tiistai 2. huhtikuuta 2013

Reipas olo :)

Toissapäivänä Fitfarm kotitreeni 45min, eilen Fitfarm treeni1 45min ja tänään Les Mills RPM 50min. Siinä viime päivien liikuntasuorituksia lähes kuukauden täystauon jälkeen. Fiilis on ihan mahtava – treenaamisen ilo on jälleen löydetty, enkä halua ihan hetkeen kadottaa tätä tunnetta. :)

"Liikuntataukoni" lähti siis liikkeelle maaliskuun alusta pitkällä ja sinnikkäällä kuumeella, josta eroon päästyäni olikin viimeiset hetket vääntää opinnäytetyötä. Ja arvatkaapa vaan, miten outoa on, kun vuorokauteen on tullut yhtäkkiä niin paljon lisää vapaa-aikaa. Onneksi on tosiaan se treenaaminen, johon kanavoida tämä uudelleen löydetty tylsyys. :D

Fiilistelyä: tämänhetkinen Les Mills RPM -ohjelma

Huomiselle onkin sitten luvassa vuoden ensimmäinen juhlapäivä rakkaiden ystävien, itsetehdyn sushin, mutakakun ja kuoharin parissa. :) Omnomnom... Älkää ottako mallia mikäli olette dieetillä, sillä tämä etukäteen suunniteltu repsahdus vie siis mukanaan todennäköisesti kaksi arvokasta dieettipäivää treenauksineen, ellen sitten jostain syystä kykene jo torstaina lapioimaan rahkaa ja raejuustoa naamioon. Olen kuitenkin aivan takuulla tämän juhlapäiväni ansainnut, joten aion nauttia siitä täysin rinnoin, ilman morkkiksia! :) (Ja toivottavasti ilman morkkiksia ja krapulaa myös torstaina, heh.)

Eli viimeistään perjantaina alkaa sitten täälläkin suunnassa Superdieetin noudattaminen, joten päivitettyä versiota aamupaloista, välipaloista, lounaista, päivällisistä ja illallisista on luvassa, kuten myös tottakai treenailuista. Tsemppiä kaikille, jotka ovat Superdieettinsä jo tänään aloittaneet – tästä se nyt sitten taas lähti! :)

4 kommenttia:

 1. Ihanaa, tuun sitten aina tänne lukemaan Superdieetti-tsemppailuja :) Alotin kanssa tänään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, täytyy nyt vain enää toivoa, että pystyn kohta postailemaan tiheämpään tahtiin! :) Tsemppiä meille!

   Poista
 2. Ihanaa juhlailtaa! Sulle on haaste mun blogissa http://hbfslaura.blogspot.fi/2013/04/haaste_4.html (:
  Tsemppiä superdieettiin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, täytyykin tehdä joku päivä kunhan saan koneeni taas toimintaan! :)

   Poista