tiistai 30. joulukuuta 2014

Lemppariblogit!

Kommenteissa kyseltiin suosikkiblogejani ja minäpä listaan mielelläni! :) En seuraa kovinkaan montaa blogia aktiivisesti, sillä aikaa on kuitenkin rajallisesti ja omaakin blogia täytyisi jaksaa päivitellä. Yleensä kahlaankin postauksia useamman kerralla sitten kun tuntuu siltä, joskus vain kerran kuukaudessa per blogi, mutta säännöllisiä tsekkauksia tulee silti tehtyä tietyille yksilöille jopa päivittäin.

Ei missään paremmuusjärjestyksessä, mutta kestosuosikit:

~ Linda Manuella (tosin tässä kyllä ehdoton ykkössuosikki)
~ The Good Morning
~ Terveen Hyvää
~ Nina Ioanna
~ Hermanni Mindrape
~ Cupcake Princess
~ Body Gossip
~ Aysen Superdieetti

Lukulistallani – joka on ihan vain selaimen kirjanmerkeissä – on myös muutamia pienempiä ja/tai tuttujen ihmisten blogeja, mutta harmittavasti osassa niistä päivitystahti on joko hidastunut dramaattisesti tai pysähtynyt kokonaan. :( Linkkailinkin siis nämä "vakaimmat blogit", jotka ovat lähes kaikki jollain virallisella alustalla ja suuremman lukijakunnan alla. Vastaavia löytyy toki netin uumenista vaikka millä mitalla ja jokaiselle löytyy varmasti jotain, oli sitten kyse suositummista "isoista blogeista" tai pienemmistä ja maanläheisimmistä.

Pienissä blogeissa on muuten sitä jotain kivaa ja persoonallista särmää, sillä siinä missä suuren ihmismassan blogeissa ei uskalleta enää raapaista pintaa syvemmälle henkilökohtaisuuksiin, voidaan pienemmissä vielä puhua asioista juuri kuten kirjoittaja niiden näkee olevan. Se on mukavaa vaihtelua se ja juuri siitä syystä omia ehdottomia suosikkejani löytyy myös em. listan ulkopuolelta!

3 kommenttia:

 1. Pari mulle uuttakin blogia joukossa, pitää käydä kurkkaamassa :) Kiva lukea toisten bloggareiden suosikkibloggareista, niin löytää usein paljon uusia kivoja blogeja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, totta! :) Hankala vain rajata suosikkejaan, kun näkökulmia siihenkin on niin monta erilaista.

   Poista
 2. Mullekin oli pari uutta tuttavuutta, eiku tsekkailemaan :)

  VastaaPoista