torstai 8. tammikuuta 2015

Arjen ihanuus

Oman sohvan nurkkaukseen käpertyminen läppäri sylissä, iso tuopillinen vettä oikealla puolella ja neuropsykologian muistiinpanot vasemmalla – tässä on koti, juuri tässä. Elän nyt jonkinlaista harmaan arjen kulta-aikaa, kun menojalka ei vipata mihinkään suuntaan ja vietän mieluusti koko torstaipäiväni juuri tässä pisteessä istumalihaksia treenaten ja aivonystyröitä haastaen. Ihana, rauhallinen arki. :)

Tämän päivän ohjelmassa neuropsykologian pyörteisiin sukeltamista, lihasten hellimistä putkirullauksella ja yleisellä tasolla tätä arjen ja elämän fiilistelyä. Käväisin esimerkiksi eilen vanhemmillani lapsuudenkodissani ja silmäni osuivat puolivahingossa siihen epävireiseen, itseänikin vanhempaan pianovanhukseen, johon solmin aikoinaan viha-rakkaussuhteen 12 vuoden ajaksi. Lähestyn häntä varovaisen päättäväisesti noin kerran vuoteen ja nyt oli jälleen se hetki enkä oikein tiedä, miten sitä tunnetilaa kuvailisi, kun istuu pianon edessä vapaaehtoisesti _tuntitolkulla_ ajantajun menettäen. Tämä on kai sitä sielunterapiaa, joka täytyisi jokaisen itse kokea sen täysin ymmärtääkseen.
Spot the dog (vinkki: nenä alareunassa)

Ripsulit kunnossa ja muuta meikkiä tämä neiti harvoin tarvitseekaan :)

Uunilohta, keep it clean babes

Arkeen voi suhtautua niin monella eri tavalla eikä sitä yleensä tee tietoisesti. Jos kuitenkin huomaat päivien lipuvan ohi mitäänsanomattomalla energialla etkä tiedä, mitä teet väärin tai mistä saisit siihen lisää eloa, niin pysähdypä aivan pieneksi hetkeksi ja mieti, miten moni asia on elämässäsi hyvin tai jopa loistavasti. Asiaa auttaa toki taivaalta paistava aurinko tai rento musiikki taustalla soiden, mutta loppupeleissä riittää vain ja ainoastaan se, että antaa itselleen luvan olla onnellinen niistä maailman pienimmistäkin asioista – niistä tämä elämä kun loppupeleissä rakentuu. :) Happiest people don't have the best of everything, they just make the best of what they have. I rest my case with that – niin kauan kun on katto pään päällä, riittävästi ruokaa pitämään masu kylläisenä ja itselleen tärkeät ihmiset ympärillä, ovat asiat jo melkoisen hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti