keskiviikko 24. huhtikuuta 2013

Ruokaa omnom...

Fetajuustoa, broileria, herkkusieniä, jääsalaattia, kurkkua ja punasipulia!

Jauheliha-herkkusienimössöä, kanamunanvalkuainen ja feta-kurkku-punasipulisalaatti, noms.

Vakkariksi muodostunut aamupala: rahka-mehukeitto-mansikkasmoothie (kuvassa tietysti soseuttamattomana).

Olen saanut pari kommenttia annoskoosta, lähinnä ihmetellen, miksi annokset näyttävät todella pieniltä. Voin tässä vielä vakuuttaa teille, että annokset ovat oikeasti suuria! :D Käytössäni on nimittäin Arabian KoKo-lautaset, jotka saattavat hämätä mittasuhteita. Kaikki ne, jotka kyseisen astiasarjan tuntevat, tietävät varmasti etenkin matalien lautasten olevan varsinaisia jättiläisiä lautasiksi – itsehän en meinaa saada niitä mahtumaan astiakaappiinikaan, heh. Täytyy varmaan joku kerta kuvata tulitikkurasioiden kanssa näitä ruoka-annoksia, jotta todelliset mittasuhteet pääsevät kunnolla esille! :)

Ja sitten vielä eilisen illallinen, oikein herkkujen herkku:


Broilerin grillikoipi!! ♡ NIIN hyvää omnomnom. Söin tämän suussasulavan koipeliinin toki ilman kaloripommi-nahkoja ja lihaakin tästä kertyi aavistuksen enemmän kuin pitäisi (kypsää lihaa n. 100g kun pitäisi olla n. 80g), mutta ihan sama – oli se sen arvoista! Broilerin ohessa söin sitten vielä erikseen pelkkää kurkkua ja keitettyä kanamunaa, mutten kokenut kovinkaan tarpeelliseksi kuvata niitä tänne blogiin... :D

9 kommenttia:

  1. Näyttää ihan superhyvältä tuo salaatti, semmoselta oikein fressiltä ja rouskuvalta! Mulla itellä on taas käytössä arabian 24h -astiasto, jonka senkin mittasuhteet on aivan hirvittävät :D Jos ottaa ruokaa lautasen täyteen, niin siinä on aivan jäätävä määrä syömistä - ja sama pätee puurokulhoihin. Ne on ehkä enemmänkin vadit.. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se oli kyllä tosi hyvää, naminami. :p Hah, ymmärrän täysin lautasdilemman! En ikimaailmassa jaksaisi syödä noilta matalilta lautasilta 'täyttä lautasellista', lääh.

      Poista
  2. Saako superdieetissä nykyään syödä fetaa ja keltuaista? Bulli on seonnut ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep! Yhden keltuaisen päivässä ja 3%:sta fetajuustoa lihan tilalla. :)

      Poista
  3. Hei! Oon tässä jo pidempään seuraillu tätä sun "prosessia" tai miksi sitä nyt kutsuis :D Oisin kiinnostunu tietään, että eikö tohon kyllästy? Kun sullaki tosi usein kanasalaattia tai kanaa ja pastaa ja sellaista. Ja onko toi GoFatGo vaikea dieetti? Itse kun olen joskus vilkaissut, niin on ollut vain täynnä kaikkea ihmeen kasviksia ja papuja, lihasta ei tietoakaan. Olenko siis katsonut jotain väärää, vai mikäs tämä on? (;

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! En oo vielä kyllästynyt, vaihtelua tähän saa tehtyä niin paljon kuin vain haluaa, jos käyttää mielikuvitusta. Moni perusruokakin onnistuu myös GFG:llä jos jättää vain kermat ym ylimääräiset pois. :) Elämäntapamuutokseen tämä on siis toisin sanoen kääntynyt – en enää osta valmiiksi marinoituja lihoja vaan syön ns. puhdasta ruokaa, lisään itse mausteet ja vältän rasvaisia kermoja sun muita.

      Oikeastaan mulla on todella harvoin kanasalaattia ruokana, sillä haluan usein lämpimän ruuan evääkseni. Kaikkia ruokailuja ei kuitenkaan tule kuvattua blogiin, sillä muuten postauksissa olisi vain samantyyppisiä kuvia peräjälkeen. Ja samoja ruokia kun tulee kausittain syötyä aika usein, välillä jauhelihaa, välillä kalaa ja välillä kanaa eri variaatioilla, mutta 'normiruokavaliolla' toistoa tulisi kyllä ihan yhtä lailla, ellei jopa enemmänkin jos oikein laiskottaisi.

      Lihaa on sekä lounaalla että illallisella 100 grammaa eli kyllä sieltä lihaa löytyy, saattaa vain näyttää pieneltä määrältä kasvisten (200-250 grammaa) vieressä! :) Ja pastaahan GoFatGo:lla saa syödä jälkimmäisellä aterialla tietyn kohtuullisen määrän verran.

      Poista
    2. Aijjaa! No sepä hyvä, ettet oo kyllästynyt (: Voisin itsekin meinaan tota GoFatGo-dieettiä kokeilla, koska on vähän mennyt elämäntyyli niin sanotusti palasiks, kun tuli kerran paljon juhlia= paljon syötävää, epäterveellistä sellaista.
      Jote ollut vaikea päästä siitä eroon, varsinkin kun äitin pöperöitä pitäs syödä. Kiitos vastauksesta! (:

      Poista
    3. Kannattaa ainakin kokeilla, siinähän sitä sitten näkee sopiiko itselle vai ei. :) Eikä ainakaan häviä mitään kokeilemalla!

      Poista
  4. Moikka!

    Mä tässä olen starttailemassa omatoimisesti tuolla GoFatGon ohjeilla ja jos jaksan niitä noudattaa 6 viikkoa, niin palkinnoksi sitten otan itselleni seuraavan Superdieetin sen alkaessa ;)

    Olen ihan fanaattinen fetafani ja ajattelinkin kysyä, että kuinka paljon tuota 3% fetaa voi lihan tilalle laittaa? Vai sopiiko se edes GFGn kanssa?

    VastaaPoista