lauantai 5. huhtikuuta 2014

Rentouttava treenilauantai

Jahas, huomaako kenties postaustahdista, että treenit rullaavat taas normaaliin tahtiin? Heh. Muutamia muutoksia on joutunut heti alkuun tekemään tämän viikon treeniaikatauluun ja vähän myös ohjelmaankin, mutta pääosin sujuu hyvin, mitä nyt se lihaskunto on tietysti päässyt putoamaan tauon aikana.

Vähänkö mulle jäi tänään huippufiilis siitä, että työntävät-treenissä pystyin ihan yksin tekemään jalkaprässissä 80kg ja vieläpä ilman mitään sen suurempia ongelmia! :) Tähän vaikutti tietysti se, että jalkaprässi oli nyt ohjelman ensimmäinen liike (12 x 3), kun aiemmin sitä ollaan tehty  pt:n kanssa ns. extrana normaalin treenin jälkeen (10-12 x 3 + pudotussarjat). Pääasia kuitenkin, että meni paljon paremmin kuin alkujaan pelkäsin. Ne pystypunnerrukset sen sijaan... :D No, niissä riittää työtä. Mun olkapäät on edelleen hapoilla.

Post-workout meal: kvinoaa, broileria, salaattia ja miniluumutomaatteja sekä sitruunamehua.

Meillä tuntuu olevan pt:n kanssa yhteinen ongelma (nettishoppaus), jota yritettiin tänään vältellä (shoppailemalla kivijalkaliikkeessä). Ruohonjuuresta tarttui mukaan kookosvettä, ihanan persoonallinen (BPA-vapaa ja täysin myrkytön) kahvi-/teemuki töihin ja parit lasiset juomapullot – isompi turkoosi on normaalimallia ja pienemmässä vaaleanpunaisessa on pilli. Kaupan päälle tuli myös kookosmaito-suklaajuoma. :) Joo, kyllä, ilman näitä olisi myöskin pärjännyt varsin hyvin ja pankkikorttikin olisi varmaan kiittänyt, mutta minkäs teet. Nappasin vielä Hyvinvoinnin Tavaratalon ja Ruohonjuuren nettisivuilta lyhyet tiivistykset sille, miksi näiden tuotteiden kanssa kannattaakin vähän hifistellä:

Kookosvesi
"Maustamaton kookosvesi sisältää vain vähän energiaa, eikä nimeksikään rasvaa tai hiilihydraatteja. Kookosvesi on kuitenkin täynnä mineraaleja (mm. kalium, magnesium, kalsium) ja antioksidantteja. Kookosvesi on ominaisuuksiltaan luontaisesti isotoninen, eli se toimii urheilujuoman tavoin, palauttaen nopeasti ja tehokkaasti kehon nestetasapainon tarjoten sille samalla tärkeitä kivennäisaineita."

Lasipullo
Lasin edut vs. muovi- tai metallipullot: 
~ lasipullosta juoma maistuu puhtaalle, aidolle - siihen ei liukene muovin tai metallin makua 
~ terveellisin vaihtoehto, lasista ei liukene mitään haitallisia aineita, se ei muodosta ilman tai veden kanssa ruostetta tai muuta kyseenalaista 
~ lasipullo puhdistuu täysin, sen voi pestä käsin tai pesukoneessa 
~ lasipulloon ei tule ei tule ajan myötä naarmuja, joihin epäpuhtaudet voivat pesiytyä 
~ lasipullosta näet hyvin juomapullon sisällön 
~ laadukas lasipullo kestää kauan, se on pitkäikäinen hankinta

Lisää aiheesta:

Ja nyt nauttimaan lauantaista hyvällä omatunnolla ja masu täynnä herkkuruokaa, noms. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti