keskiviikko 23. huhtikuuta 2014

Lyö tyhjää

Pientä writer's blockia tässä. Päässä olisi miljoona ideaa ja koneella läjäpäin materiaalia, joista saisi vaikka minkälaisia postauksia aikaiseksi, mutta inspiraatio puuttuu. Ja ilman sitä en saa kunnon postausta aikaiseksi – voin nimittäin vakuuttaa, että olen kyllä yrittänyt viime päivinä monen monta kertaa. Sitä odotellessa heittelen nyt sitten muutamia kuvia ihan fiilispohjalta. :)

:)

Pt:n ateriakin pääsi blogiin, hehe. Lohta, katkarapuja ja avokadoa, slurps...

Kana-caesarsalaatti, josta jätin krutongit pois

Huipputreeni, joka polttelee vieläkin lihaksissa :))

Putki päällä Jokilaivalla (hurjalla vesilinjalla :D)

Lohta ja pinaattia

Treenilistaa
Perinteinen datausmoodi sohvalla röhnöttäen, blogiarkea parhaimmillaan. :D 
Vauhdikasta viikkoa ruudun sille puolelle! :) 

4 kommenttia:

 1. Heip ja kiitos blogistasi, johon törmäsin opiskelutehtävän patistamana. Listasin sen suosikkeihini ja seuraus jatkuu vaikka tehtävä tuli ja meni. Aamun aerobisella mietin: kuinka iso vaikutus sillä tyhjällä mahalla tehtävällä aamuaerobisella oikeasti on? Tuntuu kyllä ja saa hymyn huulille (=parempi ihminen :)) Aurinkoista päivää ja kiitos, että jaksat kirjoitella!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla, että jäit seurailemaan! :) Aamuaerobisesta on kahta koulukuntaa, toisten mielestä sen tekeminen tyhjällä vatsalla tuo vain marginaalisen hyödyn jos sitäkään ja toiset puolestaan näkevät siinä etuja. Joka tapauksessa haittaahan siitä ei ole, jos sen vetää tyhjään masuun. Siispä ainakin itse teen omani ennen aamupalaa, jaksaakin aavistuksen paremmin ilman täyttä vatsaa. :) Samoin aurinkoista kevättä sinne!

   Poista
 2. Joo joo, timmi fitnessneito täydellisellä musiikkimaulla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, no mun musiikkimaku ei kyllä rajoitu tohon listaan, toi on vain treenimusiikkia :D

   Poista