sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Viikon murkinoita #ger

Varoitus: ei herkille, kuvien katsominen omalla vastuulla. Saattaa aiheuttaa kuolaamista tai äärimmäistapauksissa jääkaapille syöksymistä. :D Ihan kaikesta en ole muistanut tai jaksanut ottaa kuvaa, mutta suurimmasta osasta kuitenkin ja tässäpä niitä nyt sitten tulee!


Sunnuntaiaamun special-aamiainen: uppomunaa, avokadoa, rapeaa pekonia ja hollandaisekastiketta paahtoleivällä New Zealand -tyyliin. Oli muuten hirmuherkkua, kokeilkaa ihmeessä joku kerta!


Muiden aamujen aamupaloina pääosin erilaisia saksalaisia sämpylöitä ja "fitness-leipiä" eli ruisleipää tai karppileipää erilaisilla kinkuilla ja täysirasvaisella juustolla, teetä ja mehua, mahdollisesti jogurttiakin sekä välillä mysliä jogurtilla. Samaa on silloin tällöin uponnut myös lounaaksi, mikäli muuta ei ole siihen hätään keksinyt – ja hyvin maistuu, nomnom!


On syöty alkupalaksi ykköslaatu-parsojen ykköstä hollandaisekastikkeella kylmäsavulohen kyljessä... ... ja pääruuaksi muun muassa broileria taateli-pekoni-aurinkokuivattu tomaatti -kuorrutuksella couscousin kera, salaatin päällä pancettan, päärynän, pekaanipähkinöiden ja aurajuustokastikkeen kaverina, grillattua lampaan ulkofileetä ja naudan entrecoteeta spätzlen kyljessä sekä naudanliha-wokkia maapähkinä-kookoskastikkeessa pitkäjyväisen riisin kera. Tänään puolestaan mussutettiin serranokinkku-manchegojuusto-cantaloupesalaattia, jonka päälle vielä balsamicoa ja oliiviöljyä.


Eivätkä jälkiruuatkaan jätä kylmäksi – tuoreita mansikoita sellaisenaan sekä hedelmäsalaatissa tuoreen ananaksen, cantaloupen, omenan, pensasmustikoiden ja banaanin kera, unohtamatta herkullista Häagen-Dazsin jäätelöä ja lukuisia erilaisia tee-kokeiluja, joista kuvissa esiintyvä on makua kirsikka-banaani.

Masuni on tyytyväinen, heh.

2 kommenttia: