maanantai 17. joulukuuta 2012

Näkyviä tuloksia :)

Itse en tällä dieetillä seuraa painoa lainkaan, vaan tarkkailen laihtumistahtia vaatteiden istuvuudesta. Olen jo aiemmin huomannut erään aiemmin rintojen kohdalta auki jääneen villakangastakin menevän nyt kokonaan kiinni, mutta jotta voisin varmistua, etten ole menettänyt vain kuppikokoa (jess... :D), ovat seurannassa myöskin ensimmäiset tavoitefarkut. Ensimmäiset nimenomaan siksi, että kun nämä ovat sopivat, niin ei jäädä suinkaan siihen vaan siirrytäänkin oitis seuraaviin tavoitefarkkuihin. :)
Ensimmäisessä kuvassa farkut ovat jalassa noin viikko aloituksen jälkeen, toisessa kuvassa 3-4 viikon jälkeen aloittamisesta ja viimeisessä tänään, kun dieetin aloituksesta tulee 5 viikkoa täyteen. Mitään ihan hurjia tuloksiahan noissa kuvissa ei ole näkyvissä, mutta farkut olivat todellakin erittäin tiukat aiemmin, hyvä kun sain edes ylös asti vedettyä (enkä ihan kokonaan oikeasti saanutkaan...) Vetoketjun sain nyt melkein kiinni asti, mutta nappia en, sillä pelkäsin sen sinkoavan irti jos yritän väkisin sulkea sen. :D Vielä on siis varaa pudottaa näistäkin housuista, mutta pikkuhiljaa voi alkaa tiirailla uusia tavoitefarkkuja näiden tilalle!

1 kommentti:

  1. Tätä dun blogias on tosi mukava lukee ja tästä saa myös inspiraatiota omaan painonpudotukseen :)
    Oma tavoite olis saada 15kg pois.
    Tällä hetkellä olen "kettosi"dieetillä ja jatkan sitä vielä torstaihin asti niin tulee viikko täyteen. Sittepä olis tarkotus alottaa laihdutus tuolla sun esittämällä ruokavaliolla :)

    VastaaPoista