tiistai 9. kesäkuuta 2015

Jääkahvia ja buffalomozzarellaa


Olenpa tässä yrittänyt 30 asteiden helteissä opetella täydellisen (Starbucks-maisen, heh) jääkahvin tekoa. Vielä joutuu vähän hiomaan, mutta täytyy kyllä myöntää, että kun kylmään espressoon iskee jääpaloja, karamellikastiketta, vaahterasiirappia ja pallon bourbon-vaniljajäätelöä, niin ei se enää niin kovin huonoa ole. Tosin ei kyllä kovin terveellistäkään... Mutta kunhan tässä vielä Starbucksin hoodeille eksyn näin viimeisellä lomaviikolla, niin aion kyllä napata matkaan heidän herkkukahviaan sekä jotain makusiirappia. Katsotaan, josko niillä saisi täydellisyyttä hipovan jääkahvin aikaiseksi. =)

Lisäksi tehtiin todella simppeliä, mutta herkullista salaattia lounaaksi; salaattia, tuoreita basilikan lehtiä, kurkkua, tomaattia, paprikaa, revittyä buffalomozzarellaa ja paistettua paprika-jogurttibroileria. Olen aivan innostunut nyt tomaatti-basilikayhdistelmästä (ripauksella oliiviöljyä ja mustapippuria), joten sitä täytyy ehdottomasti tehdä ihan pelkilleen vaikka jo heti tänään, slurps! Mozzarellaakin voi toki ympätä siihen samaan syssyyn, mutta itselleni riittää jo pelkkä puna-vihreä yhdistelmä ja siitä oikeastaan pidänkin vielä enemmän.

2 kommenttia:

  1. Mikset enää kerro mitään laihdutus/painojuttuja täällä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Koska olen parhaillaan Saksassa lomalla :) aiemmista postauksista selviää lisää

      Poista