lauantai 20. huhtikuuta 2013

Yksinkertaista, mutta hyvää

Viime päivien ruuat ovat olleet hieman yksitoikkoisia – menu on koostunut lähinnä jauhelihasta / broilerista / seitistä sekä parsakaalista / kurkusta / kesäkurpitsasta / sipulista. Kyllä näillä silti saa jotain vaihtelua aikaiseksi ja eilen herkuttelin vielä kylmäsavulohellakin, taas. ♡ Suunnitelmissa olisi kyllä kokeilla taas pitkästä aikaa jotain uutta, vaikkapa jauhelihalla täytettyä uuni-kesäkurpitsaa! Nähtäväksi jää, mitä ensi viikko tuo tullessaan lautasen suhteen. :)

Jauhelihaa, herkkusieniä ja JÄÄTYNYT kurkku... 
Jauhelihaa, herkkusieniä ja yllätys yllätys, parsakaalia :p
Broileri-herkkusieni-kesäkurpitsa-sipuliwok!
Pannulla paistettua kesäkurpitsa-sipulimössöä = superherkkua!
Päivä, jolloin jääkaapista loppuivat vihreät vihannekset... :D
Omnomnom, parasta!
Kanamunanvalkuaisista (ja mausteista :D) tehty munakas
Karkin korvike, slurps!

6 kommenttia:

 1. Jonkun mielestä noi vois ehkä olla tylsiä, mut mun mielestä noi näyttää tosi hyvältä! (vielä kun sais jätettyy ne leivät rauhaan ja kokattua tollaisia) Kiitti ateriavinkeistä! Itselleni on vielä GFG:tä viikko jäljellä ni ehkä noiden avulla jaksaisin sen sinnitellä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä jos joku inspiroituu, mutta kyllä tämä oma ruokavalio kieltämättä näitä kuvia katsellessa aika tylsältä vaikuttaa, ei mahda mitään. :D Viikko menee onneksi tosi nopeasti eli tsemppiä vaan sinne!

   Poista
 2. Annokset näyttää tosi pieniltä, vai onko sulla vaan niin isot lautaset?:D Näyttää ettei lihoja voi olla sitä 100g :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne lautaset on tosi isoja, Arabian KoKo -sarjaa! Ruokaa on siis reilusti ja lihojen raakapainot punnittu 100g:na, tosin kasviksia en aina ole jaksanut sitä 200-250g per annos mussuttaa. :)

   Poista
  2. Haha, vaikka tiesinki että syöt sen 100g lihoja aterialla, niin noi lautaset hämää niin paljon etten millään pysty näkee noissa kuvissa niin paljon lihaa, vaikka yritän kuvitella ne aivan jäätävän kokoselle lautaselle :D jännää miten kuvat vääristää:)

   Poista
  3. Heheh, ensi kerralla yritänkin sitten syödä vaikka leipälautaselta... :DD

   Poista