lauantai 8. joulukuuta 2012

Nam nam...

Uusin herkkuruoka kanasalaatin ohella: jauhelihakastike ilman kastiketta (:D) + tumma pasta! Eli toisin sanoen jauhelihamössö, johon tulee naudan paistijauhelihaa (rasvaa 10%), porkkanaa, sipulia, tomaattipyrettä, vähän vettä ja säilykeherkkusieniä sekä tietysti kaikki ne mausteet mitä itse haluaa jauhelihaan lisätä. Niiiiin hyvää, slurps!
Päivän ensimmäinen ateria puolestaan koostuu nykyään todella usein tästä:
Broilerin fileesuikaleita, herkkusieniä ja salaattia, namnam!

Näiden lisäksi olen lisännyt ruokavalioon silloin tällöin proteiinipatukoita välipalarahkan tilalle. Kovin usein näitä ei viitsi mussutella, sillä ne ovat tottakai huomattavasti kalliimpia kuin rahka, mutta silloin tällöin toimivat mukavana vaihteluna. Makunsa puolesta ovat ihan hyviä proteiinipatukoiksi, eli eivät nyt miltään Marsilta tai Snickersiltä täysin maistu, mutta hyvälle joka tapauksessa. Etenkin tuoksu on näissä todella herkullinen ja jo sen puolesta voisi kuvitella syövänsä oikeastikin appelsiini-/minttusuklaata. :)
 Pyrin valitsemaan sellaisia proteiinipatukoita, joissa proteiinia olisi lähemmäs 50% sisällöstä. Näissä sitä näyttäisi nyt olevan 40%, mutta se on jo paljon valikoiman muihin vaihtoehtoihin nähden.

1 kommentti:

  1. Mäki ajattelin tehdä huomenna jauhelihakastiketta! :) teen varmaa ison satsin mut lounaal joutuu vaa syömää ilman mitää pastaa :D onkohan se kukkakaaleista tehty muusi helppo tehä ja mitähän siihen tarvii..?

    VastaaPoista