lauantai 10. tammikuuta 2015

Uudet ohjelmat, tutut kujeet

Uusi kiristelyohjelma kohti kevättä lähtee tästä päivästä eteenpäin, kyllä. Vaihdoin viimeksi ruoka- ja treeniohjelmiani marraskuun alussa, joten vaihtelu tulee taas tarpeeseen ja suunta on selkeä: miinuskalorit, korkean sykkeen salitreenit x 2, kehonpainotreeni, parit HIIT-treenit ja tietysti se yksi tappavan tylsä kevyen sykkeen cardio per viikko. Tämä liikuntamäärä yhdistettynä päälle 1800 kaloriin per päivä (sekä halutessani ei-salitreenipäivinä hiilareista karsien – vaihtoehto, mihin todennäköisesti tartun kaksin käsin) viisi kertaa päivässä pieniä aterioita tankaten ja luulisi, että kickstart painonpudotukselle lähtisi taas eteenpäin.

Nyt sitten vain hyödyntämään tätä epätoivon ja motivaation yhdistelmää, joka toivon mukaan potkii allekirjoittanutta juuri sopivasti persuksille ja eteenpäin. Olenkin jo valinnut itselleni kaapista uudet, joustamattomat tavoitehousut sekä tavoitemekon, joiden toivoisin menevän edes vähän paremmin päälle ystävänpäivään mennessä. :-) Ihmeitä en odota vielä reilussa kuukaudessa tapahtuvan, mutta josp nyt edes joitain muutoksia. Ajattelin testailla näitä parin viikon välein ja toivottavasti saada motivaatiopiikkiä huomatessani niitä pieniä muutoksia istuvuudessa, kun kerran vaakaakaan en omista enkä ajatellut sellaista myöskään hankkia. Vaatteet kertovat loppupeleissä totuuden parhaiten.
Lämminsavulohisalaatti Tiirikkalassa, kannattaa käydä testaamassa :)

4 kommenttia:

 1. Paljon tsemppejä täältä! Seuraan kiinnostuneena projektiasi!

  Mulla starttasi täällä 1-2 viikon kehon puhdistuskuuri!
  Tavoitteenani on karsia pois kamala pastariippuvuuteni, saada pois joulupöhötystä ja rutinoitua terveelliseen syömiseen. Tavoitteena on pitää kasvispainotteinen ja paikoin jopa vegaaninen viikko (En kyllä normaalistikaan syö muuta lihaa kuin kalaa) ja koettaa käydä salillakin.

  Kamalaa, kun on motivaatio ihan huipussaan, mutta koiranpennun muutettua kotiin joulun alla, ei oikein ole ollut aikaa. Voin tehdä töissä vaan lyhyitä päiviä ja salille ei oikein pääse jos on mitään muuta puuhaa päivän aikana, sillä en kehtaa vielä pentua jättää yksinään kotiin niin pitkäksi aikaa. Mistähän sitä repisi inspiraation kotitreeneihin?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensinnäkin onnea pentusesta ja paljon rapsuja sille! <3 Onneksi ruokavalio tekee suurimman osan työstä ja kuulostaa kivalle toi sun vegaaninen viikko, tekisi mieli itsekin joskus repäistä ja kokeilla. Kotitreenit ovat vähän siinä ja siinä itselläkin, kun koko ajan tekee mieli joko lykätä tai keskeyttää tekeminen. Jostain se tahdonvoima on kuitenkin löydettävä, jos muutoksia ja tuloksia haluaa saavuttaa tai sitten voi suosiolla luovuttaa ja olla kantamatta huonoa omaatuntoa treenaamattuudesta. Itse kokeilen nykyään siis tota eli jos en meinaa treenata, niin kysyn itseltäni, että jaahas, toinen vaihtoehto on sitten heittää hukkaan koko homma eli tehdäänkö se? Itseni tuntien uskallan siis leikkiä tolla ajatuksella, koska en ikimaailmassa suostuisi luovuttamaan tätä kaikkea, ruokavalio mukaanlukien, mutta kaikille tämä ei ole kannattava ajatusleikki. Nyt vain miettimään siis itselle sopivia tsemppauksia ja herättelemään itseään siitä, miksi alkujaan tähän halusi lähteä! :)

   Poista
 2. Kiitos mielettömän inspiroivasta blogista! Olet yksi mun ehdoton suosikkibloggaaja :) Tsemppiä kiristelyyn, uskon kyllä, että sun tahdonvoimalla tavoitemekkoon mahdutaan nopeassa aikataulussa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kaunis sulle kommentistasi <3 ja tsempeistä myös, niitäkin tarvitaan! Itsekuriongelmia on itsellänikin ja välillä on hankalaa nostaa peppua penkistä tai olla kuolaamatta herkkuja, ihan tavallisia laihduttajan ongelmia täälläkin toisinaan :-( mutta tsempeillä mennään, vaikeilla hetkillä mietin aina paitsi hyvää oloa, niin näitä lukijakommentteja! :)

   Poista