keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Treenikielto kumossa (taas, toistaiseksi)

Eilen kävi näin...

... mutta ei haittaa, koska tänään kävi näin:
Ylläolevat ovat snapshotteja pt:n kanssa kuvaamastamme videosta, jota en usko laittavani tänne blogin puolelle vähään aikaan (jos koskaan :D). Videolla kuvattiin liikkeistä kyykky, askelkyykky, pystypunnerrus, maastaveto ja kulmasoutu, kaikki tällä yhdellä ja samalla n. 20kg tangolla – ensin pt:n osalta ja sitten omalta osaltani. Ja ai, että miten ihana mussukka pt:ni on, kun kuvautti kaiken vasta rääkkitreenin jälkeen tärisevien jalkojen ja polttelevien olkapäiden lomassa... <3 Ei nimittäin ihan hirveästi se pystypunnerrus enää noussut, tiididii... :D

Olen katsonut oman videoni läpi nyt illan aikana about sata kertaa ja tekisi hirmuisesti mieli suunnata suoraan salille tekemään liikkeet viimeistä piirtoa myöten oikein. HETI. Miten ärsyttävää huomata, että ne ns. täydelliset liikeradat ovat siellä pienen hienosäädön ja varmasti myös paremman keskittymisen päässä. Kunhan saan siis kaiken perfectoksi, niin voin toki laittaa siinä vaiheessa ainakin sen after-videon, jos nyt en tätä before-videota pysty henkisen hyvinvointini (:D) vuoksi julkaisemaan.

Tänään ei ajatus kulje tämän enempää, mutta fiilis on sitäkin parempi! :) Ja ps, se BCAA+ Blue Raspberry (esitelty lisäravinne-postauksessa täällä) lantrattuna shakerilliseen vettä = <3!! En nyt oikein ymmärrä, miksi tämän mausta varoiteltiin etukäteen – maistuu ihan laimealta Mehukatti-mehulta. :)

4 kommenttia:

 1. BCAA+ Blue Rasberry on niiin hyväää! Mehukatti-mehua :3

  VastaaPoista
 2. Loistava idea taltioida treenejä videolle! Siitähän sen parhaimmin näkeemiten liikkeet kulkee ja miten kehittyy.
  Tämä menee käytäntöön täälläkin! :-)
  Kiitos inspiroivasta blogista - oot yksi suosikeista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, nyt saa videokuvata jatkossakin, vaikka ensin ajatus videoimisesta kyllä hirvitti... :D Ja kiitos hurjasti, tosi mieltälämmittävää kuulla noin ihania sanoja. :)

   Poista