maanantai 29. huhtikuuta 2013

Jauhelihapihvit (Superdieetti / GoFatGo)


Oma versioni dieetti-jauhelihapihveistä noudattaa seuraavaa kaavaa:
~ 400g naudanpaistijauhelihaa (10% rasvaa)
~ 2 kanamunanvalkuaista
~ 1 sipuli
~ chiliä, paprikaa, jauhelihamaustetta, mustapippuria, suolaa jne

Jälleen kerran sipulit silpuksi, kaikki ainekset kulhoon ja sekoittamaan. Sen jälkeen muotoillaan vain kädessä neljä pihviä ja paistetaan pannulla oliiviöljyssä, valmis! :) Tästä määrästä tulee tosiaan pihvit neljälle annokselle ja kanamunanvalkuaista on taikinassa sen verran, että toiselta aterialta (lounas/illallinen) voi jättää kanamunanvalkuaisen tai raejuuston kokonaan pois. Tätä kannattaa kokeilla! Ainakin itse innostuin näistä(kin) nyt sen verran, että samaa näkyä tullaan varmaankin näkemään blogissa taas parin viikon ajan... :D

8 kommenttia:

  1. Eksyin sun blogiin ja mietin, että käytätkö tuota ilmaista go fat go -ruokavaliota? Ja puhuit jostain foorumista.. onko sekin ilmainen? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa! Käytän parhaillaan Superdieetti-ruokavaliota, joka poikkeaa hieman GFG:stä, mutta noudattaa pääosin samaa linjaa. :) Foorumi kuuluu myös Superdieettiin, joka on siis maksullinen 49e, mutta ehdottomasti hintansa arvoinen, suosittelen lämpimästi! Seuraava Super-ryhmä taitaa startata 6.5 eli mukaan vain jos olet harkinnut, foorumi siellä on nimenomaan se paras osuus treenien lisäksi. :)

      Poista
    2. Aaaokei! En mä kyllä tohon viitti liittyä kun ei mulla oikeesti oo niinkään pudotettavaa. Kun vaan pariki viikkoa syö järkevästi ni turvotus ois tiessään ja peilikuva miellyttäis :)

      Mutta hyvä, että sieltä on löytynyt paljon apua!

      Poista
    3. Joo, se GFG:kin on kyllä tosi näppärä ja tosiaan ilmainen, eli sillä on hyvä yrittää vaikka sitten vain turvotusta ja parempia elämäntapoja! :)

      Poista
  2. Sinulle on haaste blogissani! :)

    VastaaPoista
  3. Näistä tuli ihan super hyviä! Kiitos ohjeesta ja muutenkin mahtavasta blogista! :)

    Itse aloitin superdieetin maanantaina, omia ajatuksiani voi seurata täältä: http://tavat-remonttiin.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei jes! Kiva kun linkkasit, ehkä tästä saisi uutta puhtia omaan dieettiinkin taas kun lukee toisten tarinoita :D

      Poista