maanantai 19. tammikuuta 2015

Spinning-pyörän selässä

...viihtyy! Oi vitsit mitkä endorfiinit täällä pörrää. <3 Takana on sekä tunnin tavallinen spinning että siihen päälle puolen tunnin HIIT-spinning, joiden väliin jäänyt puolen tunnin tauko hyödynnetty vatsalihaksia tehden. Yhteenlaskettuna siis yhden illan aikana puolitoista tuntia spinning-pyörän selässä istuen, hiki virraten, läähättäen ja itsestään kaikki irti repien mitään säästelemättä. :))) Aivan mieletön voittajaolo!

Takaisintulomatkalla näytin varmaankin monen silmiin siltä kuin olisin vetänyt jotain kyseenalaista naamariin, sillä taisin hymyillä kaikelle ja kaikille ja samanaikaisesti koomata hiljaa itsekseni euforiapilvessä leijuen, heh. En oikein tiedä, miten pukisin sanoiksi sen tunteen, kun on oikeasti ylittänyt kaikki odotuksensa ja selvinnyt vieläpä koko pitkästä rupeamasta hymyssäsuin. Kun molemmat pyöräilyt oli vihdoin vedetty, teki mieli hyppiä ilosta ja riemusta ja kulutetusta energiamäärästä huolimatta virtaa olisi riittänyt vaikka pienelle kylälle! Koukussa tuohon tunteeseen, tarvitsen lisää. =)
Me today, heheh

Ja lisää onkin tulossa – tälle viikolle olen innostuksissani aikatauluttanut itselleni myös keskiviikolle tavallisen 55min spinning-tunnin sekä lauantaille uuden 30min HIIT-spinningin. Näin paljoa ei tietenkään tarvitsisi vetää, mutta kun motivaatiota riittää ja jäljellejäävä tunne on niin huippu, niin miksipäs ei. Tunnen onneksi itseni jo tässä vaiheessa niin hyvin, että tällaisia pieniä ja harkittuja "ylilyöntejä" uskaltaa silloin tällöin tehdä ja niistä saa sitten nauttia täysin rinnoin mitään pidättelemättä!

Tässä kannattaa tietysti jokaisen kuulostella itseään ja mennä omien voimavarojensa mukaan – suorilta käsin ei kannata sortua aloittelijoiden "kaikki-mulle-tänne-heti" -virheeseen, ellei haluta onnistua nujertamaan pitkän tähtäimen innostusta heti alkumetreillä. Hiljaa hyvä tulee myös ja siitä sitten tarvittaessa nostamaan panoksia, jos intoa riittää! Tärkeintä on kuitenkin löytää se hyvä fiilis, juurikin ne endorfiinit. :)

Aurinkoista maanantaitunnelmaa täydentääkseni olen kuunnellut koko päivän disney-soittolistaa ja kotimatkalla siinä edellämainitussa euforiapilvessä tallustellessani päätin laittaa soittolistalta seuraavana tulevan biisin myös tähän postaukseen. Ja sitten odotin – kävelin ja hymyilin ja odotin, että kappale vaihtuu ja kuulen, minkä näistä ihanuuksista laitan teille kuunneltavaksi. 

No, sieltähän pärähti Pienestä Merenneidosta tuttu Kiss the girl ja ensimmäinen ajatukseni oli, että voisiko taas yhtään tulla vihjailevampaa biisiä ja jos tämän laitan, niin siellä joku heti luulee siihen liittyvän jotain muuta. :D Tässä ei kuitenkaan ole mitään piilotettua agendaa, hehe, joten pistäkää siis vain soimaan ja fiilistelkää halutessanne maanantai-iltaa alla olevan biisin tahtiin. <3 Välillä kannattaa heittää vähän vapaammalle ja leikkisämmälle vaihteelle, muita ihania ovat mm. Hakuna Matata ja Under the sea. :)

2 kommenttia:

  1. Hahhah, great minds think alike! Spinning on kyllä huippu laji. Kuulostaa mahtavalta, minkä setin vedit. Just tuollaisesta saa parhaimmat fiilikset. Mä tapaan vetää silloin tällöin maanantaisin bodyattack-spinning-kombon. Sen jälkeen itsestä on jäljellä enää märkä läntti ja fiilis on ihan voittamaton:).

    VastaaPoista
  2. Kuulostaa loistavalta! Ite aattelin torstaina mennä kanssa! Siitä jää kyllä hyvä fiilis! :)

    VastaaPoista