keskiviikko 31. joulukuuta 2014

Ilahduttava uv-lupaus


Siinä siis tiivistettynä oma missioni vuodelle 2015. Purkki on jo valmiina ja lappuina käytän mitä tahansa, mitä käden ulottuvilta löytyy – ja sitten vuoden päästä pääsen avaamaan purkin ja katsomaan, mitkä kaikki asiat ovat näiden 365 päivän aikana saaneet minut ilahtuneeksi. Eikö olekin ihana idea? :)

Uuteenvuoteen kulminoituu jonkinlainen puhdistava vaikutus. Vaikka vuoden vaihtuminen toiseen ei merkitse mitään, mikäli ei itse tee jotain toisin, niin symbolisesti rakastan ajatusta sitä, miten vuosi 2014 laitetaan pakettiin ja jätetään niin hyvine kuin huonoine muistoineen historiaan ja alotetaan jälleen puhtaalta pöydältä. "If we're not on good terms by December 31st, you're getting left in the 2014" ja hyvä niin – mitään vanhan vuoden pölyjä ei tarvitse turhaan raahata mukanaan, jos niin ei halua.

Toivottelen vielä kaikille lukijoilleni oikein iloista ja turvallista uudenvuoden juhlintaa sekä sata lasissa energistä vuotta 2015! :) Pitäkää hauskaa, älkää murehtiko ja muistakaa poksutella mahdollisia raketteja suojalasit päässä ja järki mukana pitäen.

Lisäksi haluan muistuttaa, vaikkei tämä blogiin varsinaisesti liitykään, että moni eläin niin kotisohvalla kuin metsässäkin on eriasteisesti kauhuissaan siitä rakettishowsta, minkä me ihmiset päätämme poksauttaa kerran vuodessa taivaan tuuliin. Tämä vuorokausi on paukkuaroille eläimille stressaava, pelottava ja äärimmäisen pitkä eikä se ole omistajillekaan mitään nautintoa katsoa, kun rakas karvakaveri on peloissaan eikä sitä pysty juurikaan millään auttamaan. Noudatetaanhan siis niitä virallisia aikarajoja, joiden puitteissa raketteja saa ampua – eläimet kiittävät ja minä kiitän. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti