keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Pinkkiä sitruunavettä ♡

Tässäpä suloinen vinkki, millä saat kropalle gutaa tekevästä sitruunavedestä vielä astetta herkumman ja hienomman version. Erittäin näyttävää vettä myös vieraille tarjoiltavaksi tai illanistujaisiin.

Ota vettä joko kannuun tai isoon vesilasiin ja lisää joukkoon muutama mustikka (myös muut pienet marjat käyvät) sekä halutessasi jääpaloja. Vesi alkaa pikkuhiljaa muuttua sinertävän violetiksi mustikoiden sulaessa ja liuetessa.

Purista sitten joukkoon sitruunaa noin yhden sitruunan verran per iso lasillinen vettä ja katso, kuinka violetti vesi muuttuu hetkessä PINKIKSI! ♡ Taika-sitruunan jälkeen voit vielä lisätä muutaman sitruunasiivun koristeeksi ja juoma on valmis nautettavaksi. Mikäli haluat tästä tummempaa, voit murskata yhden tai kaksi mustikkaa ja fiilistellä mututuntumalla väriä sopivan sävyiseksi.

Sen pituinen se.

10 kommenttia:

 1. Ihanan näköistä! Pääsee ehdottomasti kokeiluun! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli kyllä niin nättiä, siitä vain kokeilemaan! :)

   Poista
 2. Kuolaan minäkin tuota, pelottaa vaan että sitruuna vie kiilteet hampaista. Ihanan näköistä:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pillillä vain sitten, kuten Katjushka tuossa vinkkasikin! :) Mä itse vedän yhden lasin aamusta enkä pitkin päivää, toivottavasti kiilteet pysyvät silti.

   Poista
 3. Mä juon sitruunaveden aina pillillä jottei kiilteet häviä, pinkkiä versiota en olekaan vielä kokeillut :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kokeilemaan vain pinkkiä versiota. :D Tulee aavistuksen makeuttakin mukaan, mitä nyt muutamasta mustikasta vain irti saa!

   Poista
 4. kiitos tästä vinkistä!:)))Tulee takuulla käyttöön!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loistavaa, oli kyllä kiva ja yllättävä keksintö itsellenikin tää pinkki vesi ja hyvä, jos muillakin tulee käyttöön! :)

   Poista