torstai 28. toukokuuta 2015

Vacation mood #ger


Tällä viikolla on ollut "vähän kylmempää" ja sateisempaa säätä eli käytännössä vähän on ripotellut hennoksiin kesäistä sadetta ehkä tunnin tai kahden ajan lämpötilojen huidellessa minimissään 17 asteessa. Muutoin aurinkoista, tänäänkin oikein hellettä – käy!

Ainoa miinus, mistä en oikein välitä, on isot, oranssit, paksunpulleat etanat, jotka ovat valloittaneet metsätiet. En ole koskaan välittänyt sen suuremmin hämähäkeistä, ampiaisista tai käärmeistäkään sen kummoisemmin, mutta kaikki limainen ja hidasliikkeinen (:D) eli etanat, madot, toukat jne. saa sen sijaan karvat pystyyn, yöks... Mutta jos jotain, niin täälläpä saa sitä kunnon siedätyshoitoa inhokkilistani ykkösiä eli etanoita kohtaan ja kaveriani lainatakseni; onneksi niillä on kunnon huomioväri, niin osaa varoa!

Eilen tuli muuten kokeiltua myös ensimmäistä kertaa ikinä kylpyammeen ja itseni yhdistelmää eli kylpemistä! Into piukassa ostin Lushilta kaksin kappalein "bathbombeja" (Twilight & Honey Bee), sytyttelin kynttilöitä ja takkaakin (joka lähti kunnolla käyntiin vaatimattomasti vasta noin seitsemännen yrityksen jälkeen) ja tunnelmamusiikiksi en voinut olla laittamatta mitään muuta kuin The Beatlesia. Kaiken kruunasi vielä lasillinen kylmää omppumehua, heh. Seuraavaa kylpykokemusta taas odotellessa, sillä nyt kaverina odottelisi lisäksi kasvonaamio!

Sellainen update taas vaihteeksi. En oikein tiedä, mitä höpöttelisin blogin puolelle, kun arki on tällaista hieman erilaista, jopa "juhlaa" etten sanoisi. Onko joitain toiveita? Saksaan liittyvää tai ihan muuten vain, saa ehdotella! Monta postausta olisi odottamassa muutenkin toteuttamista, mutta kun se inshpiraatioh... Joka tapauksessa lupaan heittää teille ainakin yhden reseptin tässä viikonlopun mittaan, nimittäin Banana Nut Granolan, jota tuli tänään väännettyä käden käänteessä ja otettua muutama räpsäisykin blogimateriaaliksi. Sitä siis vähintäänkin luvassa, mikäli muita ehdotuksia ei tupsahtele!

Ja mitä sinne Suomeen muuten kuuluu, toivottavasti hyvää? =)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti