maanantai 18. toukokuuta 2015

Päämäärä saavutettu #ger


Täällä ollaan, Saksan ihanissa kesälämmöissä ja kuvat saavat tässä postauksessa puhua puolestaan. Tälle viikolle on luvattu viileää eli 20-25 astetta, mutta jo kevään aikana ollaan käyty yli 30 asteessa eli extralämpöjä odotellessa. :) Lisää tuleepi myöhemmin, tässä vain pintaraapaisu siitä missä tällä hetkellä tulee huideltua!

6 kommenttia:

 1. Hiukkasen pitää olla kyllä kade <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän saa ollakin! :D Täällä kaikki muy bueno!

   Poista
 2. Mahtavan näköistä :) innolla odottaen lisää postauksia!
  Kahlasin läpi sun vanhoja postauksia kun alkaa toi rahka tökkiä toden teolla. Ajattelin kysäistä oisko sulla ideoita rahkan korvaamiseen dieetillä? Muutenkin taivaissa ollut laihdutus/treenausinto alkaa olla niin kadoksissa! Kuumeisesti yritän sitä etsiskellä mm.sun blogista :D luulis innon näin kesää kohti vain kohenevan mutta ei, hiipuu hiipumistaan... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo rahkan voi ilman muuta korvata ja on suoraan sanottuna ihan hölmöä, miten suureen arvoon maitotaloustuotanto on rahkan vienyt täällä Suomessa... Missään nimessä rahka kun ei ole mikään ainoa oikea, vaan proteiinia löytyy kyllä muistakin tuotteista. :) Voit esim. laskea tähän asti syömäsi rahkan makroarvot (proteiinit, hiilarit, rasvat grammoissa & kalorit) kalorilaskurista täällä: http://kalorilaskuri.fi/ravintosisalto ja sitten verrata siihen ruoka-aineeseen, mitä haluaisit syödä rahkan tilalla ja jos menee edes jotenkuten sinnepäin, niin se riittää kyllä!

   Itse suosin rahkan sijaan esim. lihaa tai juustoja (broileri, kalkkuna, naudanliha, leikkele, vähärasvainen feta tai mozzarella) ja salaattia ym. Voit myös katsoa reseptit-kohdasta jonkun kivan proteiinileivonnaisen, jotka menevät usein rahkojen makroihin aika näppärästi ja suurimpaan osaan olenkin makrot laskenut oikein valmiiksi. =)

   Poista