sunnuntai 6. huhtikuuta 2014

Variaatioita dieettiruokiin

Cosmopolitan-salaattiin käärittynä broileria, fetajuustoa (10%) ja miniluumutomaattia.

Aina ei ole niin hääppöistä... :D

Broilerin jauhelihaan tehty jauhelihapihvi. Edelleen ykkössuosikkina kylläkin kalkkuna.

Jääkaapillekin vähän ruokaa – maustamatonta broileria, lohta, naudan ulkofileetä, salaattia, fetajuustoa, miniluumutomaatteja, kananmunia, kurkkua, kesäkurpitsaa... Slurps!

4 kommenttia:

 1. Millanen sun uusie dieetti on? Voitko yhtään sitä raottaa? :) -Juliet

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki! Vähähiilihydraattinen ja runsasproteiininen, jossa kohtuudella (hyviä) rasvoja. Mulla on sallittujen ruoka-aineiden lista, jonka osaan varmaankin unissanikin jo näin puolitoista vuotta samaa logiikkaa noudattaen sekä tarkat makrot jokaiselle aterialle. Hiilareita syön vain ja ainoastaan salitreenin jälkeen eli kolme kertaa viikossa. Ja tankkauspäivä 2vk välein lauantaisin. <3 :D

   Poista
 2. moikka! mun piti dieetistä kanssa kysellä sen verran, että miten toi fetajuusto menee sen puitteisiin:) ? lähinnä siis siksi oon kiinnostunut, koska mulle laadittiin kesällä tosi tiukka ruokavalio, jota oon yrittänyt noudattaa, mutta fetaa kaipaisin ihan hirveesti! oon silloin tällöin käyttänyt 3%sta, mutta on siitäkin aina tullut tosi huono omatunto:-D mut onko se sulla siis sallittujen ruokien listalla:) ? saako sen verran vielä udella, että paljonko saat kaloreita per päivä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä en nyt äkkiseltään muista, oliko suoraan sallittujen aineiden listalla, mutta makrot (proteiini-rasva-hiilari -suhde) tämän 10% "fetan" suhteen menevät ainakin ateriasuunnitelmiini varsin mainiosti. :) Superdieettiajoilta muistan hyvin, että 3% fetajuusto oli se ainoa sallittu ja siihen vaikka sitten oliiviöljyä x määrä kaveriksi. Toisaalta makrot olivat näissäkin samoja, mutta rasva tulee varmaan vähän eri muodossa, jos haluaa pilkkua viilata. Sen tarkemmin en osaa nyt äkkiseltään sanoa fetajuustosta. :) Mutta tosta 3% fetajuustosta ei todellakaan kannata kantaa morkkista, siinähän on paljon proteiinia ja todella vähän rasvaa. :o

   Kaloreita mulla tulee treenipäivinä n. 1600 +-, riippuen vähän mitä syön. Treenittöminä päivinä hiilarit jäävät nolliin, joten niissä pyöritään varmaan jossain 1000-1300 kcal lukemissa, ehkä. Hirveän vaikea arvioida, sillä en varsinaisesti laske kaloreita – eikä kenenkään muunkaan kannattaisi. :) Tällä en nyt tietysti tarkoita sitä, ettei kiinnittäisi huomiota ravintoon noin muuten, mutta pelkkä kalorien tarkkailu ei ole mielestäni se ratkaisu, vaan laadun ja vaikka niiden makrojen seuranta.

   Poista