maanantai 5. tammikuuta 2015

Testiin One More Rep


Hello lover! Uutta preworkoutia lähti tänään tilaukseen ja sormet syyhyten odottelen jo postipakettia saapuvaksi. Tällä kertaa kokeiluun lähti pt:n ja näemmä myös monien muiden suosittelema 1.M.R One More Rep (maku: Orange), onkohan kellään muulla kokemuksia tästä ja jos on, niin miten on toiminut?

Jotkut vannovat preworkouteja vastaan käsi sydämellä, toiset taas kokevat sen tuoman hyödyn hintansa arvoiseksi. Joku ei löydä mitään vaikutusta ja toisella taas toleranssi kasvaa kerta kerralta. Mielipiteitä riittää paljon eikä kenenkään näitä tietenkään pakko ole käyttää – luomuna kun voi treenata varsin hyvin – mutta omalla kohdallani olen sen verran huomannut eroa jaksamisessa, että pidän nämä mielelläni mukana niin kauan, kuin siltä tuntuu.

Mikään ei lannista etenkään tässä kunnonkohotusvaiheessa niin paljoa kuin se, ettei virtaa riitä treenin vetämiseen sata lasissa ja siihen preworkout ainakin omalla kohdallani auttaa hurjasti – jaksamiseen, keskittymiseen ja joskus jopa viemään itsensä suurempiin painoihin. Vanhaa preworkoutia Jack3d Advanced:ia (ei löydy enää Fitnesstukulta, vastaava: Jack3d Micro) löytyy vielä kaapista parin scoopin verran, joten aion todennäköiseseti vähän testailla näitä kahta rinnakkain ja katsoa, kummasta löytyikään paremmin potkua. :) Kultarakas hanipuppeli, tule jo sieltä postista uuteen, rakastavaan kotiisi – täällä mami odottaa! <3

Postauksen linkit toteutettu affiliate-linkkeinä TradeDoublerin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti