tiistai 20. tammikuuta 2015

Kuubalaisia tansseja

Taas sai tuntea itsensä varsin perinteiseksi suomalaiseksi, kun yritti keikutella lanteita salsan, merengen, reggaetonin ja muiden kuubalaisten rytmien tahtiin super-ohjaajan liikkeitä matkien. Tiistai-illan ohjelmassa oli siis vuorossa SuperTreenien ilmainen tanssillinen ilta, jossa tanssikoulu Salsa de Cuba pyöräytteli minun ja 149 muun lanteita suuntaan jos toiseenkin.

Missä se sisäinen latino oikein piileskelee?? Epäreilua, kun niin monet muut näyttivät pyörittelevän itseään niin sujuvasti ja itse tuntee itsensä lähinnä notkeaksi kuin näkkileipä. Parastahan tässä vielä oli se, että joku otti siellä videokuvaa. :D Voi itku, hävettää jo valmiiksi, jos tämä naama edes vilahtaa filmillä... 

No ei vaan, ei saa olla liian ankara itselleen (kuten suomalaiseen perusluonteeseen kuuluu), vaan ihan hyvin pysyin kuitenkin rytmissä ja jos nyt en ihan heilunut kuin kypsä spaghetti, niin en sentään ollut mikään raaka spaghettitikkukaan, sen verran on sentään yökerhojenkin tanssilattioita kulutettu. Kyllä se lantio siellä mukana keikkui ja naurunpyrähdyksiä riitti niin itsellä kuin varmasti muillakin, heheh.
Haudanvakavana salakuvattavana ennen joraamista

Normaalitilanteessa en valitsisi itselleni mitään tarkkaan koreografiaan sidottua liikuntamuotoa kuten tanssia, steppiä, zumbaa tai muuta vastaavaa – kaikkia olen kyllä kertaalleen kokeillut ja siksi tähän päätökseen tullut – mutta onhan tässä jutussa silti pointtinsa. Iso porukka tanssimassa iloisella, nauravaisella asenteella ja rennolla meiningillä antoi loistavaa esimakua siitä, mitä maaliskuun SuperTreeneiltä uskaltaa odottaa – yhdessä liikkumisen hauskuutta ja hyvän fiiliksen tartuttamista vieruskaverin kautta koko laumaan!

Kaiken joraamisen jälkeen tapahtumassa oli myös erilaista oheistoimintaa kuten köydenvetoa Toyotan maasturin kanssa, muotivaatteiden penkomista, arvontoja sekä lopuksi vielä masu täyteen broileri-caesarsalaattia, patonkia, jäätelöä ja spesiaalikahveja. Kotiin lähtiessä matkaan sai vielä napata muutamat tuotelahjat sekä lahjakortit meikkaukseen ja tanssitunnille – melkoisen erilainen, hauska ja antoisa ilta siis ja vieläpä täysin maksutta, slurps! :)

Nyt kelpaa siis innolla odotella varsinaisia SuperTreenejä, kun jo ennakkotapahtumassa oli näin kivaa. Arvonta kahdesta pääsylipusta maaliskuussa järjestettävään tapahtumaan on edelleen voimassa 13.2 asti, joten jos et ole vielä käynyt osallistumassa, niin klikkailepa tänne ja jätä puumerkkisi sähköpostilla ollaksesi mukana arvonnassa. Lippuja lähteepi kaksin kappalein ja kahdelle eri ihmiselle, onnea arvontaan! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti