maanantai 22. huhtikuuta 2013

Tankkauspäivää odotellessa...

VAROITUS: postaus sisältää herkkukuvia!

AH, tälle viikolle on luvassa jotain poikkeuksellista – tankkauspäivä! Omnomnom, hiilareita nyt jo muutaman viikon ajan vältelleenä maltan tuskin odottaa. :p Tankkauspäivä suositellaan toteutettavaksi viikonloppuna, joten aion nautiskella näistä gastronimisista makuelämyksistä nyt sitten joko lauantaina tai sunnuntaina, saa nähdä kumpana.

Tankkauspäivähän ei ole varsinaisesti herkkupäivä, vaan tarkoituksena on syödä nopeita hiilihydraatteja sekä näläntunteen helpottamiseen hieman proteiineja. Ei rasvaa, ei lisättyä suolaa ja mielellään puhtaita ruokia.

Fitfarmilta löytyy tarkka suositus tankkaukselle, mutta sen saa myös toteuttaa soveltaen. Ja arvaatteko vain, millä aion tankkaustani soveltaa? IRTOKARKEILLA! :D Hyvästi hedelmäsalaatti, jäätelö ja mansikkahillo – tervetuloa irtokarkit.


Oh mama... Joko lauantaita tai sunnuntaita siis odotellessa! Laitan tankkauspäivän kulusta sitten vielä erikseen postausta, mutta näillä näkymin aion ainakin mussuttaa irtokarkkeja, vehnäpatonkia ja pastaa, slurps. ♡ En ymmärrä logiikkaa, jonka mukaan tankkauspäivä ei ole herkkupäivä – kyllä se herkkupäivälle rajoituksistaan huolimatta aika vahvasti kuulostaa, heh! Tosin eipä tämä dieettailukaan mitään kidutusta ole, sillä edelleenkin olen vakaasti sitä mieltä, että dieettiruoka on monesti jopa herkullisempaa kuin 'normiruoka' mikäli vain osaa olla kekseliäs. :)

kuvat: weheartit.com

2 kommenttia:

  1. Pidä hyvä herkuttelupäivä! Itse vasta aloittelijana en vielä edes haaveile herkuista (onneksi)! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti pidän! No mutta sullekin se sieltä kohta tupsahtaa. :)

      Poista