lauantai 2. toukokuuta 2015

Vappupallona luokses pompin


Mistä on Even Vappu tehty? Ystävistä, tortilloista, Veuve Clicquot -shampanjasta, smoothieista (banaani+mustikka+päärynä+mehu+1dl kossua, heh), sushista ja hauskanpidosta. Niistä on Even Vappu tehty.

Sain jo keskiviikkoiltana seurakseni ihanan Lahtelaistyttösen, jonka kanssa jatkoimme yhteiseloa aina tänne lauantaille asti ja nyt yhden lähdettyä yritän parhaillaan täyttää tätä tyhjiötä järjestämällä toisen ex-Lahtelaisen tyttösen tänne seurakseni sohvalle röhnöttämään. :-D En kaipaa vielä yksinoloa, näin on hyvä.

Vappuyllärinä sain huomata paitsi sen, että Elixia aukeaa muuten poikkeuspäivinä vasta about kympiltä (sen ainoan kerran, kun sain raahattua peppuni ylös sängystä jo seiskalta ja marssin heti aamusta kohti salia), niin myös, että ensi viikosta alkaen asuintalooni iskee tehotiimi tekemään kokonaismittaista parvekekorjausta jo nyt täydellisessä kunnossa oleville parvekkeille. Kiitos reilusta viiden päivän ennakkovaroituksesta, tulevasta pussitetusta kesästä sekä todennäköisesti syksyllä vuokrankorotuksesta... Tässä sitten yksi asia lisää puntariin sen suhteen, pitäisikö vain repäistä ja muuttaa taas – ja jos, niin minne.

Mutta ne murheet ovat vielä tulevaisuudessa, nyt saa vielä hetken fiilistellä Vappua ja yhä jatkuvaa viikonloppua! Elämä on yhtä juhlaa, siinä illuusiossa haluan vielä hetken pysyä. :) Jatkan edelleen tämän ja huomisen päivän Instagramissa Blogirinki-tilin päivittelyä eli muistakaahan kurkkia sinne, jos nämä allekirjoittaneen hyvät ja huonot jutut kiinnostavat itse blogin ulkopuolellakin. :-D

3 kommenttia:

 1. Ihania kuvia ja sun vappu näytti tosi hauskalta :)
  Miten olet saanut laitettua tuon pop up -facebook kutsun?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos Riikka! :)) Koodin saa luotua täällä: http://conversionsbox.com ja se heitetään sitten blogin html-koodin joukkoon head-kohdan jälkeen, toivottavasti auttaa!

   Poista
  2. Kiitti paljon vinkistä, kokeilen :)

   Poista