keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Eve 25v! :)


Nyt on keskiviikko 17. joulukuuta 2014, klo 0:01 ja minä täytän ensimmäisen kerran elämässäni neljännesvuosisadan verran, jee! :))

Muistelisin (erittäin hämärästi), että ehkä vuosi tai kaksi sitten olin päättänyt saavuttaa joitakin asioita 25 vuoden ikään mennessä. Onneksi vanhuus ei tule yksin, vaan tuo mukanaan lievän dementian, sillä en kuollaksenikaan muista enää mitä. :--D Hyvä näin, sillä nythän tässä on aikaa vaikka mitenkä saavuttaa ne x-asiat, kun jatkossa täytän aina kerran vuoteen uudelleen 25 vuotta, jep.

Tämä vuosi on ollut muutenkin sekalainen, sillä omat tavoitteet itsensä suhteen ovat vaihdelleet ja muuttaneet suuntaansa melkoisen radikaalistikin alkuvuoden tai jopa viime vuoden haaveiluihinkin nähden. Niin sitä vain ihminen kasvaa ja kehittyy ajan myötä, ja nimenomaan sillä henkisellä puolella. Tavoitteet eivät ole enää vain fyysisiä tai tiettyyn median määrittelemään muottiin sidottuja ja asioissa on oppinut näkemään miljoonia eri harmaan sävyjä aiemman mustavalkoisen ajattelun sijaan – ja aivan älyttömän hyvä niin.

Paljon olisi vielä opittavaa niin itsestään, treenistä kuin elämästäkin, joten uusia vuosia ilolla odottaen ja vastaanottaen. :) Olette myös toivoneet paljon kehityspostauksia ja ruokaan liittyviä juttuja, joita mieluusti toteuttelenkin pikkuhiljaa blogin puolella. Malttia ja kärsivällisyyttä vain, sillä tarvitsen sen kuuluisan lampun pääni yläpuolelle, jotta saan jotain järkevää postausta aikaiseksi. Tulossa on silti ja muitakin ideoita saa aina ehdotella!

Lopuksi saatte vielä nauttia synttäritunnelmaa kuvien muodossa viikonlopulta, toivottavasti hauskuus välittyy!


6 kommenttia: