, pysykää siis linjoilla sen suhteen. :) En tosiaan ole hirmuisesti ajastettujen postausten ystävä, vaan tykkään mieluummin postailla teille kaiken mieleentupsahtavan ihan liveraporttina, hetken huumassa ja siitä täysin rinnoin nauttien!

Lisäksi lupaanlupaanlupaan, että ensi viikolla availen taas lisää siitä, miten treenit sujuvat, kertoilen vihdoinkin siitä paljon puhutusta vaa'asta ja jaan myös yhden proteiini-marjapiirakan reseptiä sekä ainakin lähden yrittämään protskuversiota omenapiirakasta. Paljon kaikkea kivaa siis luvassa ja vaikka kiirusta meinaakin pitää, niin sekuntiakaan en vaihtaisi silti pois – niin hauskaa ja ennen kaikkea palkitsevaa tämä bloggailu on!

Tänään täytyy siis pistää pää hyvissäajoin tyynyyn, jotta aamulla pääsee ylös pirteänä ja vetreänä ja saan juurikin oikealla fiiliksellä polkaistua käyntiin paitsi treenit, niin myös blogipostaukset teille. =) Mahtavaa maanantaita jo nyt kaikille, tehkää siitä aivan upea aloitus viikolle! Viikko täynnä mahdollisuuksia eikä koskaan tiedä, mitä jännää kulman takana odottaa. Let's make it a good one. ♡

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti